Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Thrane Design

Thrane Design

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:00 - 17:30
Tirsdag: 08:00 - 17:30
Onsdag: 08:00 - 17:30
Torsdag: 08:00 - 17:30
Fredag: 08:00 - 17:30
Lørdag: 08:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Send blomster i Hammel og omegn

Blomsterforretningen Thrane Design ligger i Hammel og ejes og drives til dagligt af Linda Thrane.

Fra Thrane Design kan du få leveret i et godt og stort område imellem Hammel, Tilst, Galten, Bjerringbro, Ulstrup, Hinnerup, Gjern, Fårvang og Hadsten.

 

Thrane Design er Bloomit partnerflorist, og modtager ordrer fra hele landet til levering i deres store leveringsområde, og som kunde kan du derfor også bestille til levering i resten af Danmark, når du handler i blomsterbutikken Thrane Design.

Blomster til enhver anledning fra Thrane Design

I Thrane Design er vi hver dag kreative med blomster og planter og fremtryller mange forskellige buketter og dekorationer til enhver anledning. Vi binder til hverdag og fest, og så elsker vi at blive udfordret, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så er vi også meget klar på at løse denne. 

 

Når du bestiller blomster eller gavekurve fra Thrane Design, kan du være sikker på at kvaliteten er i top og at håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og intet bliver overladt til tilfældighederne.

To forskellige buketter

 

Flere gange i ugen får vi leveret friske, afskårne blomster som vi nøje selv udvælger til vores brede sortiment. Det er vigtigt for os at blomsterne afspejler den sæson vi er i, og naturligvis finder du altid et udvalg af askårne blomster. For os er det vigtigt at binderiet eller gaven tilpasses modtageren og afstemmes med anledningen. Derfor laver vi også personlige og unikke binderier, som er nøje afstemt med kundens forventninger.

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af vores kunders favoritbuketter.

 

Bestil bårebuketter og kistepynt fra Thrane Design

Vi laver vi blomsteropgaver til alle livets store begivenheder - både de lykkelige og mindre lykkelige.

 

Står du midt i sorgens stund  eller har mistet en bekendt, og har brug for at få bundet begravelsesblomster til det sidste farvel, er vi klar til at hjælpe dig til det helt rigtige. Vi binder dagligt smukke båredekorationer og bårebuketter som vi leverer i vores leveringsområde. For os er det vigtigt at kundens ønsker og behov bliver opfyldt, så det sidste farvel bliver så godt og personligt som muligt og så tæt på det ønskede.

Indenfor begravelsesbinderi er der mange muligheder. Blomster og farver kan kombineres lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi binder bårebuketter, kranse, båredekorationer, hjerter, puder og kistepynt. Vi sørger også meget gerne for levering direkte til kirken eller kapellet, så du ikke skal tænke på at afhente og bringe blomsterne selv.

Bårebuket i rødlige nuancer.

På binderierne kan du få sat fine bånd på med din personlige hilsen. De fleste vælger at skrive en hilsen i et kort som vi sætter på blomsterne. Det er en mulighed at vælge begge dele og mulighederne indenfor kort og bånd, kan vi rådgive nærmere om. Ofte kommer det også an på relationen til afdøde eller de nærmeste pårørende. Alt sammen noget du kan spørge os til råds om.

 

Leveringen til kirken foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret fint, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

 

Bryllupsblomster fra Thrane Design i Hammel

Måske skal du snart giftes og mangler blomsterne til kirken og festen. Her hjælper vi meget gerne med råd og vejledning til alle typer blomsterbinderier til et bryllup. Det kan være bordpynt, kirkepynt, brudebuket og knaphulsblomster mm.

Vi kan binde brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi kan binde komplicerede og større binderier. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er nærmest kun fantasien og sæsonen, der sætter begrænsningerne for hvad der kan lade sig gøre, så længe det blot er muligt for os at skaffe blomsterne, så er mulighederne uendelige.

En smuk brugdebuket og et billede af to knaphulsblomster, der matcher brudebuketten.

Det vigtigste er at vi bidrager med blomster efter dine ønsker og behov, så brylluppet bliver lige som du håber og ønsker.

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så det bliver en dag, der kommer til at blomstre og som du aldrig glemmer.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Thrane Design