Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Hos Camilla

Hos Camilla

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Nytårsaften: 10:00 - 14:00
Valentinsdag: 10:00 - 17:00
Skærtorsdag: 10:00 - 13:00
Langfredag: 10:00 - 13:00
Påskedag: 10:00 - 13:00

Blomster i Munkebo

Din lokale blomsterbutik i Munkebo er Hos Camilla og drives af Camilla Batiste, der har en passion for blomster, der kommer til udtryk i alle de binderier hun kreerer. I Hos Camilla går vi meget op i kundeservice og vi binder unikke løsninger til vore kunder.

 

Har du brug for at få leveret blomster i Munkebo og omegn, så hjælper Hos Camilla gerne med det. Vi har meget erfaring med at leverer blomster til private og erhverv. Vi binder efter kundens ønsker og behov, så blomsterne kommer til at passe til anledningen og modtagerens stil.

 

Køb blomster og gaver når det passer dig

I Hos Camilla, forstår vi, at livet ikke altid følger en 10 til 17 tidsplan. Derfor har vi skruet op for fleksibiliteten og ned for begrænsningerne med vores Selvbetjeningsløsning!

 

Forestil dig dette: Klokken er 5.00 om morgenen, fuglene begynder så småt at synge, og du... ja, du har lige fået en genial idé om at overraske nogen med en frisk buket. Ingen grund til at vente! Vores selvbetjeningsløsning er klar og venter, åben hver eneste dag fra kl. 5.00 til 22.00.

 

Din tid, dit valg:
Uanset om du er en tidligt ude eller sent ude, har vi gjort det nemt for dig at købe blomster i Munkebo, på dine præmisser. Vi er der for dig - med åbne døre og duftende blomster!

Så lad ikke uret styre dine blomsterplaner - Vi mener, at tiden altid er rigtig for en smuk overraskelse! 💐

 

Hos Camilla binder til enhver anledning

Uanset om du ønsker at købe blomster til fødselsdage, jubilæer, årsdag, bryllupper eller andre anledninger, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har åbent mandag - lørdag og du kan se vores åbningstider øverst på denne side.

 

Har du ikke mulighed for selv at komme ind til os i butikken, så ring eller bestil online her på siden. Vi leverer gerne din blomsterhilsen for dig direkte til modtageren i Munkebo eller omegn.

Hos Camilla leverer i et større område på Østfyn, herunder Kerteminde, Nyborg, Langeskov, Ullerslev, Rynkeby, Agedrup, Mesinge, Dalby, Martofte og Fyns Hoved.

 

Her er nogle af de mest populære buketter vi binder

 

Bryllup i Munkebo på Fyn

Skal du giftes, så er du måske ved at planlægge den store bryllupsfest med alt hvad der hører sig til.

Det kan også være at I har valgt at holde en mindre fest i et telt i haven.

Ligegyldig hvilke rammer du skal giftes under, så er blomsterne vigtige til brylluppet. Blomsterne skaber sammenhæng fra kirken til festen. Brudebuketten er måske den vigtigste blomstersammensætning på den store dag og Hos Camilla kan binde lige den brudebuket du ønsker dig. Det er kun fantasien der sætter grænser, og blomster skal der til, når der er bryllup.

Hvid brudebuket

 

Vi binder også knaphulsblomster, brudepigebuketter, borddekorationer til festen og gavebordet.

 

Kig ind forbi og få en snak om hvad du ønsker og drømmer om til dig kommende bryllup. Vi er klar til at hjælpe dig ed at få sammensat din drømmebrudebuket.

 

Blomster til begravelse i Munkebo

Blomster gives i til alle livets store begivenheder - både de glædelige og de mindre glædelige.

 

Hos Camilla binder både bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistedekorationer til begravelse eller bisættelse. Har du ikke selv mulighed for at bringe blomsterne til begravelsen, så står vi gerne for det. Vi leverer i god tid inden ceremonien begynder.

Vi leverer blomster til alle kirker i Munkebo og omegn. 

Her er nogle af de bårebuketter vi ofte binder

 

Vi glæder os til at eksperede dig.

 

De bedste hilsner

Hos Camilla - Din blomsterbutik