Bloomit

Blomsterkranse

Tjek om din bestilling kan nå at blive leveret i dag/i morgen.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.

Blomsterkranse til begravelse

Blomsterkranse leveres over hele landet

Gør afskeden smuk – få blomsterne smukt dekoreret i en begravelseskrans. Vi skaber din hilsen efter dine ønsker og leverer i god tid før begravelsen.

Send blomsterkransen med din personlige hilsen på et smukt kort eller et flot bånd. Se vores guide, hvis du har brug for hjælp, eller kontakt os på telefon 35 85 80 12 for personlig betjening.

Filter
Rundpyntet begravelseskrans
4 varianter
Fra1.200,-
4 varianter
Rundpyntet krans i lyse farver
5 varianter
Fra950,-
5 varianter
Rundpyntet krans, blå og hvid
6 varianter
Fra800,-
6 varianter
Gylden krans
4 varianter
Fra850,-
4 varianter
Krans med opsats
4 varianter
Fra900,-
4 varianter
Krans i hvid
5 varianter
Fra1.000,-
5 varianter
Krans, fyldig
5 varianter
Fra2.000,-
5 varianter
Krans, stor og fyldig
5 varianter
Fra6.000,-
5 varianter

Smukke begravelseskranse til et sidste farvel

Der fås mange forskellige slags blomster til begravelse. Uanset hvilken relation du har haft til afdøde, kan vi altid hjælpe med en blomsterhilsen, der passer til dit behov. Vi tilbyder alt inden for blomster til begravelse. Her på siden ser du et udvalg af smukke begravelseskranse, så du kan vælge den, der passer bedst til dine ønsker.

 

Hos Bloomit skaber vi smukke, personlige begravelseskranse, så du kan sige dit sidste farvel med en smuk krans. Vi tilpasser gerne kranse til begravelser efter dine eller jeres individuelle behov, og du får naturligvis også mulighed for at lægge en sidste personlig hilsen ved din blomsterkrans som eksempelvis et smukt bånd af valgfri farve med inskription.

 

Begravelseskranse med bånd er et meget populært og smukt valg til begravelsen, men du kan også vælge mellem andre typer af blomster og bårebuketter til begravelser.

 

En blomsterkrans til begravelse er en smuk måde hvorpå, du kan sige et sidste farvel til en, du har haft kær. I begravelseskransen ligger der tilmed en symbolik. Formen på blomsterkransen symboliserer det uendelige, som kan symbolisere at begravelseskransens bevægelse aldrig stopper, og at der altid vil være en bevægelse rundt i kransen. Helt ligesom livets cyklus, som, ligesom begravelseskransen, byder på forskelligheder, skønhed og bump. Livet er fyld med glæde og gode stunder, men livet er også skrøbeligt.

 

Blomsterkranse til begravelse og bisættelse med personligt præg

Vælg blomsterkransen efter den afdødes personlighed. Når du vælger den helt rigtige afskedsgave, som for eksempel en krans til begravelsen, er tradition vigtigt for mange. Hvad der er langt mere vigtigt, er dog dit forhold til den afdøde og personens egne ønsker. Var du meget tæt på den afdøde, kan et blomsterhjerte til begravelsen måske være et godt valg frem for blomsterkransen.

 

Derudover kan og bør du helt selv udvælge de farver, som du ønsker, at kransen til begravelsen skal være i. Vi har mange gode farvekombinationer, der allesammen giver et rigtig flot udtryk til begravelseskransen, og du har mange muligheder for at tilpasse dem til lige netop dine tanker.

 

Du kan blandt andre vælge en af de begravelseskranse, der er præsenteret her på siden. Ønsker du at ændre på noget ved blomsterkransens udseende eller tilføje nogle detaljer, er du velkommen til at bede os om at lave små justeringer på kransen til begravelsen. Du har blandt andet mulighed for at lægge dit personlige præg på valget af farve, blomster mm. På den måde sikrer du, at blomsten passer til din afdøde bedste ven eller et helt igennem fantastiske familiemedlem og menneske. Du kan blandt andet vælge din blomsterkrans med rundpyntede blomster eller med opsats af blomster i kun en del af begravelseskransen. Andre muligheder er store, fyldige kranse eller en naturkrans.

 

Vi har mange muligheder for at tilpasse begravelseskransen efter dine ønsker, og vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig godt på vej.

 

Kranse til begravelse og bisættelse leveret i hele landet

Bestiller du en begravelseskrans hos Bloomit, kan du få blomsterlevering i hele Danmark. Vi leverer kranse til begravelse og bisættelse til ALLE adresser i Danmark gennem vores dygtige lokale florister. Skal du have din begravelseskrans leveret til en udenlandsk adresse, kan det også være muligt.

 

Vi ved, at leveringen af begravelseskransen er en vigtig del af begravelsen, og vi tager blomsterleveringen meget seriøst. Vi leverer altid begravelseskranse og andre blomster til begravelser i god tid, og mindst en time inden begravelsen finder sted. Er du sent ude med at bestille din begravelseskrans, kan vi i mange tilfælde nå at levere på samme dag, og vi gør vores bedste for at opfylde dette behov for dig. I alle andre tilfælde vil vi kunne levere kransen til begravelsen senest dagen efter, den er bestilt.

 

Begravelseskranse med bånd

Har du brug for en krans til begravelse, kan du vælge den i flere forskellige former og farver. Derudover kan du også vælge en krans med bånd til begravelsen. Det er meget individuelt, om begravelseskranse dekoreres med bånd eller for eksempel blot vedlægges en begravelseshilsen. En begravelseskrans med bånd er både en smuk hilsen og viser, hvem buketten er fra. Båndet kan bruges til at skrive en kort personlig hilsen, og du kan få trykt dit eller din families navne på kransen. Typisk vil båndet på begravelseskransen have to båndender, hvor den ene kan bruges til at vise jeres navne, mens den anden benyttes til en kort, personlig hilsen.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.