Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Blomster Kunst Aarup

Blomster Kunst Aarup

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Historien om Blomster Kunst i Aarup

Blomster Kunst i Aarup ejes af Martin og Agnieszka Orvanski, der sammen også driver Blomster Kunst i Vissenbjerg. Afdelingen i Vissenbjerg er over 10 år gammel og Blomster Kunst i Aarup åbnede sommeren 2020. De to butikker ligger derfor som nabo til hinanden og servicerer kunderne i hele det omkringliggende område i det fynske. Der sælges både afskårne blomster, planter, specialiteter, øl og vin. Som butikkernes fælles navn antyder, så sælges der også kunst. 

 

Kig ind forbi eller bestil online her på bloomit.dk

Afskårne blomster

 

Udvalgte blomster og gavekurve i Blomster Kunst

Buketter i Aarup og omegn

I Blomster Kunst sætter vi en ære i godt håndværk, hvor vi ikke går på kompromis med blomsternes kvalitet eller det faglige niveau. Når vi kombinerer friske blomster med dygtige blomsterdekoratører, så ved vi, at der bliver leveret smukke blomsterdekorationer og buketter, som kunderne med tilfredshed kan gå herfra med. 

Vi binder både lave og tætte buketter og høje og luftige som vi ser en udpræget tendens indenfor, og særligt buketter med anderledes karaktertræk og personlighed.

Lyserød og ludtig buket

 

Vi har udvalgt følgende tre buketter som vi vil anbefale dig at vælge, hvis du ønsker at sende en blomsterhilsen til én du har kær. De kan bindes hele året og vil tage udgangspunkt i sæsonens smukke blomster.

Bårebuketter til begravelse i Aarup og omegn

Vi binder alle typer begravelsesbinderier og tilbyder at sætte smukke bånd på med din personlige sidste hilsen, hvis du ønsker det.

Vi binder mange bårebuketter, og er du i tvivl om hvilken bårebuket du skal vælge, så har vi udvalgt tre meget forskellige bårebuketter som vi synes, er smukke hver især og som kan passe til både en mand og en kvinde.

Du kan bestille begravelsesbinderi til levering i Aarup og omegn. Bestiller du til levering, så vær opmærksom på at vi leverer i mange postnumre i det sydvestlige Fyn. Vi har meget erfaring med at levere blomster til alle kirkerne i Aarup og særligt blosmter til Aarup Kirke, Skydebjerg Kirke, Kerte Kirke, Orte Kirke, Ørsted Kirke og mange flere i omegnen.

Vi leverer altid i god tid inden ceremonien begynder.

 

Har du brug for at bestille andre typer begravelsesbinderier, så kan du se hele udvalget af begravelsesbinderier her.

 

Ring også gerne til os, hvis du har brug for personlig vejledning. Vi vil hellere end gerne hjælpe. Vi laver også kistepyntninger, hvor du kan se online udvalget her og ellers kan du kontakte os, så vi kan få en dialog om hvad dine ønsker er. Vi plejer at kunne løse enhver opgave, så alle henvendelser er kærkommen.

 

Gavekurve sammensat af Blomster Kunst

Næsten enhver lejlighed eller mærkedag kan fejres med en gavekurv. Vi elsker selv fester og vi synes altid, at det er sjovt at få lov til at kreere fine gavekurve med specialiteter og gode produkter som vi ved, kommer til at glæde andre. 

 

Så lad os i Blomster Kunst hjælpe dig med at få sammensat den perfekte gavekasse uanset anledningen.

 

Herunder ser du nogle af de mest populære gavekurve.

Du finder alle gavekurve her.

 

Vi ser frem til at modtage din ordre og ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Blomster Kunst