Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Chokolade & vin

Send chokolade og vin som gave

Send chokolade, vin og en personlig hilsen. Chokolade og vin kan pyntes med blomster, eller placeres i en dekoration af afskåret blomster eller som en del af et plantearrangement.

Send buketten med vin og chokolade, som en gavekurv, eller anden dekoration. Kun fantasien sætter grænser. Find den helt perfekte vingave her og bestil den online i dag - Så står vi for sikker udbringning af vingaver, chokolade m.m.

Kender du en der virkelig skal forkæles?
Bloomit leverer også gavekurve der får smilet frem hos enhver med bl.a. vin, øl, chokolade og blomster. 

Filter

Overrask én du holder af med lækker vin og chokolade

Blomster fryder øjne og sjæl, men en god vin og en dejlig æske gourmetchokolade vil efterlade dine smagsløg i himlen. Hos Bloomit gør vi det ikke kun muligt at sprede blomsterglæde, vi gør det også muligt at sprede sanseglæde!

 

Glæd en som står dig nær med en god flaske vin og lækker chokolade. Vores vin- og chokoladegaver egner sig til alle anledninger, så uanset om du vil give din kæreste en overraskelse i kærlighedens tegn, eller om du vil forkæle din far med ædle dråber og fyldte chokolader på Fars dag, så har vi helt sikkert en kombination, der passer til begivenheden.

 

Vores chokolade og vin er naturligvis pakket smukt ind, så din gave vil bringe glæde hos din modtager, selv før den er blevet åbnet.

 

Hvem siger at en blomsterhilsen kun kan indeholde blomster?

Blomster skal opleves og i den forbindelse er lidt lækkert sødt til ganen og en god flaske vin perfekt til at fuldende oplevelsen. Vores udvalg af specialiteter* rækker lige fra diverse vine, chokolade fra bl.a. Konnerup & Co., specialøl fra Coisbo, lækker lakrids By Johan Bülow og meget andet.

 

Man kan både supplere buketter eller dekorationer med udvalgte specialiteter, men specialiteten kan i sig selv også blive dekoreret og er et godt gavevalg til de fleste anledninger og mærkedage, der skal markeres med en hilsen.

 

På denne side giver vi vores bud på hvordan din vin og chokolade blomsterhilsen kan se ud. Husk på at produkterne her på siden blot er et udvalg af det vi tilbyder. Tøv ikke med at ringe os op, hvis du har andre ønsker og krav som ikke kan efterkommes på produkterne i shoppen.

 

Send din chokoladegave eller vingave, med hilsen, allerede i dag og glæd en du kender.

*Vi gør opmærksom på at ved levering udenfor Odense og omegn, da kan der være ændringer i det specifikke varesortiment.

 

Chokolade og vin er den ultimative forkælelse og luksus

I gamle dage var chokolade udelukkende forbeholdt mennesker fra de højere, sociale lag, men heldigvis er chokolade i dag blevet et tilgængeligt hverdagsprodukt, så alle og enhver kan nyde kakaobønnens børn.

 

Derudover har vi mennesker nydt vin i alle former siden tidernes morgen. Men hvor vin før i tiden for det meste blev drukket i forbindelse med religiøse ceremonier, er vi blevet mindre strikse på dette punkt, selv om vi er rigtig gode til at hente og åbne en god flaske vin, når vi skal fejre noget – stort som småt.

 

Vores forkærlighed for vin og chokolade har ikke ændret sig siden gamle dage, men det er også med god grund, eftersom de to produkter får vores sanser til at danse af glæde.

 

Udvælg den helt rigtige gavekurv med vin

Når du skal udvælge en gavekurv med vin, er der rigtig mange muligheder. Udvælg det helt rigtige produkt med omhu og sørg for at undgå indhold, som personen der skal modtage ikke kan lide eller er allergisk overfor.

