Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Julegaver

Blomster og gavekurve er en fantastisk julegaveidé

Ønsker din mor sig ingenting eller ønsker manden i huset sig kun underbukser og strømper? Så kan vi hjælpe. Hos Bloomit har vi et hav af gaveidéer der er helt perfekte til at give i julegave. Fx gavekasser og -kurve, der med garanti vil skabe glæde og smil hos modtager og sprede ægte julestemning. Vi leverer helt frem til jul og i dele af landet også i juledagene. Vi kan også nemt klare firmajulegaven.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til den helt perfekte julegave og du ikke finder den her på siden. Vi finder en løsning.

Filter

Blomstergave til jul

Det er nok ikke blomster, der typisk står øverst på ønskelisterne til jul. Blomster kan noget og mere, end blot at se flotte ud i den tid de står og blomstrer. Blomster signalerer liv og spreder en skøn, hyggelig og levende stemning i det rum, hvor det står i. Og hvem vil ikke gerne skabe en skøn stemning enten hjemme hos sig selv eller hos dem vi elsker?

 

Derfor er det oplagt at give en blomstergave til jul. Vælg en julebuket som en tillægsgave til årets julegave til mor eller som julegave til kæresten.


Julegaver til kæresten, mor, far eller ansatte?

Ideer til årets julegaver kan jo være mange, men de kan også være få. Vi kender nok alle sammen dem, der sig at de ikke mangler noget og ikke ønsker sig noget. Og til dem, er det også oplagt at give en blomstergave eller en julekurv i julegave.

 

Måske har din chef prikket til dig og spurgt ind til julegaveideer til de ansatte og firmajulegaver generelt. Og der findes mange både billige julegaver og blomstergaver med et touch af jul.

 

Måske kunne du godt tænke dig at sende en juledekoration i stedet for en buket eller en kurv?

Læs mere om trenden for årets juledekorationer her.

 

Medbring en flot blomster værtsgave juleaften

Bestil en julebuket eller en gavekurv med en buket eller en plante og få den leveret til værten inden juleaften begynder. Det er en fin måde at begynde juleaften på, og på den måde kan du udtrykke din glæde og forventninger til aftenen, og modtageren har tid til at åbne gaven ordentligt, uden at madlavningen eller andet kommer til at tage tiden.

 

Vi har sammensat forskellige julebuketter og gavekurve, så der er noget for enhver smag. Gå julen i møde med ro og overskud og lad Bloomit levere årets blomstrende julegaver.

 

Send en blomstrende julegave til dine forældre, dine gode veninder eller måske til dine bedsteforældre. Det er altid skønt at modtage en uventet gave, så uanset om du bestiller en buket til levering juleaften eller resten af årets dage, så vil det altid varme. Det er bare ekstra skønt at modtage noget i en kold tid som det er i december måned.

 

Bestil blomster til levering i juledagene 2024

Som noget helt nyt og noget vi aldrig har gjort før, tilbyder vi levering i juledagene i dele af julen.

 

Du kan læse mere om det her.

 

Tjek deadline for levering på forsiden her.

 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU