Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Marie A & Co

Marie A & Co

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:30
Tirsdag: 09:00 - 17:30
Onsdag: 09:00 - 17:30
Torsdag: 09:00 - 17:30
Fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: 10:00 - 14:00

Marie A & Co i Kirke Hyllinge - en drøm gik i opfyldelse

Louise Andreasen, ejer af Marie A & Co, har arbejdet som blomsterdekoratør i flere år og i blomsterbutikken i Kirke Hyllinge har hun et super dygtigt team. Sammen kreerer de mange smukke binderier til lokale kunder og kunder der bestiller gavehilsner og blomster til levering i Kirke Hyllinge og Skibby.

Rund rosenbuket med hvide og lyserøde roser bundet med fint grønt.

 

Marie A & Co er en drøm, der er gået i opfyldelse, og min passion for blomster bliver udlevet. Alt i min butik, bliver valgt med omhu og stor kærlighed, og der er altid plads til en snak med kunden. For os er det rigtig vigtigt at kunden får en positiv oplevelse, samt et fantastisk produkt i hånden og et smil på læben, når de går ud af døren.

 

Buketter og gavekurve til enhver anledning fra Marie A & co

I Marie A & Co arbejder vi meget kreativt med fokus på detaljen og med æstetikken i højsædet. Vi ved hvor vigtigt det er at alt hvad vi laver til vores kunder, det tager afsæt i kundens ønsker og behov. Vi tryller blomster om til buketter, dekorationer, kranse, kistedekorationer og brudebuketter - alt sammen skabt i et kreativt univers, hvor kvalitet og faglighed går hånd i hånd. 

 

Vi følger tidens trends indenfor blomster og brugskunst, og vores afdeling med vin, chokolade og konfekture er sammensat med kvalitet for øje.

Der er ingen blomsteropgaver der er for store eller små, og har du spørgsmål til en blomsteropgave til en mærkedag i nærmeste fremtid, så tøv ikke med at kontakte os, så er vi klar til at rådgive dig til den rigtige løsning for dig.

Brudebuket og knaphulsblomst der matcher til brudebuketten i pastelfarver.

Vi er Bloomit partner og du kan derfor nemt bestille buketter og blomster til enhver anledning online. Udvalget er stort og vi lister herunder nogle af vores favorit buketter til din inspiration. Du har naturligvis også muligheden for at ringe og bestille eller kigge forbi os i butikken.

 

Du kan nemt finde os på kortet øverst på siden her.

 

Blomster levering i Kirke Hyllinge

Hos Marie A & Co har vi meget erfaring med at levere blomster og gaver til alle anledninger. Vi leverer derfor både til glædelige begivenheder som fødselsdage, bryllupper, jubilæer osv. og mindre glædelige begivenheder som begravelser og bisættelser.

Vores chauffører leverer din gavehilsen til aftalt tid og sted.

Kistepynt i lyserøde nuancer.

 

Har du brug for at sende en blomsterhilsen til en erhvervsadresse, klarer vi naturligvis også denne opgave.

 

 

Blomster til begravelse i Kirke Hyllinge

Står du i sorgens stund og skal tage afsked med en af dine kære, en ven eller bekendt, så står vi klar til at vejlede dig til den rigtige blomsterhilsen for dig. Vi binder bårebuketter, båredekorationer, kranse, begravelseshjerter, kistedekorationer mv. så uanset hvad, kan vi hjælpe dig. Du kan også få påtrykt din kærlige hilsen på et smukt bånd, vi kan sætte på binderiet.

 

Vi ved hvor vigtigt det er, at netop den sidste hilsen, bliver leveret i god tid inden begravelsen begynder, og derfor kan du trygt bestille din blomsterhilsen hos Marie A & Co i Kirke Hyllinge. Vi leverer altid i god tid inden ceremonien begynder.

 

Du kan se nogle af vores favorit binderier til begravelse herunder.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Marie A & Co