Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Orkidé

Send en smuk plantehilsen med en smuk og elegant orkidé

Skal din hilsen have længere holdbarhed end buketter af afskåret blomster, så er en orkidé en god ide. En elegant og klassisk plante som er yderst smuk når den stor der med sine store smukke blomster. En palnte der står i blomst over en længere periode og kan beholde i mange år.  

Filter

Forskellige orkidéer

Der findes et hav af forskellige orkidéer, både forskellige slægter og mange tusind arter. 
En af dem vi kender rigtig godt er Phalaenopsis, som er den mest almindelige orkidé vi støder på i butikker rundt om i Danmark. Der findes også andre skønne slags som du kan finde hos os blomsterhandlere, hvor vi ofte har et lidt bredere udvalg af lidt mere speciale orkidé arter. 

Phalaenopsis kendes ved de få store blade for neden, og en lang stilk med alle blomster i toppen af plantet. 

Der findes også dendrobium som er flere stængler med mindre blade hele vejen op, og mange mindre blomster. Denne er også yderst dekorativ. 

I den mere eksklusive udgave findes vanda orkidén som er er stilmæssigt i samme udtryk som phalaenopsisen. Den har dog flere grønne blade for neden, men igen en tynd og elegant stængel med 4-5 blomsterhoveder i toppen. Disse er i de flotteste klare farver, og med store hoveder.    

Det gode ved orkidéer er at det er en utrolig nem plante og holde, hvis man overholder få enkelte pasningstips. 
Placer orkidéen uden træk og kulde, derudover i et lyst sted, gerne i et vindue med morgensol, så den ikke bliver forbrændt af for meget varme og sol i vinduet. Og så er der det med vandingen. Vand sparsomt, og kun 1 gang om ugen.  

Se flere tips til pasningen af dine orkideer i vores blogpost Orkidé pasning, her finder du en mere udførlig guide til pasningen, hvor du også kan læse om orkideéns luftrødder, orkidéjord og en masse andet. 

 

Køb en smuk orkidé ved Bloomit

Ønsker du at glæde en du holder af med en holdbar hilsen, kan du nemt og enkelt sende din orkidé ud til din modtager via vores blomsterudbringning. Bloomits blomsterlevering dækker hele Danmark, og i næsten alle tilfælde kan vi bringe din orkidéhilsen ud samme dag, som du har lagt ordren. 

Du kan naturligvis også købe orkidéen og vælge en senere leveringsdato, hvis du bare gerne vil være ude i god tid med din blomsterhilsen. Når du har lagt din bestilling, sørger vi for at bringe din gave ud på den ønskede dag.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU