Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Gavekurve

Send en gavekurv - en hilsen der glæder

En gavekurv glæder hvor den kommer frem og sendes ofte til receptioner, fødselsdage eller til at forkæle en du har kær. Hos Bloomit kan vi klare gaveudbringning samme – vi har landsdækkende levering, og vi sørger altid for, at din kurv med lækkerier når frem til din heldige modtager til tiden.

Send din gave til døren - du bestemmer helt selv, om kurven skal sendes med eller uden blomsterbuket. Se vores skønne udvalg og få ideer til en gavekurv.

Filter

Bestil og send en gavekurv online – levering samme dag

Står du og mangler en gave til en du holder af? Så har vi løsningen til dig: Tag et kig på vores store udvalg af dejlige gavekurve, som alle sammen indeholder lækre specialiteter, og som kan fås med eller uden blomster. Bliv inspireret til din næste gave!

 

Gavekurve er perfekte gaveløsninger, fordi de findes i så mange forskellige varianter. Hos Bloomit har vi gavekurve i forskellige størrelser og prislejer, så du kan være sikker på at finde en gavekasse, der ligger inden for dit budget.

 

Har du ikke selv mulighed for at overrække gavekurven til din modtager, hjælper vi dig også gerne med dette. På vores webshop kan du hurtigt og nemt bestille og sende gavekurve. Vores levering er landsdækkende, og ofte kan vi endda levere samme dag, som din ordre er lagt.

 

Du kan derfor trygt bruge os, uanset om du vil sende en dejlig gavekurv til Århus, Odense, København eller en helt fjerde destination.

 

Få dine gaver leveret til døren i dag – du behøver kun vælge produkt og adresse, og resten ordner vi for dig.

 

En samlet oversigt over vores udvalg af gavekurve

En gavekurv er et rigtig godt gavevalg i de fleste anledninger. Den ser flot og unik ud, og så er det bare super lækkert at sende en gave som ikke bare er dejligt for øjet men også for ganen. Vi fører et bredt sortiment af skønne gavekasser fyldt med de dejligste lækkerier. Der er noget for enhver smag, så du kan være sikker på at finde en passende gavekurv til stor glæde for din modtager.

 

Gavekurvene indeholder typisk lækre specialiteter, vin, øl, chokolade, blomster m.m. Specialiteterne er eksklusive high end-produkter, som ikke kan købes i gængse dagligvarebutikker. Gavekurvene kan også indeholde blomster og findes under 'Gavekurve med blomster'. Du kan vælge mellem kurve indeholdende enkelte blomster samt kurve indeholdende blomsterbuketter og dekorationer.

 

Så hvad enten din modtager er vinentusiast eller chokoladeelsker, eller om vedkommende kan lide blomster eller ej, har vi med garanti en gavekasse, der falder i hans eller hendes smag.

 

På denne side får du et samlet overblik over vores gavekasser, tag et kig i vores udvalg og lad dig inspirere af vores dejlige produkter.

 

En kurv med lækkerier er den perfekte gave at give

Alle elsker at få gaver, og selv om vi hos Bloomit slår os på at være en af landets førende blomsterbutikker, så har vi ikke kun blomster på hylderne.

 

Selv om mange elsker at få blomstergaver, ved vi, at der også er mennesker, som foretrækker at få en god vin eller lækker æske chokolade i gave. Derfor har vi også et stort udvalg af lækre gavekurve, så du kan forkæle din heldige modtager med lidt godt til ganen, uanset om denne er til blomster eller ej.

Hvem ville ikke elske at få en masse spiselige og drikkeklare herligheder samlet i en dejlig kurv til gave?

 

Vælg en gavekurv der passer til din modtager

Vores gavekurve er ideelle at give som gaver, fordi de kommer i utallige varianter, så du har rig mulighed for at vælge en, der passer til din modtagers præferencer.

 

Ved du, at din gode veninde elsker en god kvalitetsøl, er det oplagt at vælge en gavekurv, der indeholder specialøl. Og skal du købe en velkomstgave til din nye kollega, men som du af gode grunde ikke kender så indgående endnu, kan du med fordel vælge en gavekurv, der indholder forskellige spiselige og drikkelige lækkerier.

