Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Sternberg Blomster

Sternberg Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 15:00
Tirsdag: 10:00 - 15:00
Onsdag: 10:00 - 15:00
Torsdag: 10:00 - 15:00
Fredag: 10:00 - 15:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Buketter af naturens egne materialer

Sternberg Blomster er ejet af Tine Sternberg Nielsen, der driver butikken med stor passion til daglig. 

Hun fandt hendes store interesse for blomster, da hun blev uddannet i en antikvitetsforretning med eget binderi i 1993. Siden da har hun elsket at bruge naturens egne materialer i hendes buketter, der bindes efter hendes kreative sans.

 

Som en dedikeret blomsterhandler er vores mission at levere blomster af højeste kvalitet til vores kunder. Vores erfarne blomsterhandlere sammensætter omhyggeligt hver enkelt buket med friske, velduftende blomster.

 

Vi bestræber os på at skabe buketter, der kan bringe glæde og skønhed ind i enhver anledning.

Velkommen skilt i Sternberg Blomster

Hos Sternberg Blomster sammensættes mange gaveløsninger til private og erhvervsdrivende. Der tilbydes også blomsterbindings-kurser for både små, private grupper, institutioner og virksomheder.

Bestil i god tid, for der er stor efterspørgelse!

 

Gavekurve fyldt med lækkerier i Brande

Udover en masse blomster og en del planter, så bugner butikken også med lækkert brugskunst i alle prisklasser og i forskellige farver og stilarter.

 

Vi forhandler specialøl, vin, eksklusiv chokolade, lakrids og meget andet lækkert.

 

Kig ind forbi eller bestil gavekurven online her på bloomit.dk.

 

Hos os, finder du et godt udvalg, så vi kan sammensætte både plantedekorationer og flotte gavekurve med meget forskelligt indhold.

Herunder kan du se nolge af de gavekurve vi leverer rigtig mange af for tiden.

Fordi vi er Bloomit partnerflorst, så har du muligheden for at vælge imellem hele udvalget på webshoppen, og så sørger vi for at levere den dato, du har valgt.

 

Blomster til enhver anledning i Brande

Vores faguddannede blomsterdekoratører er hver dag kreative med blomster og fremtryller de smukkeste buketter og dekorationer til alle anledninger. Vi elsker udfordringer, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så er vi også meget klar på at løse denne. 

 

Vælger du at bestille blomster eller gaver fra Sternberg Blomster i Brande, så er du sikker på at blomsterkvaliteten og håndværket er i orden.

 

Vi arbejder med form, farve og overflader, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Derfor vil vi også rigtig gerne vide i hvilken anledning, at du bestiller blomster, og hvem modtageren er, for vi sætter en ære i at få blomsterdekorationen til at matche modtagerens stil og anledningen.

Sternberg Blomster - lilla og hvid brudebuket

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af kundernes favoritbuketter.

 

Send en sidste hilsen til begravelse i Brande

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan kreere af smukke dekorationer og buketter. For os er det vigtigt at kundens ønsker og behov bliver opfyldt, så det sidste farvel bliver så godt som muligt og med et personligt touch hvis du ønsker det.

 

Der er mange muligheder indenfor begravelsesbinderi. Blomsterne kan sammensættes lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne.

 

Vi binder bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistedekorationer.

 

Vi sørger også meget gerne for levering direkte til kirken, så du ikke skal tænke på den del.

 

Leveringen foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret i en smuk rækkefølge på kirkegulvet, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

Sternberg Blomster - hjerte

 

Blomster døgnet rund hos mini Sternberg

Hos os finder du vores udendørs oplevelse i form af vores mini Sternberg, en 100% selvbetjent blomstergård. Vi tilbyder et bredt udvalg af smukke buketter og dekorationer, der kan erhverves døgnet rundt. 

 

Vores mini Sternberg er skabt med dig i tankerne. Vi forstår, at din tid er værdifuld, og derfor har vi gjort det let og bekvemt for dig at handle blomster, når det passer dig bedst. Med vores selvbetjeningssystem kan du udforske vores fantastiske udvalg af blomster og dekorationer, når som helst på døgnet.

 

 

Ved at kombinere vores passion for blomster med den bekvemmelighed, som selvbetjening tilbyder, ønsker vi at give dig den bedste blomsteroplevelse. Uanset om du har brug for blomster til en festlig begivenhed, en gave eller blot ønsker at pynte dit hjem, er vi her for at imødekomme dine behov.

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

De bedste hilsner

Sternberg Blomster