Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Græsdal Blomster

Græsdal Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: LUKKET
Søndag: LUKKET

Solveig Græsdal, ejer af Græsdal Blomster, som ligger i smukke Frederikshavn. I Græsdal Blomster er hjertet og passionen for blomster stor.

 

For Solveig er det vigtigt at buketterne og blomsterdekorationerne bliver bundet med den samme passion og kærlighed. Hver enkelt blomst bidrager med sit i en buket og hver eneste blomst har sin historie at fortælle. I forening kan blomsterne i sig selv skabe en hel fortælling.

 

Buketter fra Græsdal Blomster

Vi har et bredt udvalg af buketter, som er egnet til enhver anledning. Ens for alle buketterne er, at de er bundet med den samme faglighed og øje for detaljen. Det er vigtigt for os at hver eneste blomst får sin plads i et binderi. Vi binder med høj kreativitet og har altid de faglige briller på, hvilket sikre dig et unikt binderi hver gang du køber og leveret blomster fra Græsdal Blomster.

Buket i lyse nuancer.

 

Hvis du vil give din buket et mere personligt præg, er du velkommen til at ringe til os eller komme forbi os i butikken og udvælge lige dine favoritblomster, som du synes, skal i din blomsterhilsen. Sammen kan vi skabe en smuk blomsterhilsen der er ideel til modtageren.

 

Herunder kan du se nogle af de mest populære buketter vi leverer i Frederikshavn.

 

Få leveret gavekurve i Frederikshavn og omegn

Vi tilbyder et godt udvalg af delikatesser og specialvarer, der kan sammensættes til en smagfuld gavekurv, som vil forkæle modtagerens smagsløg og øjne. Du kan vælge i mellem færdigpakkede gavekasser eller få sammensat en selv efter dine ønsker og behov.

 

Hvis du sammensætter en gavekasse selv, har du mulighed for at putte lige præcis de lækkerier i som du ved, at modtager kan lide. Vi leverer meget gerne den flotte gaveindpakkede gavekurv direkte til modtageren uanset om det er på en privat- eller erhvervsadresse.

 

Det er også en mulighed med lidt selvforkælelse, så hvorfor ikke udvælge dine egne favoritter og få sammensat en gavekurv til dig selv?

 

Disse gavekasser er meget poplære blandt vores kunder.

 

Græsdal Blomster binder alle typer begravelsesbinderier

Det er altid svært at tage afsked med én man holder af og har nær. Hos Græsdal Blomster gør vi meget ud af at binde et smukt sidste farvel. Vi laver både bårebuketter, båredekorationer, hjerter, kistepynt og kranse.

Vi gør meget ud af at sætte os ind i kundens ønsker og behov for bedst at kunne lave dekorationer, der afspejler den afdødes personlighed. For at gøre en svær tid en smule nemmere, leverer vi alle binderier til kapeller og kirker i Frederikshavn og omegn. 

Rundpyntet krans af roser, nelliker og chrysanthemum i rosa, pink og fersken farver.

Vores chauffør har meget erfaring med at levere til begravelser og bisættelser. Vi ved hvor vigtigt det er at der leveres i god tid, så vi har tiden til at lægge blomsterne smukt på kirkegulvet eller der hvor ceremonien foregår.

 

Du er meget velkommen til at ringe til os i forbindelse med en begravelseordre for at vi på den måde kan give den afdøde så smuk en afsked som muligt.

 

Vi glæder os til at se dig i butikken.

Find vej til butikken øverst på siden her ??

 

De bedste hilsner

Græsdal Blomster