Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Bonderoser

Bonderoser er en stor favorit i foråret, både i enkle buketter kun med bonderoser. Men de er også en klassiker i sammensatte buketter. 

Bonderoser er fremme her i det sene forår, og gerne før vi få glæde af dem i haverne. Forkæl dig selv eller en du holder af med en skøn buket med bonderoser, mens de er her. 

Du kan også forkæle med liljerorkidéer eller med andre skønne buketter

Se udvalget af flotte buketter med bonderoseer herunder. 

Filter

Sæsonen for bonderoser og pæoner

Selvom man kunne ønske sig det, så er sæsonen for bonderoser, eller pæoner, ikke særlig lang, så det gælder om at nyde dem når de er her. Bonderoserne er typisk at finde i blomsterforretningerne fra starten af maj.

 

Sæsonen slutter omkring slut juli, hvor pæonerne blomstrer så fint rundt omkring i haverne. Er du så heldig at have dem i haven, så tøv ikke med at klippe af dem og nyd dem i fine buketter indendørs. Vejret kan hurtigt sætte sit præg på de porcelænsfine kronblade og det er synd. Så før blæst og regn får sat brune pletter på blomsterne, så fat saksen og klip dem af og lad dem pynte indendørs i vaser og fade.

 

Forskellen på pæoner og bonderoser

Forskellen mellem pæoner og bonderoser kommer til udtryk i hhv. blomstringstidspunkt, højde og væksten. Bonderosen er i sæson fra maj til slut juni, hvor pæonernes blomstring starter og fortsætter frem til slutningen af juli. Pæonernes højde er omkring 80-100 cm. og væksten er opret med fine blanke blade. Bonderoserne bliver ca. 60 cm. høje og bliver mere buskede med matte blade.

 

Pæoner og bonderoser er meget populære blomster, og man kan nemt fare vild i de to navne, som bliver brugt i flæng til at beskrive de storhovedet, duftende skønheder. Men pæoner og bonderoser er ikke helt det samme, trods de ligner hinanden til forveksling.

 

Send en smuk bonderose buket fra Bloomit

Hos os kan du købe en smuk buket med bonderoser eller en anden buket som også indeholder bonderoser og andre af årstidens blomster, og få den sendt ud som en skøn gavehilsen. Vi leverer i hele landet via skønne lokale florister. Få sendt din hilsen allerede i dag med vores samme-dags levering, ved bestilling før deadline. Du kan også bestille din hilsen og få den leveret på en valgfri dag i fremtiden, på en dato du helt selv bestemmer. Du kan se og tjekke vores deadline på forsiden af shoppen, og se hvor hurtigt vi kan leverer din blomsterhilsen.   

 

Se vores udvalg af flotte hortensia buketter og planter, vores liljebuketter eller almindelige buketudvalg der er noget for enhver smag og til enhver anledning. 

 

Vi er også klar til at hjælpe dig via vores kundeservice hvis du har spørgsmål eller udfordringer med bestillingen. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 35858012 på alle hverdage mellem 9-16 og på lørdage fra 9-13. Vi ser frem til at hjælpe din blomsterhilsen ud til en adresse her i Danmark, og vi håber du finder din helt perfekte blomster eller gavehilsen. 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU