Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Plantehallen

Plantehallen

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 08:00 - 17:00
Søndag: 08:00 - 17:00
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 08:00 - 17:00
Langfredag: 08:00 - 17:00
Påskedag: 08:00 - 17:00
2. påskedag: 08:00 - 17:00

Plantehallen er belliggende på Frederiksberg i København, og ejes af Mehmet. Hos Plantehallen bliver hver buket eller dekoration bundet med den samme akuratesse og passion uanset størrelsen på buketten. Plantehallen består af et stærkt team med mange års erfaring indenfor blomsterbranchen. 

 

Binder og leverer blomster til Frederiksberg

Vi binder mange forskellige slags buketter, så du er sikker på at finde en buket, som passer til din smag. Du kan bestille din blomsterhilsen på Bloomit.dk og få den leveret direkte til modtageren uanset, om det er til en erhvervs- eller privatadresse. På Bloomit.dk kan du også se vores store udvalg af buketter

Vi leverer i hele København og du kan bestille og få leveret samme dag. Lad os hjælpe dig.

 

Bestil en gavekurv lavet af Plantehallen

Hos Plantehallen kan vi tilbyde et stort udvalg af delikatesser og specialiteter, som vi sammensætter til en smagsoplevelse af en gavekurv. Vi har færdiglavede gavekurve, som du kan tage med dig med det samme, men du kan også selv sammensætte din gavekurv på kryds og tværs af buketter, planter og specialiteter. 

 


Hvis du ønsker at få leveret din gavekurv ud, kan vi også klare det. Se udvalget af gavekurve online her, hvor du nemt kan bestille din gavekurv til levering. Ligesom din blomsterhilsen leverer vi gavekurven til både privat- og erhvervsadresser. Hvis du mangler inspiration til en gavekurv indeholdende chokolade, kan du finde masser af inspiration her

 

Sorgbinderi til begravelse og bisættelse

Midt i sorgens stund er det altid kærkommet, når der bliver rakt en hjælpende hånd ud. Den hånd rækker vi glædeligt ud til de efterladte, hvor vi står klar til at hjælp med at finde det rette begravelsesbinderi. Det er vigtigt for os, at de efterladte føler sig set og hørt. Derfor sætter vi gerne tid af til at snakke om hvilket slags begravelsesbinderi, der passer til dit behov.

 

Der findes mange forskellige typer begravelsesbinderier: kistepynt, bårebuketter, blomsterkranse, båredekorationer og nedkastningsroser
Vi synes, at det er en fin gestus at vise de efterladte, at de bliver tænkt på, derfor tilbyder vi også en fint udvalg af kondolencebuketter, som du kan bestille online og få leveret direkte til modtageren.

 

Du kan være sikker på, at vi tager hånd om din begravelsesordre, og vi leverer den direkte til Frederiksberg Kirke, Sct Lukas Kirke, Godthåbskirken og andre kirker og kapeller på Frederiksberg og i København i god tid før begravelses- eller bisættelsescermonien begynder.

 

Vi ser frem til at ekspedere og bringe din hilsen ud til modtageren

 

De bedste hilsner

Plantehallen