Bloomit

Blomsterkranse

Blomsterkranse til begravelse

Blomsterkranse leveres over hele landet

Gør afskeden smuk – få blomsterne smukt dekoreret i en begravelseskrans. Vi skaber din hilsen efter dine ønsker og leverer i god tid før begravelsen.

Send blomsterkransen med din personlige hilsen på et smukt kort eller et flot bånd. Se vores guide, hvis du har brug for hjælp, eller kontakt os på telefon 35 85 80 12 for personlig betjening.

Filter

Smukke begravelseskranse til et sidste farvel

Der fås mange forskellige slags blomster til begravelse. Uanset hvilken relation du har haft til afdøde, kan vi altid hjælpe med en blomsterhilsen, der passer til dit behov. Vi tilbyder alt inden for blomster til begravelse. Her på siden ser du et udvalg af smukke begravelseskranse, så du kan vælge den, der passer bedst til dine ønsker.

 

Hos Bloomit skaber vi smukke, personlige begravelseskranse, så du kan sige dit sidste farvel med en smuk krans. Vi tilpasser gerne kranse til begravelser efter dine eller jeres individuelle behov, og du får naturligvis også mulighed for at lægge en sidste personlig hilsen ved din blomsterkrans som eksempelvis et smukt bånd af valgfri farve med inskription.

 

Begravelseskranse med bånd er et meget populært og smukt valg til begravelsen, men du kan også vælge mellem andre typer af blomster og bårebuketter til begravelser.

 

En blomsterkrans til begravelse er en smuk måde hvorpå, du kan sige et sidste farvel til en, du har haft kær. I begravelseskransen ligger der tilmed en symbolik. Formen på blomsterkransen symboliserer det uendelige, som kan symbolisere at begravelseskransens bevægelse aldrig stopper, og at der altid vil være en bevægelse rundt i kransen. Helt ligesom livets cyklus, som, ligesom begravelseskransen, byder på forskelligheder, skønhed og bump. Livet er fyld med glæde og gode stunder, men livet er også skrøbeligt.

 

Blomsterkranse til begravelse og bisættelse med personligt præg

Vælg blomsterkransen efter den afdødes personlighed. Når du vælger den helt rigtige afskedsgave, som for eksempel en krans til begravelsen, er tradition vigtigt for mange. Hvad der er langt mere vigtigt, er dog dit forhold til den afdøde og personens egne ønsker. Var du meget tæt på den afdøde, kan et blomsterhjerte til begravelsen måske være et godt valg frem for blomsterkransen.

 

Derudover kan og bør du helt selv udvælge de farver, som du ønsker, at kransen til begravelsen skal være i. Vi har mange gode farvekombinationer, der allesammen giver et rigtig flot udtryk til begravelseskransen, og du har mange muligheder for at tilpasse dem til lige netop dine tanker.

 

Du kan blandt andre vælge en af de begravelseskranse, der er præsenteret her på siden. Ønsker du at ændre på noget ved blomsterkransens udseende eller tilføje nogle detaljer, er du velkommen til at bede os om at lave små justeringer på kransen til begravelsen. Du har blandt andet mulighed for at lægge dit personlige præg på valget af farve, blomster mm. På den måde sikrer du, at blomsten passer til din afdøde bedste ven eller et helt igennem fantastiske familiemedlem og menneske. Du kan blandt andet vælge din blomsterkrans med rundpyntede blomster eller med opsats af blomster i kun en del af begravelseskransen. Andre muligheder er store, fyldige kranse eller en naturkrans.

 

Vi har mange muligheder for at tilpasse begravelseskransen efter dine ønsker, og vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig godt på vej.

 

Kranse til begravelse og bisættelse leveret i hele landet

Bestiller du en begravelseskrans hos Bloomit, kan du få blomsterlevering i hele Danmark. Vi leverer kranse til begravelse og bisættelse til ALLE adresser i Danmark gennem vores dygtige lokale florister. Skal du have din begravelseskrans leveret til en udenlandsk adresse, kan det også være muligt.

 

Vi ved, at leveringen af begravelseskransen er en vigtig del af begravelsen, og vi tager blomsterleveringen meget seriøst. Vi leverer altid begravelseskranse og andre blomster til begravelser i god tid, og mindst en time inden begravelsen finder sted. Er du sent ude med at bestille din begravelseskrans, kan vi i mange tilfælde nå at levere på samme dag, og vi gør vores bedste for at opfylde dette behov for dig. I alle andre tilfælde vil vi kunne levere kransen til begravelsen senest dagen efter, den er bestilt.

 

Begravelseskranse med bånd

Har du brug for en krans til begravelse, kan du vælge den i flere forskellige former og farver. Derudover kan du også vælge en krans med bånd til begravelsen. Det er meget individuelt, om begravelseskranse dekoreres med bånd eller for eksempel blot vedlægges en begravelseshilsen. En begravelseskrans med bånd er både en smuk hilsen og viser, hvem buketten er fra. Båndet kan bruges til at skrive en kort personlig hilsen, og du kan få trykt dit eller din families navne på kransen. Typisk vil båndet på begravelseskransen have to båndender, hvor den ene kan bruges til at vise jeres navne, mens den anden benyttes til en kort, personlig hilsen.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU