Bloomit
Begravelse

Begravelse

Blomster til begravelse - Send en sidste smuk hilsen

Her på siden findes et bredt udvalg af begravelsesbinderi. Vælg den bårebuket, krans, hjerte, eller båredekoration som er helt rigtig, til den du tager afsked med. Skriv din hilsen på et kort eller på et bånd. Er valget svært, har vi lavet en guide, der hjælper med valg af begravelsesblomster.
Ønskes personlig rådgivning, ring da på telefon 35 85 80 12. 

Filter

Den sidste hilsen skal også være smuk.

Når man står i et af livets sværeste perioder og skal tage afsked med sin kære, betyder en blomsterhilsen fra familie og venner uendeligt meget. Den sidste hilsen kan se ud på mange måder. Du kan købe bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter, kistepyntkondolencebuketter og nedkastningsroser.

Blomster er perfekte til at udtrykke en bestemt stemning, og her på siden finder du alle blomster, kranse og øvrigt vi anbefaler til begravelse.

 

Var afdøde altid at finde i sin have, var afdøde en livsnyder eller sprudlede afdøde altid af energi, er det måske nogle af de kendetegn og egenskaber man som pårørende gerne vil have udtrykt i den begravelsesblomst man vælger.

Det sker også at man oplever dødsfald i ens bekendtskabskreds og bare skal sende en mindre blomsterhilsen. Uanset hvilken relation du har haft til afdøde, finder du en blomsterhilsen der passer til dit behov.

 

Vi tilbyder alt indenfor sorgbinderi også til bisættelser. Vi vil gerne bidrage til at din blomsterhilsen til begravelsen passer til dine ønsker. Skriv derfor endelig i bemærkningsfeltet hvis du har specifikke ønsker til det endelig produkt.

Har du spørgsmål kan vi, i vores åbningstid, træffes på tlf. 35 85 80 12. Send din begravelsesblomst i dag. Vi garanterer altid levering til tiden ved alle begravelsesordre bestilt i henhold til vores leveringsbetingelser!

 

Lige meget hvor - Vi leverer i hele landet

Er der begravelse i Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Fyn og øerne, eller på Sjælland? Hvis du vil sende en smuk begravelseskrans, båredekration eller bårebuket til pårørende, så klarer vi den, lige meget hvor i landet det er.

Bestil blomster til begravelsen nu, så sørger vi for resten.

Giv et gavekort
BLOMSTERGAVEKORT

Giv et gavekort til en, du holder af

Der er vel ikke noget skønnere end at få smukke blomster. Så hvorfor ikke give din hustru, mand, kæreste eller bedste veninde et blomster gavekort til Bloomit.
KØB GAVEKORT
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
LEVERINGSFORM
GAVEKORT / RABATKODE
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Date picker
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

tooltip
tooltip
Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

tooltip
Step 3/4
Overblik
Kunde

Leveringsdetaljer

Leverings dato: Invalid date

Anledning: Bare fordi

ikke sættes ved døren

ikke afleveres ved naboen

ProduktPrisKortTotal
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.