Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
HUGO

HUGO

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Send blomster i Horsens

HUGO er grundlagt i 2005 af ægteparret Lone og Hugo Vinther, der også driver forretningen i dag. Butikken solgte oprindeligt tøj og brugskunst samt småmøbler, da den lå i en bilbutik på Gl.Århusvej lige ud for Hovedgård.

 

I dag ligger butikken i Horsens by hvorfra der sidenhen er kommet blomster og specialiteter ind i sortimentet. Derfor sælger HUGO i dag en masse spændende produkter, der egner sig som gaver til enhver anledning.

 

Som Bloomit partnerflorist, modtager HUGO ordrer fra hele landet til levering i Horsens og omegn, og vi sætter en ære i at levere det bedste hver gang.

 

I HUGO sammensættes mange gaveløsninger til både private og erhvervsdrivende. Kig ind forbi butikken og bliv inspireret indenfor tøj, brugskunst og blomstergaver.

 

Har du søgt på 'blomsterbutik Horsens' er du havnet det helt rigtige sted. 

 

Se nogle af de mest populære buketter i Horsens:

 

Blomster til enhver anledning i Horsens

Vores faguddannede blomsterdekoratører er hver dag kreative med blomster og fremtryller de smukkeste buketter og dekorationer til alle anledninger. Vi elsker udfordringer, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så er vi også meget klar på at løse denne. 

 

Vælger du at bestille blomster eller gave fra HUGO i Horsens, så er du sikker på at kvaliteten er i orden og at håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Derfor vil vi også rigtig gerne vide i hvilken anledning, at du bestiller blomster, og hvem modtageren er, for vi sætter en ære i at få blomsterdekorationen til at matche modtagerens stil og anledningen.

Lilla tæt buket

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af kundernes favorit buketter.

 

Send en sidste hilsen til begravelse i Horsens

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan kreere af smukke dekorationer og buketter. For os er det vigtigt at kundens ønsker og behov bliver opfyldt, så det sidste farvel bliver så godt som muligt.

 

Der er mange muligheder indenfor begravelsesbinderi. Blomsterne kan sammensættes lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi binder bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistedekorationer. Vi sørger også meget gerne for levering direkte til kirken, så du ikke skal tænke på den del.

 

Leveringen foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret i en smuk rækkefølge på kirkegulvet, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

Lyserødt hjerte til begravelse

 

 

Bryllupsblomster fra HUGO i Horsens

Har du planlagt bryllup og mangler blomsterne til festen, så hjælper vi meget gerne med råd og vejledning til alt lige fra bordpynt, kirkepynt til brudebuket og knaphulsblomster. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi kan binde brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi kan binde komplicerede og større binderier. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er nærmest kun fantasien og sæsonen, der sætter begrænsningerne for hvad der kan lade sig gøre. 

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så dit bryllup kommer til at blomstre.

Rød/creme brudebuket holdt af brud

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

De bedste hilsner

HUGO