Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Flowers By Fedders

Flowers By Fedders

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Historien om blomsterbutikken Flowers By Fedders i Kolding

Butikken Flowers By Fedders ligger i Bramdrupdam i Kolding og er ejet af faguddannet blomsterdekoratør, Louise Fedders. Hun åbnede butikken i 2015 og siden da er der flere og flere kunder, der har fundet vej til butikken.

Med 110 kvadratmeter, er der plads til både blomster, brugskunst, planter og en masse lækkerier som chokolade, vin og specialøl. Alt i alt en blomsterbutik, der emmer af kvalitet og friske blomster.

Lyserød buket med roser

 

Send blomster i Kolding og omegn

Flowers By Fedders er leveringsdygtige indenfor alle typer binderier til alle anledninger. Vi har god erfaring med at binde alt lige fra buketter, dekorationer, brudebuketter og beplantninger til både indendørs og udendørs. Vi arbejder kreativt og sammensætter binderierne efter vore kunders ønsker. Har du brug for gode ideer og vejledning til en god gaveidé, så har vi mangle blomstrende bud på gode gaver uanset anledning.

 

Som Bloomit Partnerflorist, modtager vi ordrer til levering i hele Kolding og de omkringliggende småbyer.

Udsnit af Flowers by Fedders udvalg

 

Blomster og gaver fra Flowers By Fedders til alle anledninger

Der kan være mange grunde til at give opmærksomhed til én du har kær. Nogle gange er der ikke nogen grund, og her er blomster en oplagt gaveidé, for blomster forpligter ikke. I Flowers By Fedders binder vi både store buketter og mindre buketter, så du kan få sammensat blomsterne lige efter dine ønsker og behov. 

Blomsterdekorationer til salg

 

Vi sammensætter også gerne gavekurve med rød- og hvidvin, specialøl, chokolade og andre kvalitetsprodukter, som alt sammen bliver indkøbt lokalt. Vi går op i, at kvaliteten er i orden og at indpakningen passer til anledningen. Bestil gerne din blomster- eller gavehilsen i dag, så sørger vi for at den bliver leveret direkte til modtageren.

 

Herunder kan du se nogle af vores favorit blomsterhilsner.

 

Send en bårebuket i Kolding

Vi leverer mange blomster til de lokale kirker i Kolding og omegn. Vi binder bårebuketter til begravelser og bisættelser, og vi sørger altid for levering i god tid inden begravelsen begynder.

Står du i sorgens stund og ønsker at sende blomster til en nær eller fjern bekendt, så rådgiver vi dig til de helt rigtige blomster, så du kan få sendt et smukt sidste farvel. Vi trykker også vores egne bånd som vi sætter på både båredekorationer, kranse, hjerter og kistepyntninger. 

 

Velkommen til Flowers By Fedders. 

Vi glæder os til at ekspedere dig

 

De bedste hilsner

Flowers By Fedders