Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Send blomster til Bornholm

Har du brug for at få sendt en buket, bårebuket eller noget helt tredje ud på Bornholm, så hjælper vi dig gerne. Vi er specialiseret i at bringe blomster ud - og det er af højeste prioritet at buketterne bliver bundet af friske blomster og bliver leveret til tiden.

Se et udpluk af vores produkter som vi meget gerne vil sørge for bliver leveret til modtageren på Bornholm.

Filter

Overrask med blomster på Bornholm

Solskinsøen Bornholm rummer mange fine steder og naturperler. Kender du nogen, der bor på den solbeskinnede ø Bornholm, som trænger til en overraskelse? Så send en fin buket blomster eller en plantedekoration til at pryde vindueskarmen. Bloomit hjælper gerne med at få din blomsterhilsen leveret på Bornholm. Vi sætter en dyd i at lave blomstergaver til enhver anledning, alt lige fra jubilæum, fødselsdage og bryllupper til begravelser og bisættelser.

 

Sådan bestiller du en buket til Bornholm

Du kan nemt bestille din blomsterhilsen til levering på Bornholm her på vores webshop. Du vælger hvilket produkt, du ønsker, skriver din personlige hilsen på en kort og vælger i kalenderen hvilken dag, vi skal levere din hilsen. Det er nemt og bekvemt, og du får tilsendt en ordrebekræftelse på mail.

 

Gavekasser og andet lækkert sødt

Vi sammensætter gavekasser til enhver anledning og laver dem både med og uden blomster. Du kan finde gavekasser med planter, buketter og kun med lækkerier, så du kan bestille lige det du kunne tænke dig – og det, du ved, at modtageren vil sætte pris på.
Send en gavekurv i dag, og sæt et smil på læben hos en, du holder af.

Blomster til alle anledninger på Bornholm

Der er altid en anledning til at overraske med blomster. Det kan være større begivenheder, men også mindre. Faktisk behøver der ikke være en decideret anledning til at give blomster, for blomster de forpligter ikke. Har du ingen idé om hvilken buket, dekoration eller gavekurv du skal vælge, så bliv inspireret i vores blogindlæg her.

 

Send blomster til begravelse på Bornholm

I sorgens stund er det vigtigt, at det kærkomment at der er nogen, der kan tage ansvaret for at blomsterne bliver leveret til kirken i rette tid. Lad Bloomit tage ansvaret og sørge for at din bårebuket, båredekoration eller krans, bliver leveret direkte til kirken og bliver lagt fint på kirkegulvet.
Vi leverer blomster til alle kirke på Bornholm; Sankt Nicolai Kirke, Svaneke Kirke, Gudhjem Kirke, Hasle Kirke, Sct. Peders Kirke m.fl.

Så snart du har afgivet din ordre, så sørger vi for resten, så du ikke behøver bekymre dig om blomsterne nu når frem i tiden. For vi ved hvor vigtigt det er, at blomsterne til begravelsen, bliver leveret i rette tid og i god tid inden ceremonien begynder.

Se udvalget af begravelsesbinderier her.

 

Vi leverer i hele landet, så du kan også få leveret blomster til Esbjerg, Aarhus, Roskilde osv.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU