Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Vævebodens Blomster

Vævebodens Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 11:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Send blomster til Skælskør

I Skælskør ligger den smukke blomsterforretning Vævebodens Blomster, der til dagligt drives af Alice.

Vi går rigtig meget op i håndværket og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores varer. Hos Vævebodens Blomster finder du alt indenfor blomster og et stort udvalg af planter, specialiteter og brugskunst.

 

Udsnit af Vævebodens Blomsters udvalg

 

Få leveret blomster og gavekurve til Skælskør

Vi sammensætter blomster og gavekurve til enhver anledning, og du kan få din gavehilsen bragt direkte til modtageren. Vi har dygtige chauffører til at levere for os, så du med sikkerhed ved, at din blomster- eller gavehilsen når sikkert frem og præsenterer sig flot. Vi leverer i hele Skælskør og omegn.

 

Du er meget velkommen til at bestille online her, men du er naturligvis også mere end velkommen i vores butik, hvor vi flere gange ugentligt fylder op med friske blomster, så du kan få inspiration hver gang du besøger os. Har du ikke mulighed for at besøge os i Skælskør, så modtager vi også gerne din ordre pr. telefon. Vores telefonnummer står øverst på siden her.

 

Her kan du se et udvalg af de mest populære buketter, vi binder.

 

Vævebodens Blomster leverer til begravelse og bisættelse

Der er mange grunde til at give blomster. En af dem er i anledningen af når nogen går bort. Vi har meget erfaring med at binde begravelsesbinderier, og vi binder altid med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

 

Vi binder unikke binderier, hvor der er kræset for detaljen og intet er overladt til tilfældighederne. Vi arbejder meget krativt med blomsterne, og ingen opgave er for stor eller lille. Vi er åben for dialog og vil altid vejlede dig med afsæt i sæsonens smukke blomster og dine ønsker. Vi er ikke farveforskrækkede og afprøver nye teknikker - det er i vores optik kun fantasien der sætter grænser. Begravelsesbinderier kan se ud på forskellig vis, og vi er klar til at fremtrylle begravelsesbinderier, der lever op til dine ønsker og behov.

1 blå/lyserød krans og 1 hjerte

Har du brug for at vi leverer blomsterne til kirken, så klarer vi naturligvis også dette. Vores chauffører leverer i god tid inden ceremonien begynder, så de pårørende kan stå og betragte binderier i fred og ro. Det mener vi er god service og i sorgens stund, har man ekstra meget brug for at der er orden på tingene, for begravelsen foregår kun én gang. 

 

Bryllup i Skælskør

Skal du giftes, men mangler at få planlagt hvordan blomsterne skal se ud og hvad der skal laves, så er vi klar til at hjælpe dig med smukke brudebinderier.

 

Der er rigtig mange tanker at gøre sig i forbindelse med et bryllup, og i Vævebodens Blomster, har vi bundet rigtig mange brudebuketter og bryllupsblomster til festen og kirken. Det kan skræddersyes lige efter dine ønsker og behov, så uanset om det er den helt store fest med både kirkepynt, brudepigebuketter, bilpynt, bordpynt til festen, eller det er det mindre bryllup, hvor det skal være enkelt og naturligt, så er vi klar med vejledning og gode ideer til udtrykket og blomstervalget.

Lyserød/hvid buket

Vi kan binde din drømmebrudebuket og vi elsker det. Hvert binderi er unikt og vi arbejder helt ned i detaljen, så alt er helt gennemarbejdet og alle blomster står friske og sprøde hele dagen og under hele festen.

Tænk meget gerne over farvevalget og noter et par af dine yndlingsblomster, så kan vi tale ud fra det og få planlagt præcis hvordan blomsterne skal sammensættes og præsentere sig til dit kommende bryllup. 

 

Vi glæder os ti at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Vævebodens Blomster