 

Det gælder for eksempel i forhold til, hvilken slags vin du vil give. Skal det være en krydret og tung rødvin? Eller en let og mousserende vin som vil boble så elegant i glasset? Men det gælder også i forhold til, hvilken chokolade du vil give sammen med vinen. Chokolade findes i mange varianter, som taler til forskellige smagsløg. Chokolade kan for eksempel være mørk og bitter, men chokolade kan også være sød og saltet på samme tid.

 

Og så er der også det evige spørgsmål, om der skal være blomster med i gaven. Vin og chokolade passer perfekt sammen som fod i hose, men en smuk blomst eller dekoration kan binde hele gaven sammen. Her må du igen gå minderne igennem og prøve at huske, om din modtager er til blomster eller ej.

 

Så hvis du ved, at din kæreste er helt vild med lakrids, vil det være oplagt at vælge vores gavekasse med lækker lakrids fra Johan Bülow.

 

Vinen i sig selv er en fantastisk gave, men den vinder ekstra mange point, hvis den samtidig er sammensat ud fra din modtagers præferencer og smagsløg.

 

Det er altid dejligt at få en gave, men når din modtager ser, at du har været så betænksom at udvælge de ting, som hun eller han foretrækker, så får du med garanti en kæmpe guldstjerne i hendes eller hans bog, som ikke vil blive glemt foreløbigt. Det kendte ordsprog ’det er tanken, der tæller” passer lige præcis ind i denne sammenhæng.

 

Vi hjælper dig også gerne med at lave en unik vin- og chokoladegave

Fandt du ikke den kombination af vin og chokolade, som du ledte efter?

 

Så kontakt os per mail eller telefon i vores åbningstid. Vi vil bestræbe os på at imødekomme dine ønsker så godt som muligt, så du ender med en herlig gave skræddersyet til din modtagers gane.

 

Send chokolade og vingaver med samme-dagslevering

Hos Bloomit bringer vi ikke kun blomster ud men også chokolade og vin. Så hvis du vil overraske en du holder af eller forkæle en der fortjener det med dejlig chokolade og god vin (og måske også en køn blomst?), kan du trygt og sikkert lade os om at bringe din gave ud.

 

Vi har efterhånden mange års erfaring med rettidig udbringning af blomster gavekurve, så du kan roligt benytte dig af vores vin- og chokoladeudbringning. Vi bringer gaver ud i hele det danske kongerige, og i mange tilfælde kan vi faktisk også levere din gave samme dag, som du bestiller den på vores webshop.

 

Du kan her se, om din gave kan nå ud allerede i dag. Det er forskelligt, hvornår de forskellige florister sender deres sidste blomster og gavekurve med vin ud. 

Du bør derfor tage et kig på, om gaven med vin, kan nå ud allerede i dag, via ovenstående link.

 

Er der ikke tale om en weekend eller en helligdag, kan du forvente levering allerede i morgen. Vi tilbyder levering over hele landet, fra en af vores mange dygtige florister landet over.

 

 

Send chokolade som gave

Har du lyst til at give en gavekurv med vin eller skal chokoladen være i centrum, så se vores sektion for vingaver og chokoladedekorationer. 

 

Vores chokoladedekorationer er også perfekte at give som en lille overraskelse i hverdagen. Nogle gange har man bare lyst til at begave dem, som man elsker og holder af – og endda helt uden grund. Her er chokolade ideel, fordi din modtager altid kan nyde din gave, uanset hvor han eller hun befinder sig. Dette segment er også specielt populært omkring valentinsdag, hvor de fleste typisk sender chokolade.

 

Vi har også en alkoholfri gavekurv i vores sortiment, som er perfekt til modtagere, som ikke kan lide alkoholiske produkter, eller som ikke kan nyde spiritus og lignende på grund af for eksempel graviditet eller sygdom. Hos Bloomit går vi op i, at der skal være noget for enhver anledning og smag

 

Husk at vores sortiment i shoppen er et udsnit af hvad vi tilbyder. Vi har også øl hvis du vil sende en ølgave. Kontakt os endelig på telefon, hvis du har brug for hjælp til at bestille chokoladegaver online. Så finder vi en løsning, der passer akkurat dine behov.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU