Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Gericke Design

Gericke Design

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 09:30 - 12:30
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 09:30 - 12:30
Langfredag: 09:30 - 12:30
Påskedag: 09:30 - 12:30
2. påskedag: 09:30 - 12:30

Gericke Design er en blomsterbutik, som ligger på bredgade i Karise. Forretningen er fyldt med smukke værtindegaver, blomster og gavekurve til enhver anledning. Hver dag bliver der bundet smukke buketter, som de med store smil sender ud til glade modtagere. Udover blomster kan du også forkæle ganen med lækre delikatesser fra blandt andet Italien.

Martina foran Gericke Design

 

Smukke buketter fra Gericke Design

Hos Gericke Design, finder du altid et stort og varieret udvalg af friske afskårne blomster, som vi udvælger nøje, så du er sikret friske blomster hver gang du handler eller får leveret fra Gericke Design.

To forskellige buketter.

 

Der står altid færdigbundne buketter klar i butikken, som er lige til at tage med hjem eller give videre. Uanset andledningen binder vi din buket, også hvis det er en bare fordi buket, som i sig selv er en fantastisk anledning, for oftest er det de blomster, man ikke forventer at modtage, der varmer aller mest.

 

Du har også muligheden for at få din blomsterhilsen leveret direkte til modtageren. Her på bloomit.dk kan du se det store udvalg af flotte buketter, som du kan bestille til dig selv eller sende som en blomsterhilsen. 
 

Herunder kan du se hvilke buketter der er mest populære blandt kunderne lige nu.

 

Send en gavekurv

Hvis du plejer at sende blomster, kan det være, at du skal prøve at sende en gavekurv næste gang, da en gavekurv bringer mindst lige så meget glæde som en buket blomster.

 

Du kan selvfølgelig også sende begge dele. Hos Gericke Design har vi et stort udvalg af italienske delikatesser, som vi pakker til lækre smagsoplevelser.

Hvis du skal finde inspiration til hvad, der skal være i din gavekurv, kan du klikke her, og se hvordan du kan kombinere en gavekurv på kryds og tværs af specialiteter, planter, vin, chokolade og blomster. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der skal i din gavekurv.

 

Vi pakker den fint til gave, så den passer lige præcis til anledningen.

 

Gericke Design leverer begravelsesbinderier til begravelse og bisættelse

At miste et familiemedlem eller en nær ven er et ubeskriveligt tab for de efterladte. Tiden efter et sådan tab er tid, som er fyldt med sorg, og der er mange ting, som de efterladte skal til at tage stilling til. Vi gør vores til at lette sorgen i det omfang, som vi kan og gøre det sidste farvel så smukt som muligt.

 

Det vi kan gøre for dig er, at vi kan guide og rådgive dig om hvilke begravelsesbinderier, der passer til dit behov. Vi kan tilbyde et stort udvalg af kistepynt, bårebuketter, kranse og båredekorationer, som du kan bestille online eller du kan komme ned til os, også kan vi sammen finde ud af, hvad der passer til dine behov og ønsker. 

 

Alt vores begravelsesbinderi bliver bundet af sæsonens blomster, men hvis du har specifikke ønsker, finder vi også ud af det. 

Vi leverer til alle kirker i Karise og omegn, og vi sørger for levering i god tid, så blomsterne kan nå frem og bliver arrangeret smukt på kirkegulvet.

 

Herunder kan du se nogle af de binderier, som vores kunder vælger til det sidste farvel.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Gericke Design