Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til Horsens

Hos Bloomit elsker vi at levere blomster og glæde til Horsens. Vi udvælger selv de florister, vi arbejder sammen med, så du kan være fuldstændig sikker på, at dine blomster kommer fra den dygtigste østjyske florist i dit nærområde.

Vi sørger dermed din ordre hele vejen igennem – og ofte går det så stærkt, at vi kan levere samme dag.

Filter

Så nemt er det at sende blomster til Horsens

Hos Bloomit vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt at sende glæde til dine kære. Vi har derfor sparet dig for besværet med at vælge mellem alle florister i Horsens og omegn, som du ikke kender i forvejen. Vi har nemlig helt selv nøje udvalgt vores samarbejdspartnere overalt i Danmark, så vi kan være sikre på, at den heldige modtager får en god oplevelse hver eneste gang.

Du skal bare fortælle os:

1.    Hvilken buket den heldige modtager skal have + evt ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

3.    Afgive din bestilling

Så har du gjort din del for at skabe glæde!

 

Kan min blomst nå ud til Horsens i dag?

Sandsynligvis! Vil du være sikker på, at din blomst kan nå ud til Horsens i dag, kan du her indtaste dit postnr. for at se, om det kan lade sig gøre.

Uanset hvortil i landet, du vil sende en smuk blomst, klarer vi opgaven – ofte samme dag, som du bestiller. Vi har en blomsterlevering på 1 dag. 

 

Forskøn Horsens med smukke blomster

Hos Bloomit mener vi, at blomster er en god gave, fordi det er en gave, der bliver ved med at give. Det er altid en dejlig følelse at få gaver og mærke, at der er lagt omtanke og overskud i gaven. Men blomster har også den fordel, at de kan stå og bringe glæde og liv flere dage efter, de er modtaget.

Blomster forsøder vores liv, og de bringer os glæde og liv. Deres smukke og forskellige farver, former og dufte fascinerer og vækker vores sanser til live. Hvem har ikke oplevet, hvordan et mørkt og trist rum straks bliver genoplivet, i det sekund der kommer blomster ind?

De er derfor et perfekt glædesboost til enhver anledning.

 

Vi samarbejder med de bedste blomsterbutikker i Horsens

Hos Bloomit samarbejder vi med de bedste blomsterforhandlere i Horsens og dermed også de bedste blomsterdekoratører i Horsens. Du er derfor garanteret smukke og friske buketter og dekorationer, hver gang du køber blomster via Bloomit.

Mangler du en unik buket til en speciel anledning, er du velkommen til at ringe eller maile os med din forespørgsel. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

 

Forkæl dine kære med blomster og lækkerier

Har du lyst til at forkæle din modtager med det lille ekstra, finder du også lækre chokolade- og vingaver i vores sortiment.

Vi har både enkle men søde gaver, der består af en æske chokolade eller flaske vin pyntet med en smuk blomst, og vi har også store og overdådige gavekurve fyldt med blomster og alt, hvad det lækkersultne hjerte kunne begære.

Vi sender også blomster til Århus, Vejle & Esbjerg

 

Bloomit partnerflorister i Horsens

Når du handler hos Bloomit og får leveret i Horsens og omegn, så er det blomsterbutikken HUGO, der leverer din blomsterhilsen. Du kan læse mere om HUGO her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU