Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Julebuketter

Tjek om din bestilling kan nå at blive leveret i dag/i morgen.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.

Julebuketter med gran og ægte julestemning

Er der noget bedre end at modtage en julehilsen i et personligt kort sammen med en blomst f.eks. julebuket eller en juledekoration, måske en juleblomst, op til jul. Julen er hjerternes fest og vi forkæler hinanden. Find den helt rigtige julebuket her på siden, bestil julebuketten og få den sendt sammen med din personlige hilsen og få julen til at blomstre lidt mere.
Spred julestemning op til jul og vælg en af de skønne juleblomster fra Bloomit.

Filter
Ingen produkter fundet.

En juleblomst som julehilsen til dine kære

Julen er noget helt særligt for rigtig mange. Vi rykker tættere sammen som familie og mødes måske med familiemedlemmer og venner, vi til dagligt ikke ser særligt ofte. Det er en tid, hvor det er meget mørkt og der bliver hygget indenfor, så hvad er mere oplagt at gøre, end at pynte op med juleblomster ikke kun hos dig selv, men også hos dine kære.

Derfor er det meget velvalgt at medbringe blomster i form af julebuketter til julens sammenkomster hos familie, venner og bekendte. Derfor har vi udvidet sortimentet af juleprodukter og du finder derfor både juebuketter, juledekorationer og julekurve. Bloomit hjælper dig gerne med at levere dine julehilsner.

 

Giv en smuk julebuket som værtsgave eller bare fordi

Skal du til julefrokost og kommen sammen i familien eller i vennegruppen, så medbring en julebuket til årets julefrokoster eller få den leveret direkte til værten eller værtinden. Det er en fin gestus at medbringe friske blomster, når man er inviteret ud at spise og deltager til hyggelige sammenkomster. Blomster forpligter ikke, så du kan give dem til alle uanset relationen.

Giv en smuk julebuket fordi du har lyst til at overraske og sprede julestemning hos dem, du holder af. Bloomit hjælper dig med at gøre det muligt ved at levere for dig.

Du vælger selv hvilken dato vi skal levere, så sørger vi for personlig levering direkte på modtagerens adresse. Vi kan også sagtens hjælpe dig med at sprede juleglæde på modtagerens arbejdsplads. Hvilket også er oplagt at gøre og måske med en påmindelse og en nedtælling til hvornår juleferien begynder.

 

Julebuketter med tulipaner eller amaryllis?

Hos Bloomit finder du et stort udvalg af buketter og vi har gjort os umage med at binde årets julebuketter og juledekorationer. Derfor finder du bl.a. en julebuket med gran, med Amaryllis, og julebuketter med tulipaner. Vi har lavet mange forskellige typer julebuketter, så der er lidt for enhver smag og prisklasse, så du kan finde præcis det, du ønsker.

Det er ofte muligt for dig at vælge din egen pris på de fleste julebuketter, så det kan matche et evt. budget. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon 35858012.

 

Bestil en flot julebuket og ønsk glædelig jul

Julebuketter og juledekorationer er en velvalgt blomsterhilsen op til jul, som vil bringe glæde og varme i en kold tid.

Hvad enten du ønsker at bestille en rød julebuket, en lille julebuket eller en smuk vinterbuket, så kan vi efterkomme dine ønsker. Måske ønsker du at buketten skal være lille og fin, så vælger du blot en lille julebuket eller justere prisen i bund på den julebuket, du synes bedst om at få sendt.

Omvendt kan det også være, at du gerne vil imponere modtageren med en større og måske mere overdådig buket, så binder vi det for dig.

Julebuketterne fås i mange forskellige farver, og der er ingen tvivl om at de klassiske røde farver som mange forbinder den traditionelle jul med, stadigvæk er meget populære. Er du helt i tvivl om hvad du skal vælge, kan du roligt vælge den julebuket, der er den meste populære – Klassisk julebuket. Vælger du denne julebuket, så leverer vi en julebuket med røde blomster, gran, kogler, julekugler og alt sammen i julerøde farver.

En juleblomst kan i den grad skabe juleglæde og sprede skøn julestemning. Bestil en flot julebuket i dag, så sørger vi for levering direkte til modtageren op til jul.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.