Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Værtsgaver til jul

Find værtsgaven til julens fester

Selvom mange først vil sige, at julen starter i december, så begynder årets julefrokoster lige så stille at komme i kalenderen. Om det er firmajulefrokoster eller hygge med venner og familie, er det for de fleste tradition at komme med en gave til værten.

Her på siden kan du finde alle vores favoritter til julens fester. Du kan finde gaver, der passer ind i de fleste budgetter, så du både kan finde det helt rigtige, hvis du giver alene eller er gået sammen med andre.

Filter

Køb værtindegaven online og få den leveret lige til døren

 

November og december byder på masser af festligheder. Julen er fyldt med hygge hos venner og famillie, sammen med kollegaer eller i byens midte. Nyd den dejlige juletid ved at lade os leverer dine gaver lige til døren.

 

Det kan være en stor fordel at bestille gaver online til julens fester. Selvom det kan virke mærkeligt at bestille buketter og gavekurve hjem til en selv, så kan det spare en masse tid.

 

Julen er ment til at være en tid for ro og hygge, men det kan hurtigt blive overskygget af alle de gøremål, der også følger med. Ved at bestille julens gaver til levering, kan du planlægge god tid i forvejen. Du undgår også at skulle stå i lange køer på gader og stræder, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi samarbejder med de dygtigste, lokale blomsterhandlere landet over, så du altid er sikret den bedste kvalitet og de friskeste varer. 

 

Finder du ikke det du søger, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 35858012 eller send os en mail. Du kan se alle vores kontaktoplysninger og åbningstider i kundeservice her. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Skal det være en klassisk julebuket eller en hyggelig dekoration?

 

Værtindegaven kan se ud på utal af måder. En rød julebuket eller en julestjerne er klassikere, der kan findes plads til i de fleste budgetter, men måske er en hyggelig dekoration mere sagen?

 

En gave der altid bringer glæde, er en gavekurv fyldt med lækkerier. Vælg en af vores mange julede varianter for at sprede den gode stemning eller gå efter en gavekurv med alle modtagers favoritter. 

 

Er du helt på bar bund? Læs vores guide om gaver til julens fester her.

 

Julens traditioner

 

De fleste af julens fester har gaver som en del af traditionerne. Måske spiller du pakkeleg med familien, giver adventsgaver eller altid har en lille overraskelse med til de søde værter. Her står vi klar til at hjælpe dig, så du kan bestille dine gaver i god tid. Har du brug for lidt inspiration? Find alle vores yndlings julegaver her.

 

Du kan også finde masser af inspiration til resten af julens traditioner. Mangler du årets adventskrans eller kalenderlys, kan du få dem leveret samme dag, hvis du bestiller inden floristens deadline. Den kan du hurtigt tjekke her! Det samme gælder, hvis du ønsker at sende en fin julebuket eller dekoration til dine kære.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU