Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
HUGO

HUGO

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Send blomster fra butik HUGO i Horsens

HUGO er grundlagt i 2005 af ægteparret Lone og Hugo Vinther, der også driver forretningen i dag. Butikken solgte oprindeligt tøj og brugskunst samt småmøbler, da den lå i en bilbutik på Gl.Århusvej lige ud for Hovedgård.

I dag ligger butikken i Horsens by hvorfra der sidenhen er kommet blomster og specialiteter ind i sortimentet. Derfor sælger HUGO i dag en masse spændende produkter, der egner sig som gaver til enhver anledning. Som Bloomit partnerflorist, modtager HUGO ordrer fra hele landet til levering i Horsens og omegn, og vi sætter en ære i at levere det bedste hver gang.

 

I HUGO sammensættes mange gaveløsninger til både private og erhvervsdrivende. Kig ind forbi butikken og bliv inspireret indenfor tøj, brugskunst og blomstergaver.

 

Blomster til enhver anledning i Horsens

Vores faguddannede blomsterdekoratører er hver dag kreative med blomster og fremtryller de smukkeste buketter og dekorationer til alle anledninger. Vi elsker udfordringer, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så er vi også meget klar på at løse denne. 

Vælger du at bestille blomster eller gave fra HUGO i Horsens, så er du sikker på at kvaliteten er i orden og at håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og intet bliver ovarladt til tilfældighederne. Derfor vil vi goså rigtig gerne vide i hvilken anledning, at du bestiller blomster, og hvem modtageren er, for vi sætter en ære i at få blomsterdekorationen til at matche modtagerens stil og anledningen.

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af vores favorit buketter.

Lys rosenbuket
Fra275,-
4 varianter

 

Send en sidste hilsen til begravelse i Horsens

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan kreere af smukke dekorationer og buketter. For os er det vigtigt at kundens ønsker og behov bliver opfyldt, så det sidste farvel bliver så godt som muligt.

Der er mange muligheder indenfor begravelsesbinderi. Blomsterne kan sammensættes lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi binder bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistedekorationer. Vi sørger også meget gerne for levering direkte i kirken, så du ikke skal tænke på den del.

 

Leveringen foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret i en smuk rækkefølge på kirkegulvet, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

 

 

Bryllupsblomster fra HUGO i Horsens

Har du planlagt bryllup og mangler blomsterne til festen, så hjælper vi meget gerne med råd og vejledning til alt lige fra bordpynt, kirkepynt til brudebuket og kanphulsblomster. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi kan binde brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi kan binde komplicerede og større binderier. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er nærmest kun fantasien og sæsonen, der sætter begrænsningerne for hvad der kan lade sig gøre. 

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så dit bryllup kommer til at blomstre.

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

De bedste hilsner

HUGO

Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
LEVERINGSFORM
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
GAVEKORT / RABATKODE
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb.Læs mere her

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.