Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Min Blomst, Gilleleje

Min Blomst, Gilleleje

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:00 - 15:00
Tirsdag: 08:00 - 15:00
Onsdag: 08:00 - 15:00
Torsdag: 08:00 - 15:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 08:30 - 14:00
Søndag: LUKKET

Din lokale blomsterbutik i Gilleleje er Min Blomst, Gilleleje og drives af Karina, der har en passion for blomster, der kommer til udtryk i alle de binderier hun og hendes team kreerer. Hos Min Blomst, Gilleleje går vi meget op i kundeservice, og vi binder unikke løsninger til vores kunder.

 

Butikken indeholder desuden en afdeling med selvbetjening, så du kan handle blomster allerede fra kl. 6.00 og indtil kl. 22.00 hver eneste dag.

 

Har du brug for at få leveret blomster i Gilleleje og omegn, så hjælper Min Blomst, Gilleleje gerne med det. Vi har stor erfaring med at levere blomster til private og erhverv. Vi binder efter kundens ønsker og behov, så blomsterne passer til anledningen og modtagerens stil.

En smuk buket i pastelfarver, der står flot indpakket foran en hoveddør.

 

Min Blomst, Gilleleje binder til enhver anledning

Uanset om du ønsker at købe blomster til fødselsdage, jubilæer, årsdage, bryllupper eller andre anledninger, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har åbent i selvbetjeningen alle dage, og du kan se vores åbningstider for personlig betjening øverst på denne side.

 

Har du ikke mulighed for selv at komme ind til os i butikken, så ring eller bestil online her på siden. Vi leverer gerne din blomsterhilsen direkte til modtageren i Gilleleje eller omegn. Og som Bloomit Partnerflorist, er vi en del af et landsdækkende netværk af danske blomsterbutikker, så du kan få leveret din blomsterhilsen i hele landet når du bestiller her på shoppen.

 

Når du bestiller hos Min Blomst, Gilleleje leverer vi for dig i et større område på Nordsjælland, herunder naturligvis Gilleleje, Græsted og Dronningmølle.

 

Her er nogle af vores mest populære buketter:

 

 

Bryllup i Gilleleje på Sjælland

Skal du giftes, så er du måske ved at planlægge den store bryllupsfest med alt, hvad der hører sig til.

 

Det kan også være, at I har valgt at holde en mindre fest i et telt i haven.

 

Uanset hvilke rammer du skal giftes under, er blomsterne vigtige til brylluppet. Blomsterne skaber sammenhæng fra kirken til festen. Brudebuketten er måske den vigtigste blomstersammensætning på den store dag, og hos Min Blomst, Gilleleje kan vi binde lige den brudebuket, du ønsker dig. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og blomster skal der til, når der er bryllup.

 

Vi binder også knaphulsblomster, brudepigebuketter, sammensætter borddekorationer til festen og gavebordet.

 

Kig ind forbi og få en snak om, hvad du ønsker og drømmer om til dit kommende bryllup. Vi er klar til at hjælpe dig med at få sammensat din drømmebrudebuket.

Se alle bryllupsblomster online her.

 

Blomster til begravelse i Gilleleje

Blomster gives til alle livets store begivenheder - både de glædelige og de mindre glædelige.

Begravelseshjerte i lyserøde og hvide nuancer og en smuk blå båredekoration.

Hos Min Blomst, Gilleleje binder vi både bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistedekorationer til begravelse eller bisættelse.

 

Har du ikke selv mulighed for at bringe blomsterne til begravelsen, så står vi gerne for den del.

 

Vi leverer i god tid inden ceremonien begynder og kan levere til alle kirker i vores leveringsområde. Bestil inden deadline og så sørger vi for leveringen sker til aftalt tid.

 

Her er nogle af de bårebuketter, vi ofte binder:

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

Ha' en fantastisk dag.

 

De bedste hilsner

 

Min Blomst, Gilleleje

Min Blomst, Gilleleje logo