Bloomit

Begravelse

Tjek om din bestilling kan leveres i dag.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.Klik her, for levering af begravelsesblomster

Blomster til begravelse - Send en sidste smuk hilsen

Her på siden findes et bredt udvalg af begravelsesbinderi. Vælg den bårebuket, krans, hjerte, eller båredekoration som er helt rigtig, til den du tager afsked med. Skriv din hilsen på et kort eller på et bånd. Er valget svært, har vi lavet en guide, der hjælper med valg af begravelsesblomster.
Ønskes personlig rådgivning, ring da på telefon 35 85 80 12. 

Filter

Den sidste hilsen skal også være smuk

Når man står i et af livets sværeste perioder og skal tage afsked med sin kære, betyder en blomsterhilsen fra familie og venner uendeligt meget. Den sidste hilsen kan se ud på mange måder. Du kan købe bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter, kistepyntkondolencebuketter og nedkastningsroser.

Blomster er perfekte til at udtrykke en bestemt stemning, og her på siden finder du alle blomster, kranse og øvrigt vi anbefaler til begravelse.

 

Var afdøde altid at finde i sin have, var afdøde en livsnyder eller sprudlede afdøde altid af energi, er det måske nogle af de kendetegn og egenskaber man som pårørende gerne vil have udtrykt i den begravelsesblomst man vælger.

Det sker også at man oplever dødsfald i ens bekendtskabskreds og bare skal sende en mindre blomsterhilsen. Uanset hvilken relation du har haft til afdøde, finder du en blomsterhilsen der passer til dit behov.

 

Vi tilbyder alt indenfor sorgbinderi også til bisættelser. Vi vil gerne bidrage til at din blomsterhilsen til begravelsen passer til dine ønsker. Skriv derfor endelig i bemærkningsfeltet hvis du har specifikke ønsker til det endelig produkt.

 

Vi bringer ud i hele landet, og uanset om du mangler en bårebuket i Århus, Odense, København eller Sønderborg, kan du roligt regne med, at vi løser opgaven for dig.

 

Har du spørgsmål kan vi, i vores åbningstid, træffes på tlf. 35 85 80 12. Send din begravelsesblomst i dag. Vi garanterer altid levering til tiden ved alle begravelsesordre bestilt i henhold til vores leveringsbetingelser!

 

Blomster til begravelse – et sidste smukt farvel

Vi mennesker giver blomster ved mange forskellige anledninger. Blomster taler deres sprog, og nogle gange er det bedre at lade dem udtrykke vores følelser, når vi ikke med vores egne ord kan sige, hvor glade vi er, eller hvor kede af det vi er.

 

Vi giver nemlig ikke kun blomster, når vi vil fejre både festlige og hverdagens begivenheder. Vi giver også blomster, når vi skal hylde et tabt liv og vise respekt for dem, som betød noget for os, men som desværre ikke længere er blandt os. Blomster bliver også givet ved begravelser for at vise omtanke for dem, som står tilbage efter tabet.

 

Blomster kan sige ting, som vi ikke selv kan, men vi forstår deres sprog klart og tydeligt. Så når vi mister nogen, er blomster den perfekte måde at sige farvel på.

 

De gamle egyptere lagde også blomster i deres grave

Traditionen med at lægge blomster ved en kiste eller grav går langt tilbage til fordums tid. Arkæologer har fundet gamle egyptiske grave, hvori der lå blomster spredt rundt omkring i graven. Ingen ved, hvorfor oldtidens egyptere vedlagde blomster i deres grave, men uanset deres intention kan det tolkes som en smuk gestus.

 

I dag lægger vi også blomster ved kister og kaster for eksempel roser ned, men kisten bliver sænket ned i jorden. Her er intentionen dog klar, og det er at vise respekt for afdøde samt kondolencer og medfølelse over for de efterladte familiemedlemmer og venner.

 

Begravelsesblomster udtrykker sorg og kondolencer

Når du tager blomster med til en begravelse eller bisættelse, viser du ikke kun sorg over tabet af liv men også medfølelse for dem, som står tilbage og må leve med at have mistet en elsket.

 

Begravelsesblomster har derfor en dobbelt funktion, hvor du på den side siger farvel til afdøde, og hvor du på den anden side siger, at du er ked af det på de efterladtes vegne.

 

Begravelsesbuketter, dekorationer og kranse

Blomster til begravelse kommer i mange varianter. De fås som dekorationer, kranse og buketter, og blomsterarterne i anretningerne kan være vidt forskellige. Det er også forskelligt, hvem der tager hvilket begravelsesbinderi med, og hvor store dekorationerne skal være. Neden for beskriver vi kort de dekorationer, som oftest er til at finde ved begravelser og bisættelser.

