Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Hortensia

Hortensia er en skøn blomst. både som plante, hvad enten det er i en krukke, eller i haven. Hortensia findes også som afskåret blomster, og gør sig utrolig godt i buketter. 

Find din helt rigtige hortensia hilsen, og få den leveret med din personlig hilsen til én, du holder af.  Se hele udvalget nedenfor. 

Filter

Hortensia fås i mange farver

Hortensia eller Hydrangea som de også hedder, fås i mange farver, og ikke mindst i mange varianter. Jeg tror vi alle kender nogen der har kæmpe hortensiabuske i sin have, i både blå, lyserød og hvide farver. De står der hele sensommeren og efteråret og bare stråler med massevis af blomster og farver. 
Efterhånden kommer der flere og flere Hortensia varianter på markedet. og de fås efterhånden i mange farver. Lilla, lime, sarte rosa faver og ikke mindst i flerfarvede, eller hvor blomsterne skifter farve hen over sæsonen. Og de er intet mindre end fantastiske. 

 

Udover de mest almindelige hortensiaer, findes der også varianter som Klatrehortensia og Fløjlshortensia, og mange flere. Klatrehortensiaen plantes tit op ad hegn, espalie eller en husmur, hvor dem voker mere opad og kan blive op til 2 meter høje. Fløjlshortensiaen er som navnet fløjlsbøde i bladene og er lidt andreledes i blomsterne da de er mindre og mere flade i deres udtryk. 

 

Læs vores blogpost om de skønne Hortensia her.

 

Lilla, blå og mørkeblå Hortensia

Hortensiaen findes også som stueplante og ikke mindst som snitblomst i blomsterforretningerne, hvor de er meget populære, og de står længe med den rette pasning og pryder hjemmet flot.

 

Gartnerne udvikler hele tiden nye sorter, der både er kraftige i farverne og mere robuste overfor det nordiske klima.

 

Nogle af de mest populære Hortensiaer har vi listet herunder ud fra blomsternes farver:

 

Blålige Hortensia varianter, "Clara" og "Endless Summer", 
Blårød Hortensia variant, "Elisa"
Lyserøde Hortensia varianter, "Frida", "Dorthea" og "Bella" 

 

Men der findes naturligvis mange flere end bare de nævnte herover. 

 

Buket med Hortensia

Hortensia er en sand skønhed. Særligt i sensommeren, kan vi nyde den i mange haver, men hvorfor ikke nyde den en større del af året? Hortensia fås også som stueplante eller som afskåret hos os her i Bloomit. Du kan se udvalget her på siden. 

 

Hortensiaen gør det godt hvad enten den står alene eller i kombination med andre blomster. Dens store blomster er meget dekorative og fylder godt. Vi har et udvalg af Hortensia, som vi har smalet her på siden, både som planter, men også som snit i Hortensia buketter hen over sommeren og efteråret.   

 

Køb Hortensia buket hos bloomit

Her på Bloomit.dk kan du finde din kommende hilsen med Hortensia. Du få sendt den via vores netværk med personlig levering direkte til døren. Du kan bestille din hilsen med det samme og få den leveret samme dag, hvis du bestiller før vores deadline. Det er muligt at tjekke vores deadline på dagen på forsiden, og se om din hilsen kan nå ud i dag. Du kan også bestille din hilsen til en dato i fremtiden, som du helt selv bestemmer. 

 

Se hele udvalget med Hortensia ovenfor, hvor det både er muligt at købe planter og hortensiabuketter. 

 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os i vores kundeservice, så hjælper vi dig gerne med din gavehilsen. 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU