Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Buketter

En buket er ikke bare en blomsterbuket - Bestil blomsterbuketter online

Giv en buket i glædens tegn. Giv en buket i sorgens tegn. Giv en buket fordi du har lyst! Uanset anledning, højtid, mærkedag eller ej, så glæder en smuk buket blomster. Der behøves ikke en anledning for at sende blomster. Blomster siger mere end ord. Skriv din personlige hilsen og lad den få følgeskab af en buket og understreg dit budskab.

Se også vores udvalg af gavekurve med vin, blomster og chokolade.

... Og husk! Vi leverer til hele landet - så send en buket blomster i dag og spred farve og glæde!

Filter

Flotte blomsterbuketter for enhver smag til en pris der passer dig

Buketter kan varierer i udtrykket alt efter stil, trends og anledning. Uanset om du vælger en kæmpe buket blomster eller en mindre en af slagsen som din blomsterhilsen, er det en hilsen som vil bringe glæde hos modtager.

 

For med en blomsterbuket fortæller du din modtager, at du holder af hende eller ham, og at du synes, de fortjener at få et skud skønhed og natur ind i hjemmet. Er du tæt på din modtager, kan det være, at du kender dennes favoritblomst. Ved du, at din modtager har en forkærlighed for lyserøde pæoner, kan du skabe ekstra hjertevarme ved at bestille disse skønne blomster til buketten.

 

Kender du ikke din modtagers blomsterpræferencer, vil en sød buket stadig bringe et smil på læberne – for det er nemlig tanken, der tæller.

 

Mangler du hjælp til at overlevere din blomstergave, kan du trygt benytte dig af vores blomsterlevering. Vores blomsterudbringning er landsdækkende, og vi leverer blomster og gavekurve over alt i landet inklusiv ikke-brofaste øer. Når du bestiller blomsterlevering hos os, sørger vi for at pakke din gave godt ind, så den stadig er lige så smuk ved ankomst som ved afgang fra vores butik eller samarbejdspartner.

 


Bestil en buket online nu, så sørger vi for at blomsterne bliver leveret til rette tid og person.

 

Blomster til enhver anledning

Hos Bloomit har vi et kæmpe sortiment af smukke blomsterbuketter. Vi bestræber os efter at levere blomster til alle livets begivenheder – store som små. Blomster kan gives, når vi fejrer en særlig begivenhed; f.eks. skal et vennepar giftes, eller dit barn har fået sin studentereksamen efter tre års hårdt arbejde. Men blomster egner sig som sagt som gave, uanset omstændighederne, så derfor begaver mange deres nærmeste med farverige buketter, selv om der ikke er nogen formel anledning men bare fordi.

 

En håndfuld er vores buketter følger årstiderne, så alt efter sæson har vi varierende buketter på hylderne. Vi er dog klar over, at blomster bringer glæde året rundt, og derfor har vi naturligvis også et fast sortiment af skønne, tidløse buketter og dekorationer, som vil sprede glæde, uanset årstid.

 

Vi er også altid velforberedte, når de store mærkedage, såsom Valentinsdag og Mors Dag, oprinder. Ved mærkedage, højtider og højsæsonerne har vi sørget for at købe stort ind, så vi kan stå klar med en masse friske og dejlige buketter. Derved kan du være sikker på at få fat i en sød blomstergave, så du kan glæde de vigtige mennesker i dit liv.

 

Leder du efter en brudebuket til den store dag? - Se vores flotte sortiment her.

 

Blomster til enhver pengepung

Hos Bloomit skal det være nemt at sprede blomsterglæde, og derfor begynder vores buketpriser også fra 150 kroner. At vi har billige buketter, siger intet om kvaliteten af vores blomster. Man kan sagtens få billige blomsterbuketter, som er fantastiske at se, dufte og røre ved. Det hele afhænger af floristens dygtighed, og hos Bloomit kan vi stå inde alle vores floristers håndværksmæssige kompetencer.

 

Send en buket nemt og hurtigt til en du har kær

Det behøver ikke at være besværligt at glæde dine kære med en smuk og stor buket blomster. Hos Bloomit har vi nemlig landsdækkende blomsterlevering, og vi bringer derfor blomster ud til hele landet, uanset om du bor i en storby eller landsby.

 

I mange tilfælde kan vi også levere samme dag, som du har lagt din blomsterbestilling. Vil du have din ordre bragt ud samme dag, skal du være opmærksom på lægge din bestilling i god tid. Vores blomsterbindere og chauffør skal nemlig også have tid til at binde en skøn buket og køre den ud til din modtager.

 

Send billigt blomster her på siden. Send roser, send blomster til Mors dag, eller send blomster fordi du vil glæde en du kender.

 

Gavekort til blomster - Bloomit gavekort

Vil du gerne forkæle en du holder af med, men ved du ikke, hvilken blomst han eller hun foretrækker? Så kan et gavekort til Bloomit komme dig til undsætning. Med et gavekort kan din heldige modtager selv bestemme, hvilken blomst vedkommendes buket skal bestås af, og din modtager kan også selv bestemme, hvornår blomsterne skal købes.

 

Eller er der en bekendt der kunne have godt af at sende en blomst til en han/hun holder af? Giv et blomster gavekort og vær med til at sprede glæde!

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU