Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til Aarhus

Send blomster til Aarhus - Kvalitetsblomster fra Bloomit

Skab glæde i Smilets By med smukke blomster direkte fra vores udvalgte blomsterbutikker i Aarhus. Vi har nøje udvalgt de bedste aarhusianske florister med uovertruffen kundeservice og friske, håndbundne buketter til enhver lejlighed.

Bestil i dag og få hurtig levering samme dag!

Gør det nemt og hyggeligt at sende blomster med Bloomit.

Vælg os for at glæde dine kære i Aarhus med smukke blomster.

Filter

Vi har håndplukket disse blomster til Aarhus

Opdag vores sortiment af smukke blomster til levering i Aarhus. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte blomst til din særlige anledning.

Har du spørgsmål om din bestilling eller brug for vejledning? Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig. Kontakt os via telefon eller e-mail i vores åbningstider.

Vi forstår, at du måske har specielle ønsker til din blomsterlevering i Aarhus. Ring direkte til vores kundeservice, så vi kan drøfte dine ønsker og skræddersy den perfekte blomsterhilsen til levering i Aarhus.

 

Så nemt er det at sende blomster til Aarhus

Hos Bloomit vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt at sende glæde til dine kære. Vi har derfor sparet dig for besværet med at skulle vælge mellem mange forskellige blomsterforhandlere i Aarhus, som du ikke kender i forvejen. Vi har nemlig selv nøje udvalgt vores samarbejdspartnere overalt i Danmark, så vi kan være sikre på, at den heldige modtager får en god oplevelse hver eneste gang.

 

Det eneste, du skal gøre, er bare at fortælle os:

 

1.    Hvilken buket, den heldige modtager skal have + evt. ekstra godter

 

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

 

3.    Afgive din bestilling

 

Så har du gjort din del for at skabe glæde!


Send blomster til Aarhus i dag

Vi bringer blomster ud til hele Danmark, og tilbyder derfor naturligvis også blomsterlevering i Aarhus. Du kan indtaste dit postnr. her for at se, om leveringen kan nå ud til Aarhus i dag.

 

Vi sørger altid for, at udbringningen af blomster foregår forsvarligt, og uanset hvortil du ønsker din gave leveret, så klarer vi opgaven!


Vi gør Aarhus skønnere med blomster

Hos Bloomit går vi op i at gøre Smilets By skønnere med blomster. For blomster giver farve og glæde til hverdag og fest, og de pynter både i hjemmet og på arbejdspladsen - ethvert livsløst rum kan hurtigt bringes til live med blomter. Kun fantasien sætter grænser for bukettens farver, størrelse og form.

 

Vi står derfor altid klar til at binde smukke buketter til dig og dine kære hos Bloomit. Vi samarbejder nemlig med Aarhus’ dygtigste og mest erfarne florister, som altid er fulde af kreative idéer til sammensætninger og -arrangementer. Derfor kan vi altid garantere, at du får leveret flotte og friske buketter og dekorationer bundet lige efter din smag.

 

Hvad enten du ønsker at overraske din kollega med en sød vennebuket, give din gravide veninde en farverig lykønskningsbuket eller sige farvel til en elsket med en smuk bårebuket, så kan Bloomit altid sammensætte den perfekte buket til anledningen og sæsonen.


Send en uforglemmelig gave i Aarhus

Ønsker du at sende en mindeværdig gave i Aarhus?
Hos os kan du tilføje det lille ekstra og glæde dine kære med en kombination af blomster, chokolade eller vin.

 

Vores udvalg inkluderer både smukke chokolade- og vingaver, der er dekoreret med blomster, samt overdådige gavekurve, der emmer af luksus.

 

Udforsk vores sortiment og find inspiration til din næste blomstergave, uanset om du ønsker at glæde en elsket eller forkæle dig selv.

 

Bemærk, at vi også tilbyder blomsterlevering til København og Odense, så du kan sprede glæde i hele landet.
 

Bloomit partnerflorister i Aarhus

Vi har et rigtig godt samarbejde med Blomsterpigen i Aarhus N.

 

Derudover samarbejder vi med Clarina Blomster du kan læse mere om her. Butikken har en central beliigenhed i hjertet af Aarhus.


Vælg blomster der taler på dine vegne

Blomster er perfekte at give som gaver, fordi de taler for sig selv. Og grunden til man kan sige mange – ofte usagte - ting med blomster, er fordi der er stor symbolik forbundet med dem. Blomstens art og farve påvirker i høj grad dens symbolske betydning.

 

Ved du ikke, hvilke blomster du skal vælge, og vil du gerne vælge nogle, som klart og tydeligt udtrykker dine følelser? Så læs videre nedenfor og få et overblik over de mest gængse blomstertyper og deres betydning.

 

Roser: Roser er uden tvivl kærlighedens blomst, og vi vil påstå, at næsten alle mennesker på jorden forbinder røde roser med kærlighed. En populær variant er hvide roser, som oftes forbindes med respekt og elegance.

 

Liljer: Mange tænker automatisk på den hvide lilje, når man taler om liljer, og den hvide blomst forbindes ofte med ungdom, renhed og uskyld. Man ser derfor ofte liljer i konfirmationsbuketter og -dekorationer.

 

Gerbera: Denne søde blomst fås i mange forskellige farver, men generelt forbinder man gerbera med glæde og livslyst. Det er en pæn og alsidig blomst, som passer ind i enhver buket eller anretning - og så holder den godt og står frisk længe i vasen.

 

Nelliker: Den lyserøde variant er meget populær – og med god grund. Lyserøde nelliker symboliserer nemlig kærlighed og forelskelse. Dette minder meget om røde roser, og lyserøde nelliker er derfor smukke alternativer til røde roser.

 

Pæoner: Mange forbinder pæoner med rigdom, velvære og lykke. Dette er forståeligt, da blomstens mange store, frodige kronblade leder tankerne hen på overflod og rigdom. Pæoner er meget populære i brudebuketter og bryllupsdekorationer, men er dog en forår/sommer blomst.

 

Krysantemum: Blomstens betydning svinger alt efter kultur, men det gennemgående symbolske tema er liv og død. I asiatiske kulturer symboliserer den døden, mens den i vestlige kulturer symboliserer venskab og glæde.

 

Som du kan læse, har blomstens farve stor betydning for det usagte, som siges. Derudover har antallet af blomster også betydning for symbolikken. Læs mere om dette i vores guide over blomstersymbolik.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU