Bloomit

Begravelse

Blomster til begravelse - Send en sidste smuk hilsen

Her på siden findes et bredt udvalg af begravelsesbinderi og blomster til bisættelser. Vælg den bårebuket, krans, hjerte, eller båredekoration som er helt rigtig, til den du tager afsked med. Skriv din hilsen på et kort eller på et bånd. Er valget svært, har vi lavet en guide, der hjælper med valg af begravelsesblomster.
Ønskes personlig rådgivning, ring da på telefon 35 85 80 12. 

Filter

Den sidste hilsen skal også være smuk

Når man står i et af livets sværeste perioder og skal tage afsked med sin kære, betyder en blomsterhilsen fra familie og venner uendeligt meget. Den sidste hilsen kan se ud på mange måder. Du kan købe bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter, kistepyntkondolencebuketter og nedkastningsroser.

Smukke begravelsesblomster eller blomster til bisættelser er perfekte til at udtrykke en bestemt stemning, og her på siden finder du alle blomster, kranse og øvrigt, som vi anbefaler til begravelse.

Var afdøde altid at finde i sin have, var afdøde en livsnyder eller sprudlede afdøde altid af energi, er det måske nogle af de kendetegn og egenskaber, man som pårørende gerne vil have udtrykt i den begravelsesblomst, man vælger.

Det sker også at man oplever dødsfald i ens bekendtskabskreds og bare skal sende en mindre buket til begravelsen. Uanset hvilken relation du har haft til afdøde, finder du en blomsterhilsen der passer til dit behov. Er du i tvivl om, hvilke blomster til begravelse, der giver mest mening for dig at give, kan du læse mere om de forskellige typer længere nede.

Vi tilbyder alt inden for sorgbinderi, også blomster til bisættelse fra kapel. Vi vil gerne bidrage til at din buket til begravelsen eller dine blomster til bisættelsen passer til dine ønsker. Skriv derfor endelig i bemærkningsfeltet, hvis du har specifikke ønsker til det endelig produkt.

Vi bringer ud i hele landet, og uanset om du mangler en bårebuket i Århus, Odense, København eller Sønderborg, kan du roligt regne med, at vi løser opgaven for dig.

Har du spørgsmål kan vi, i vores åbningstid, træffes på tlf. 35 85 80 12. Send din begravelsesblomst i dag. Vi garanterer altid levering til tiden ved alle begravelsesordrer bestilt i henhold til vores leveringsbetingelser!

 

Blomster til begravelse – et sidste smukt farvel

Vi mennesker giver blomster ved mange forskellige anledninger. Blomster taler deres sprog, og nogle gange er det bedre at lade dem udtrykke vores følelser, når vi ikke med vores egne ord kan sige, hvor glade vi er, eller hvor kede af det vi er.

Vi giver nemlig ikke kun blomster, når vi vil fejre festligheder og hverdagens begivenheder. Vi giver også blomster, når vi skal hylde et tabt liv og vise respekt for dem, som betød noget for os, men som desværre ikke længere er blandt os. Blomster bliver også givet ved begravelser eller bisættelser for at vise omtanke for dem, som står tilbage efter tabet. Blomsters betydning til begravelsen er meget stor for mange.

Begravelsesblomster eller blomster til bisættelser kan sige ting, som vi ikke selv kan, men vi forstår deres sprog klart og tydeligt. Så når vi mister nogen, er blomster til en begravelse den perfekte måde at sige farvel på.

 

De gamle egyptere lagde også blomster i deres grave

Traditionen med at lægge blomster ved en kiste eller grav går langt tilbage til fordums tid. Arkæologer har fundet gamle egyptiske grave, hvori der lå blomster spredt rundt omkring i graven. Ingen ved, hvorfor oldtidens egyptere vedlagde blomster i deres grave, men uanset deres intention kan det tolkes som en smuk gestus.

I dag lægger vi også blomster ved kister og kaster for eksempel roser ned, mens kisten bliver sænket ned i jorden. Her er intentionen dog klar, og det er at vise respekt for afdøde samt kondolencer og medfølelse over for de efterladte familiemedlemmer og venner.

 

Begravelsesblomster og blomster til bisættelse udtrykker sorg og kondolencer

Tager man blomster med til en begravelse eller en buket til bisættelse, viser man ikke kun sorg over tabet af liv men også medfølelse for dem, som står tilbage og må leve med at have mistet en elsket.

Begravelsesblomster og blomster til bisættelser har derfor en dobbelt funktion, hvor du på den side siger farvel til afdøde, og hvor du på den anden side siger, at du er ked af det på de efterladtes vegne.

 

Begravelsesbuketter, dekorationer og kranse

Du kan bestille blomster til begravelse og bisættelser i mange varianter. De fås som dekorationer, kranse og buketter til begravelsen, og blomsterarterne i anretningerne kan være vidt forskellige. Det er også forskelligt hvem, der tager hvilket begravelsesbinderi med, og hvor store dekorationerne skal være. Neden for beskriver vi kort de blomsterdekorationer, som oftest er til at finde ved begravelser og bisættelser.

 

Kistepynt

Kistepynten ligger oven på afdødes kiste. Det er ofte en større dekoration, som fylder meget af kistens overflade. Det er som regel afdødes nærmeste familie, som sørger for at anskaffe kistepynten. Pynten kan se ud på forskellige måder, og her er det familien, der bestemmer, hvordan den skal se ud.

 

Blomsterkranse

Blomsterkranse er populære begravelsesdekorationer af flere årsager. For det første er blomsterkranse pæne at se på, og de fungerer som alternativer til almindelige begravelsesbuketter. For det andet symboliserer kransens cirkel livets cyklus, hvilket er meget passende i forbindelse med begravelser og bisættelser. Livet er fyldt med glæde og gode stunder, men livet er også skrøbeligt, og det må slutte en dag.

 

Begravelsesbuketter

Blomsterbuketter egner sig både til festlige og sørgelige begivenheder, og de kan sammensættes på et væld af forskellige måder. Begravelsesbuketter er populære blomster til begravelse, og denne type buket er også den, som folk oftest forbinder med en bårebuket – eller borgerbuket, som nogle fejlagtigt ville sige.

Uanset din relation til afdøde og dennes familie er en smuk blomsterbuket til begravelsen altid en passende måde at tage afsked og vise respekt på.

Var man tæt på afdøde, og kendte man vedkommendes præferencer for blomster, kan man vælge at bede floristen om at sammensætte en begravelsesbuket med afdødes yndlingsblomster. De nærmeste familiemedlemmer og venner vil lægge mærke til dit valg af blomster i buketten til begravelsen, og det vil varme deres hjerter at se, at du taget så stort hensyn, selv om det er en svær tid.

 

Nedkastningsroser

Nedkastningsroser er enkle, langstilkede roser, som er beregnet til at blive kastet ned til afdødes kiste, mens den bliver sænket ned i graven. Nedkastningsroser adskiller sig fra andre blomster til begravelse ved at de ikke ligger ved kisten i kirken, men først anvendes ved selve begravelsen. Roserne er typisk røde eller hvide. Det er forskelligt, om den efterladte familie sørger for at skaffe roser, så alle gæster kan kaste en ned på afdødes kiste, eller om gæsterne selv skal medbringe roser.

 

En bårebuket med bånd pynter og viser, hvem buketten er fra

Nogle vælger at dekorere deres bårebuket med et bånd. En begravelsesbuket med bånd pynter, men du kan også bruge båndet til at få påtrykt en kort hilsen og afsendernavnet, så folk kan se, hvem blomsten er fra. Båndet har som regel to båndender, hvoraf den ene er beregnet til dit skriftlige farvel, og den anden er beregnet til dit navn.

Bånd til begravelsesblomster kan fås i mange forskellige farver, men fælles for næsten alle slags bånd er, at der ikke er megen plads til tekst. Derfor vælger nogle også at vedlægge en begravelseshilsen til deres buket til begravelsen eller ved blomster til bisættelsen.

 

Kort til begravelse - en skriftlig begravelseshilsen når du vil sætte ord på din sorg

En begravelseshilsen er et kort, hvorpå du kan skrive dit sidste farvel, hvis du ønsker mere plads, end hvad der er på et bånd. Alt afhængig af dit forhold til afdøde kan du skrive forskellige ting i kortet.

Havde du en tæt relation til afdøde, kan du måske skrive en lille anekdote for at mindes de gode tider, som I oplevede sammen, mens afdøde stadig levede. Havde du et distanceret forhold til afdøde, kan du nøjes med at skrive en kort hilsen samt dit navn og vedlægge kortet blomster til begravelsen.

Uanset din relation og hvor meget du skriver i kortet, vil de pårørende helt sikkert påskønne din omtanke.

 

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Der er ingen tvivl om, at man går igennem en hård tid, når man mister nogen i sit liv. Der ligger nok hårdt arbejde i at bearbejde sorgen over at have mistet et familiemedlem, en ven eller en bekendt, og det sidste, man har lyst til at tænke på, er, hvilken blomst man skal tage med til begravelsen.

Hos Bloomit ønsker vi at hjælpe dig så godt vi kan gennem en svær tid. Har du ikke overskud til at bestille en unik krans, dekoration eller buket til begravelsen, eller har du svært ved at tage stilling til, hvordan dine begravelsesblomster eller din begravelsesbuket skal se ud? Bestilling af blomster til begravelse kan for nogen være uoverskueligt. Derfor kan du trygt og sikkert lade os om at binde en smuk og ærværdig buket for dig, som du kan tage med, når den triste dag oprinder, og du skal sige endegyldigt farvel.

 

Lige meget hvor - vi leverer buketter til begravelser i hele landet

Er der begravelse i Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Fyn og øerne, eller på Sjælland? Uanset om du mangler en buket til bisættelse eller begravelse, stiller vi gerne vores dygtige florister til rådighed. Din begravelsesbukets pris afhænger blandt andet af typen og størrelsen, men du kan finde mange eksempler på priser her på siden.

Hvis du vil sende en smuk begravelseskrans, båredekoration eller bårebuket til pårørende, så klarer vi den, lige meget hvor i landet det er.

Bestil blomster til begravelsen nu, så sørger vi for resten.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU