Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
No 125

No 125

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Send blomster i Kolding

No. 125 har eksisteret siden 2003 hvor der er blevet leveret blomster og brugskunst, til alle livets mærkedage.
Konceptet bag forretningen bygger på kreativitet, kvalitet og kundeservice, hvilket har gjort forretningen velbesøgt af kunder i Kolding og omegn.

I dag sælger No 125 en masse spændende produkter, der egner sig som gaver til enhver anledning. Som Bloomit partnerflorist, modtager No 125 ordrer fra hele landet til levering i Kolding og omegn, og vi sætter en ære i at levere det bedste hver gang.

 

Blomster til enhver anledning i Kolding

Vores faguddannede blomsterdekoratører er hver dag kreative med blomster og fremtryller de smukkeste buketter og dekorationer til alle anledninger. Vi elsker udfordringer, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så er vi også meget klar på at løse denne. 

Bilpynt til et bryllup.

Vælger du at bestille blomster eller gaver fra No 125 i Kolding, så er du sikker på at kvaliteten og håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Derfor vil vi også rigtig gerne vide i hvilken anledning, at du bestiller blomster, og hvad modtageren godt kan lide, eller hvad stil vedkommende har, for vi sætter en ære i at få blomsterdekorationen til at matche modtagerens stil og naturligvis anledningen.

Blomsterpude

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af kundernes favorit buketter.

 

Send en sidste hilsen til begravelse i Kolding

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan kreere af smukke dekorationer og buketter. For os er det vigtigt at kundens ønsker og behov bliver opfyldt, så det sidste farvel bliver så godt som muligt.

 

Der er mange muligheder indenfor begravelsesbinderi. Blomsterne kan sammensættes lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi binder bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter, puder og kistedekorationer.

 

Vi sørger også meget gerne for levering direkte til kirken, så du ikke skal tænke på den del.

 

Leveringen foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret i en smuk rækkefølge på kirkegulvet, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

To forskellige kistepyntninger i varme farver.

 

Bryllupsblomster fra No 125 i Kolding

Har du planlagt bryllup og mangler blomsterne til festen, så hjælper vi meget gerne med råd og vejledning til alt lige fra bordpynt, bilpynt, kirkepynt til brudebuket og knaphulsblomster. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor.

 

Vi kan binde brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi kan binde komplicerede og større binderier. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er nærmest kun fantasien og sæsonen, der sætter begrænsningerne for hvad der kan lade sig gøre. 

Rund brudebuket i hvide nuancer.

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så dit bryllup kommer til at blomstre.

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

De bedste hilsner

No 125