Bloomit
Gavekurve

Gavekurve

Send en gavekurv - en hilsen der glæder

En gavekurv glæder hvor den kommer frem og sendes ofte til receptioner, fødselsdage eller til at forkæle en du har kær. Send gaven med eller uden blomsterbuket.  

Filter

En samlet oversigt over vores udvalg af gavekurve.

En gavekurv er et rigtig godt gavevalg i de fleste anledninger. Den ser flot og unik ud, og så er det bare super lækkert, at sende en gave som ikke bare er godt for øjet, men også for ganen.

 

Gavekurvene indeholder typisk lækre specialiteter, vin, øl, chokolade, blomster mm. Gavekurve kan også indeholde blomster og findes under 'Gavekurve med blomster'.

 

Prøv varianten uden alkohol!

Nu tilbyder vi også en gavekurv som er 100% alkoholfri og den egner sig rigtig godt i gave til børn, gravide og voksne som ikke nyder alkohol.

Derudover er det eksempelvis ikke alle konfirmander der kan eller må drikke alkohol for deres forældre - alligevel kan en kurv være et meget rart (og anderledes end kolde kontanter) at give konfirmanden, eventuelt som tilskud til konfirmationsgaven.

 

Gavekurve til specielle lejligheder

Giv en gavekurv med blomster til Mors dag eller en flot gavekurv til hende. Giv en gavekurv med vin og chokolade til Fars dag eller generelt en gavekurv til ham. Derudover har vi naturligvis stor variation af gavekurve.

 

Gavekurv udbringning

Vi sørger gerne for levering af din gavekurv. Vil du vide hvornår din gavekurv kan leveres? Typisk kan det lade sig gøre samme dag, såfremt bestillingen foretages tidligt. Indtast dit postnr. her - og se om du kan sende en gavekurv i dag, og få den udbragt allerede i morgen.

 

Lidt til enhver smag

Med et bredt sortiment, gør vi vores bedste for at sammensætte gavekurve, så der er lidt til enhver smag. Du finder altså både gavekurve med blomster, vin, øl, chokolade, lakrids og meget andet.

Under hvert produkt, kan du selv vælge, hvor meget du vil betale for en gavekurv. Afhængigt af, hvilken pris du vælger, får du en gavekurv med flere eller færre produkter i.

 

På denne måde leverer vi gavekurve, der passer godt til hverdag og fest. Der er både til de små værtindegave og til den helt store jubilæumsgave.

Giv et gavekort
BLOMSTERGAVEKORT

Giv et gavekort til en, du holder af

Der er vel ikke noget skønnere end at få smukke blomster. Så hvorfor ikke give din hustru, mand, kæreste eller bedste veninde et blomster gavekort til Bloomit.
KØB GAVEKORT
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
LEVERINGSFORM
GAVEKORT / RABATKODE
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Date picker
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

tooltip
tooltip
Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

tooltip
Step 3/4
Overblik
Kunde

Leveringsdetaljer

Leverings dato: Invalid date

Anledning: Bare fordi

ikke sættes ved døren

ikke afleveres ved naboen

ProduktPrisKortTotal
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.