Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Påskeblomster

Påskeblomster og dekorationer 2024

I påsken skal mange til påskefrokoster og familiesammenkomster for at fejre påsken. En højtid som er fyldt med nærvær og glæde og for mange også god mad, påskeæg og hyggelige stunder.

Du kan sende et blomstrende påskeæg i form af en buket eller en gavekurv med fine forårsspecialiteter – det spreder hygge og glæde.

Se udvalget af påskeblomster, -buketter og -gavekurve, og bestil nemt online. Vi bringer din påskehilsen ud for dig i hele Danmark og leverer direkte til modtageren på både privat- og erhvervsadresser. Det er dig der bestemmer hvilken dato, vi skal levere din påskehilsen.

Filter

Én smuk gul påskebuket til hjemmet eller som værtsgave til påskefrokosten

Påsken er tit forbundet med den gule farve, som lyser op i foråret. Udendørs ses gule Påskeliljer, Mini påskeliljer og Erantis, der alle er gule og står og spreder farve i haverne og i gadekæret. Det er altid hyggeligt at se blomsterne, der titter frem fra mulden og sætter kulør på landskabet, og det minder os om foråret, der er kommet. Alting springer ud i foråret, så hvorfor ikke tage den stemning med indendørs.

 

Vælg en påskebuket eller en påskedekoration til at pynte op med indenfor.

Gør dit påskebord levende med vores charmerende påskeblomster som borddekoration. Disse særligt udvalgte sammensætninger af blomster til påske er perfekte til at fejre forårets ankomst og tilføje et festligt touch til din påskefejring.

 

Du kan også sende en påskehilsen til dem du kender eller nogen, du skal til påskefrokost hos. Når det kommer til valg af blomster til påske, så er det helt oplagt at vælge Påskeliljer. Det er dog ikke altid at Påskeliljerne fås til påske, pga. påsken falder på forskellige datoer fra år til år, sammenholdt med temperaturernes skiften fra år til år – kan Påskeliljerne nogle gange være afblomstret når vi rammer påske.

Så er det godt, at der findes mange andre fine påskeblomster som fx Ranunkler eller forårsgrene med fine blomsterskud.

 

Oplev magien – tag forårets grene med indenfor.

 

Vi har et stort og gult udvalg af blomster til påsken

Her på siden, finder du et udpluk af de binderier, der passer perfekt til påske og alle dens begivenheder med venner og familie. Lad dig inspirere og vælg de påskeblomster du bedst kan lide og ønsker at overraske din familie og venner med.

 

Nogle af de populære påskebuketter er en Glad og frisk forårs buket, Forårsbuket, floristens valg og Fortryllende påskebuket.

Buketterne er ikke alle gule, men egner sig rigtig fint som værtindegave til påskefrokosterne eller bare i anledningen af påske. Send en påskehilsen i dag – vi leverer for dig i hele Danmark.

 

Glæd dine kære med et blomstrende påskeæg

Et påskeæg behøver ikke nødvendigvis at være et helt traditionelt påskeæg. Derfor har vi i år lavet vores bud på et påskeæg, som spreder den helt rigtige påskestemning hele påsken.

 

Det blomstrende påskeæg er også perfekt som et alternativ til påskeæg til voksne, hvor man måske er ude efter et lidt anderledes påskeæg, på den hyggelige måde. Vi kalder det Blomstrende påskeæg, og er bundet af sæsonens smukkeste blomster for det helt rigtige påskeudtryk.

 

Du er også meget velkommen til at tjekke vores andre smukke påskebuketter ud her på siden.

 

Bestil på bloomit.dk og støt lokalt

Vi leverer fra vores partnerflorister som du kan se en oversigt over her.

 

Når du handler ved Bloomit, støtter du danske virksomheder og støtter lokalt.

 

Alle steder tilbyder vi samme-dags levering, som konkret betyder, at du kan få leveret den dag, du afgiver din ordre. Deadline er forskellig fra by til by og du kan nemt tjekke deadline på forsiden her.

 

Finder du ikke lige det, du søger her på siden, kan du altid ringe til kundeservice eller skrive en mail til os, så er vi klar til at rådgive dig til den helt rigtige påskehilsen. Vi plejer at kunne løse enhver forespørgsel og vi hjælper også gerne dig med en unik påske gavehilsen.
 

Få mere inspiration til at vælge en påskehilsen.

Påskedekoration på bark af æggeskaller som anvendes som vase til fine afskårne blomster.

 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU