Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Palmehaven Viborg

Palmehaven Viborg

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Gitte Marie Carlsen ejer blomsterbutikken Palmehaven Viborg, som ligger i selv samme by. Palmehaven Viborg er en hyggelig og personlig blomsterbutik med mere end 10 år på bagen. Blomsterbutikken byder på masser af inspiration indenfor blomsterverdenen. Udover blomster, er der også et bredt udvalg af brugskunst, chokolade, specialøl og vin.

 

Smukke buketter og smagfulde gavekurve fra Palmehaven Viborg

Hos Palmehaven finder du smukke buketter, som vil gøre selv den mest grå og kedelige dag lysere. En blomsterhilsen er for os en fin gestus uanset anledningen, for blomster forpligter ikke. Vi har altid friske buketter klar i butikken, som du kan tage med på farten, men vi binder også buketter ud fra dine ønsker.

Buket i røde og creme nuancer.

Når du bestiller blomster fra os, er du sikker på, at blomsterne blive bundet af kyndige hænder, at blomsterne er nøje udvalgt, så kvaliteten er i orden. Vi binder kreativt og eksperimenterer med både blomstertyper og farvesammensætninger, og ingen blomsteropgave er for lille eller for stor.

 

Som Bloomit partnerflorist, kan du nemt bestille din blomsterhilsen online, og vælge imellem alle de blomster og gavekurve, der findes på webshoppen. Så sørger vi for at levere din blomsterhilsen direkte til modtageren.

 

Herunder kan du se nogle af de meste populære buketter lige nu.

Piblende buket
4 varianter
Fra195,-
4 varianter
Tæt buket i pastelfarver
6 varianter
Fra275,-
6 varianter
4 varianter
Fra225,-
4 varianter

Vores butik byder også på specialiteter. Vi sammensætter gavekurve til enhver anledning på kryds og tværs af alt, som butikken byder på. Gavekurvene kan bestå af blomster, specialøl fra Viborg Bryghus, udvalgte vine, eksklusive fyldte chokolader samt andre smagfulde lækkerier. 

 

Du kan nemt bestille en gavekurv online her på bloomit.dk, så sørger vi for levering den dag det passer dig. Mangler du inspiration, så kan du herunder se de gavekurve som vores kunder bestiller oftest.

Hyggekurv der blomstrer med chokolade
5 varianter
Fra245,-
5 varianter
Herregod gavekasse
3 varianter
Fra245,-
3 varianter

 

Bårebuketter og båredekorationer til begravelse i Viborg og omegn

Det er svært at tage afsked med et menneske, som har været en del af ens liv. Vi kan hjælpe dig med give en smuk afsked.

En rundpyntet begravelseskrans i lyserød, blålilla og lime farver.

Vi vil gerne være med til at gøre det sidste farvel så personligt som muligt, så de efterladte får opfyldt deres ønsker og behov til blomstervalget, farvesammensætninger og størrelse og former på binderierne.

 

Vi binder blandt andet kistedekorationer, kranse, hjerter, båredekorationer og bårebuketter. I butikken har vi derudover mulighed for at trykke en personlig sidste hilsen på et bånd.

 

Vi leverer meget gerne din begravelseshilsen ud til det kapel eller den kirke, hvor begravelsen eller bisættelsen bliver afholdt. Vi sørger for at levere i god til, så blomsterne kommer sikkert frem og bliver lagt i en pæn rækkefølge på gulvet foran kisten. På den måde kan de efterladte have fokus på selve ceremonien og ikke bekymre sig om hvor blomsterne bliver af.

 

Vi leverer dagligt blomster til de lokaler kirker mv. Bl.a. kan du bestille blomster til levering i Viborg Domkirke, Sortebrøde kirke, Vestervang Kirke, Søndermarkskirken, Viborg Frikirke, bare for at nævne nogle.

 

Moderne blomsterbuketter og -dekorationer til dit bryllup

Hos Palmehaven ser vi brudebuketten, som en af de vigtigste buketter i en kvindes liv. Derfor gør vi meget ud af at sammensætte den helt perfekte brudebuket, og vi tager opgaven meget seriøst.

 

Vi vil gerne gøre brudebuketten så personlig som muligt, derfor tager vi os altid en god faglig snak med bruden inden selve binderiet. Her snakker vi om hvilke blomster og farver, som bruden kan lide. Det er desuden også vigtigt, at buketten passer til brudens personlighed og sidst men ikke mindst brudekjolen.

En smuk rund brudebuket med lyserøde og lilla roser og brudeslør.

 

Brudebuketten er ikke det eneste, der skal laves i forbindelse med et bryllup. Vi laver også knaphulsblomster, brudepigebuketter og kranse til håret.

 

Til bryllupsbinderi hører også borddekorationer som selvfølgelig skal passe til brudebuketten. Vi laver også pynt til kirken og bil/karet.

 

Det vigtigste for os er at brudeparret får leveret det de ønsker sig, og blomsterne afspejler brudeparrets stil og personligheder. Du kan finde inspiration til bryllupsbinderier her.

 

Vi glæder os meget til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Palmehaven Viborg

Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.