Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Send smukke blomster til Frederiksberg i dag

Send smukke blomster til Frederiksberg i dag

Mar 07, 2016

Blomsterlevering til Frederiksberg samme dag

Hos Bloomit kan du let sende blomster og gøre dig bemærket på Frederiksberg. Hos Bloomit.dk kan du endda få bragt blomster og overraskelser ud samme dag du bestiller!

 

Vi har håndplukket de bedste blomsterforhandlere i Frederiksberg, så du kan være sikker på, at din buket er håndplukket og indpakket af den bedste blomsterbutik i nærheden af modtageren. På den måde risikerer du aldrig at sprede andet end god stemning i hovedstadsområdet, når du sender blomster med Bloomit.

 

Ved du endnu ikke hvilken blomst, du vil sende?

Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på vores telefon eller mail i vores åbningstid.

 

Har du specielle ønsker til din blomsterudbringning til Frederiksberg, kan du også ringe direkte til butikken og snakke med vores blomsterdekoratører om dine ønsker.

 

Så nemt er det at sende blomster til Frederiksberg

Hos Bloomit vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt at sende glæde til dine kære. Vi har derfor sparet dig for besværet med at vælge mellem hundredevis af forskellige københavnske florister, som du ikke kender i forvejen. Vi har nemlig helt selv nøje udvalgt vores samarbejdspartnere overalt i Danmark, så vi kan være sikre på, at den heldige modtager får en smuk blomsterbuket hver eneste gang. 

1.    Hvilken buket den heldige modtager skal have + evt ekstra godter
2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den.
3.    Afgive din bestilling.

 

Så har du gjort din del for at skabe glæde!

 

Kan min blomst nå til Frederiksberg ud i dag?

 

Vi bringer blomster ud til hele Danmark, og du kan indtaste dit postnr. her for at se om din blomsterlevering kan nå ud til Frederiksberg i dag.

 

Uanset hvortil du vil sende blomster – klarer vi opgaven!

 

Udbringning af blomster og glæde til Frederiksberg

Hos Bloomit ønsker vi at gøre verdenen til et skønnere sted med blomster. Blomster giver farve og glæde i hverdagen, og mange berømte kunstnere har fundet inspiration i dem, for en enkel smuk blomst kan få et livløst rum til at lyse op.

 

Blomster er lige så forskellige som mennesker, og de kommer i mange forskellige farver, former og størrelser. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser for en bukets opbygning og udseende.

 

Når du vælger at købe blomster fra os, kan du være sikker på, at du altid får bundet skønne og friske buketter. Vores samarbejde med de dygtigste og mest kreative blomsterforhandlere i Frederiksberg betyder, at du med garanti får leveret smukke blomsterdekorationer og buketter lige efter din smag.

 

Vi sørger også for at tilpasse dine blomster til anledningen, så du får en perfekt buket, hvadenten du vil give din kollega en jubilæumsgave, en fødselsdagsblomst til din søster eller en bårebuket til en elsket.

 

Giv din modtager en ekstra lækker gave

Som prikken over i’et i din blomstergave kan du vælge at medsende en lille ekstra gave til din modtager. Vi har både lækre chokolade- og vingaver, og i vores sortiment finder du alt lige fra simple men søde gaveidéer til store og overdådige gavekurve. Tag et kig på vores hjemmeside og få inspiration til din næste blomstergave!

Vi sender også blomster til Århus, Odense og de andre storbyer.