 

Kistepynt

Kistepynten ligger oven på afdødes kiste. Det er ofte en større dekoration, som fylder meget af kistens overflade. Det er som regel afdødes nærmeste familie, som sørger for at anskaffe kistepynten. Pynten kan se ud på forskellige måder, og her er det familien, der bestemmer, hvordan den skal se ud.

 

Blomsterkranse

Blomsterkranse er populære begravelsesdekorationer af flere årsager. For det første er blomsterkranse pæne at se på, og de fungerer som alternativer til almindelige begravelsesbuketter. For det andet symboliserer kransens cirkel livets cyklus, hvilket er meget passende i forbindelse med begravelser og bisættelser. Livet er fyldt med glæde og gode stunder, men livet er også skrøbeligt, og det må slutte en dag.

 

Begravelsesbuketter

Blomsterbuketter egner sig både til festlige og sørgelige begivenheder, og de kan sammensættes på et væld af forskellige måder. Denne type buket er også den, folk oftest forbinder med en bårebuket – eller borgerbuket, som nogle fejlagtigt ville sige.

Uanset din relation til afdøde og dennes familie er en smuk blomsterbuket altid en passende måde at tage afsked og vise respekt på.

 

Var man tæt på afdøde, og kendte man vedkommendes præferencer for blomster, kan man vælge at bede floristen om at sammensætte en buket med afdødes yndlingsblomster. De nærmeste familiemedlemmer og venner vil lægge mærke til dit valg af blomster, og det vil varme deres hjerter at se, at du taget så stort hensyn, selv om det er en svær tid.

 

Nedkastningsroser

Nedkastningsroser er enkle, langstilkede roser, som er beregnet til at blive kastet ned til afdødes kiste, mens den bliver sænket ned i graven. Roserne er typisk røde eller hvide. Det er forskelligt, om den efterladte familie sørger for at skaffe roser, så alle gæster kan kaste en ned på afdødes kiste, eller om gæsterne selv skal medbringe roser.

 

En bårebuket med bånd pynter og viser, hvem buketten er fra

Nogle vælger at dekorere deres bårebuket med et bånd. Et bånd pynter på din begravelsesbuket, men du kan også bruge båndet til at få påtrykt en kort hilsen og afsendernavnet, så folk kan se, hvem blomsten er fra. Båndet har som regel to båndender, hvoraf den ene er beregnet til dit skriftlige farvel, og den anden er beregnet til dit navn.

 

Båndet kan fås i mange forskellige farver, men fælles for næsten alle slags bånd er, at der ikke er megen plads til tekst. Derfor vælger nogle også at vedlægge en begravelseshilsen til deres buket.

 

Kort til begravelse - en skriftlig begravelseshilsen når du vil sætte ord på din sorg

En begravelseshilsen er et kort, hvorpå du kan skrive dit farvel, hvis du ønsker mere plads, end hvad der er på et bånd. Alt afhængig af dit forhold til afdøde kan du skrive forskellige ting i kortet.

 

Havde du en tæt relation til afdøde, kan du måske skrive en lille anekdote for at mindes de gode tider, som I oplevede sammen, mens afdøde stadig levede. Havde du et distanceret forhold til afdøde, kan du nøjes med at skrive en kort hilsen samt dit navn.

 

Uanset din relation og hvor meget du skriver i kortet, vil de pårørende helt sikkert påskønne din omtanke.

 

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Der er ingen tvivl om, at man går igennem en hård tid, når man mister nogen i sit liv. Der ligger nok hårdt arbejde i at bearbejde sorgen over at have mistet et familiemedlem, en ven eller en bekendt, og det sidste man har lyst til at tænke på, er, hvilken blomst man skal tage med til begravelsen.

 

Hos Bloomit ønsker vi at hjælpe dig så godt vi kan gennem en svær tid. Har du ikke overskud til at bestille en unik krans eller dekoration eller tage stilling til, hvordan din begravelsesblomst skal se ud, kan du trygt og sikkert lade os om at binde en smuk og ærværdig buket for dig, som du kan tage med, når den triste dag oprinder, og du skal sige endegyldigt farvel.

 

Lige meget hvor - Vi leverer i hele landet

Er der begravelse i Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Fyn og øerne, eller på Sjælland? Uanset om du mangler en buket til bisættelse eller begravelse, stiller vi gerne vores dygtige florister til rådighed.

 

Hvis du vil sende en smuk begravelseskrans, båredekration eller bårebuket til pårørende, så klarer vi den, lige meget hvor i landet det er.

Bestil blomster til begravelsen nu, så sørger vi for resten.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Blomsterlevering til ind- og udland

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister – også udenfor byerne. Derudover bringer vi ud til de fleste udenlandske adresser.
SEND TIL DANMARK SEND TIL UDLANDET
Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
LEVERINGSFORM
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
GAVEKORT / RABATKODE
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.