 

Vi har kurve til enhver smag og anledning, og en dejlig gavekasse vil altid falde i god jord og frembringe smil og glæde. Alle vores gavekurve er omhyggeligt og smukt indpakket, så de fryder ikke kun din modtagers gane men også dennes øjne.

 

Prøv varianten uden alkohol

Nu tilbyder vi også en gavekurv som er 100% alkoholfri. ​Mange danskere elsker kolde øl og gode vine, men ved du at din kommende gavemodtager ikke er vild med alkoholiske produkter, har vi naturligvis også en løsning til dette. Der skal være noget for alle og enhver, og ligesom vi tilbyder, at vores kurve kan fås med eller uden blomster, har vi også valgt at tilbyde en alkoholfri løsning, som egner sig rigtig godt i gave til børn, gravide og voksne som ikke nyder alkohol.

 

Derudover er det eksempelvis ikke alle konfirmander der kan eller må drikke alkohol for deres forældre - alligevel kan en kurv være et meget rart (og anderledes end kolde kontanter) at give konfirmanden, eventuelt som tilskud til konfirmationsgaven.

 

Gavekasse til specielle lejligheder

Alle dage er en fest, og hos Bloomit har vi gavekurve både til hverdagens små øjeblikke og til store, festlige begivenheder. Fejr tætte venskaber med en lille hyggekurv eller hyld de særlige mennesker i dit liv med overdådige og eksklusive kurve. En sød gavekurv egner sig også som en ’god bedring’-gave til en, der har haft en svær periode.

 

Giv din mor en flot gavekurv med blomster og chokolade til Mors dag eller find en sød gavekurv til hende bare fordi. Vi har også dejlige kurve med lækkert indhold, som er rettet mere mod herrerne. Giv din far en pæn gavekurv med vin og kaffe til Fars dag, eller vil du bare forsøde din bedre mandlige halvdels tilværelse, har vi sikkert også en gavekurv til ham.

 

Derudover har vi naturligvis stor variation af gavekurve, som passer til alle de andre begivenheder i dit liv. Så mangler du en gave til sølvbrylluppet, kollegaens jubilæum eller svigermors fødselsdag, er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Udbringning af gavekurv

Mangler du hjælp til udbringning af gavekurv? Så læn dig tilbage og lad os om at klare leveringen for dig. Hos Bloomit har vi nemlig gjort det rigtig nemt for dig at forkæle familie, venner og bekendte med dejlige gavekurve.

 

Har du ikke selv tid til at sammensætte, købe og levere din gavekurv personligt til din heldige modtager, kan du med fordel gøre brug af vores leveringsservice. Hos Bloomit tilbyder vi landsdækkende blomsterudbringning, men vores levering gælder ikke kun buketter og dekorationer, den gælder også gavekurve.

 

Send en gave til døren med vores blomsterlevering

Vi sørger gerne for levering af din gavekurv, uanset hvortil i landet den skal sendes hen. Vil du vide, hvornår din gavekurv kan leveres? Typisk kan det lade sig gøre samme dag, såfremt bestillingen foretages tidligt. Indtast dit postnr. her - og se om du kan sende en gavekurv i dag, og få den udbragt allerede i morgen.

 

Du kan hurtigt og nemt bestille en gavekurv og forsendelse online via vores webshop. Vi leverer i hele Danmark.

 

Lidt til enhver smag – og enhver pung

Med et bredt sortiment, gør vi vores bedste for at sammensætte gavekurve, så der er lidt til enhver smag. Du finder altså både gavekurve med blomster, vin, øl, chokolade, lakrids og meget andet.

 

Under hvert produkt, kan du selv vælge, hvor meget du vil betale for en gavekurv. Afhængigt af, hvilken pris du vælger, får du en gavekurv med flere eller færre produkter i. Du kan derfor være sikker på at finde en dejlig gave, uanset hvor stort eller småt dit budget er.

 

På denne måde leverer vi gavekurve, der passer godt til hverdag og fest. Der er både til de små værtindegaver og til den helt store jubilæumsgave.

 

Har du særlige ønsker til din gavekurv, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Kontakt os venligst per mail eller telefon i vores åbningstid, så vi sammen kan finde en god løsning.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU