Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Frk Flora

Frk Flora

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Tina Søjborg Andersen beskriver sin blomster butik, Frk. Flora som en lækker og anderledes blomsterbutik i hjertet af Silkeborg. Tina er en florist med hjertet på det rette sted, og der er masser af hjerterum i hendes butik. Hun er passioneret omkring sine blomster og ansatte, hvilket tydeligt skinner igennem at hvad Frk. Flora laver og atmosfæren i butikken. 

 

Buketter fra Frk. Flora i Silkeborg

Hos os kan du finde inspiration i de færdiglavede buketter og de altid mange færdige beplantninger både til ude og inde. Vi binder alle former for buketter til alle lejligheder. Vi har en stor forkærlighed for unikke og anderledes blomster og buketter, og kan tilpasse buketterne efter lige netop dine ønsker og behov. Det betyder, at vi sammensætter blomsterne til buketter efter lige præcis dine ønsker og behov ud fra sæsonens friske og flotteste blomster.

Buket i lyserød og abrikos nuancer.

Ønsker du at få fat på buketter til en bestemt anledning eller begivenhed, står vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette af slagsen.

 

Herunder kan du se nogle af de mest populære buketter.

 

Bryllupsbinderier til bryllupper i Silkeborg

Et bryllup er for de fleste, den største og vigtigste fest i deres liv. Derfor skal alt også være ligesom I har forestillet jer - også blomsterne. 

 

I Frk. Flora kan vi selvfølgelig hjælpe dig med forslag, ideér og gode råd både med den personlige pynt som brudebuket, hårpynt og brystbuketter, men også brudepigebuketter, udsmykning af kirke, bil og dekorationer til bordene i festlokalet.

Vi har en kreativ tankegang, hvilket kommer til udtryk i mange af de binderier vi laver til dagligt. Derfor er du også sikker på at få personlige blomsterbinderier til dit bryllup, når du vælger Frk. Flora til at binde brudebuketten, knaphulsblomsterne osv. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for hvad der kan lade sig gøre.

 

Du er meget velkommen til at ringe til os for at få råd og vejledning til dit kommende bryllup. 

 

 

Send en bårebuket til Silkeborg

Alle kommer på et tidspunkt ud for at skulle sige endeligt farvel til et kært familiemedlem eller en god ven.

Frk. Flora står parat med råd og vejledning til alt lige fra bårebuketter til kistepynt og -dekorationer. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi kan guide og hjælpe dig i en svær tid. For at hjælpe dig bedst muligt tilbyder vi også at komme hjem til dig for at planlægge kistepynt og bårebuketter, hvis du har behov for det. 

Farverigt hjerte til begravelse

Det vigtigste for os er, at hjælpe dig til at få sagt et smukt sidste farvel.

Derfor leverer vi naturligvis også blomsterne direkte til kirken i god tid inden ceremonien begynder. På den måde er der lidt mere ro på en i forvejen, følelsesladet dag.

Herunder kan du se nogle af de begravelsesblomster, vi ofte binder for vores kunder.

 

Bæredygtighed

Vi arbejder med bæredygtighed i det omfang, som er muligt. Vi genbruger vandet fra bukketterne til vanding af planter, vi vådpakker i avispapir og pakker så vidt det er muligt, buketterne ind i papir i stedet for cellofan.
Alt papir fra vores blomsterindkøb bliver anvendt til indpakning af blomster, der ikke skal videregives som gaver.

 

 

Vi glæder os meget til at se dig i butikken 

 

De bedste hilsner

Frk. Flora