Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Send blomster til Århus - udbringning samme dag

Send blomster til Århus - udbringning samme dag

Mar 08, 2016

Blomsterudbringning i Århus samme dag

 

Har du brug for at sende blomster og skabe lidt ekstra glæde i Smilets By? Hos Bloomit har vi håndplukket de absolut bedste århusianske florister, der tilbyder uovertruffen kundeservice. Du er dermed sikret en frisk, håndbundet buket – hver gang.
Har du brug for at medsende lidt ekstra forkælelse som vin, chokolade eller gavekurve, ja, så klarer vi også den med vores udvalgte samarbejdspartnere.

 

Bloomit.dk kan også tilbyde at udbringe samme dag som du bestiller!

Hos Bloomit vil vi gøre det så nemt og så hyggeligt at sende blomster, at du slet ikke behøver anden anledning end lysten til at gøre nogen glad.

 

Vi har håndplukket disse blomster til Århus

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at se hele sortimentet her.


Ved du endnu ikke, hvilken blomst du vil sende?

 

Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling?
Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på vores telefon eller mail i vores åbningstid.

 

Har du specielle ønsker til din blomsterlevering i Århus, kan du også ringe direkte til butikken og snakke med vores blomsterdekoratører om dine ønsker.

 

Så nemt er det at sende blomster til Århus

 

Hos Bloomit vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt at sende glæde til dine kære. Vi har derfor sparet dig for besværet med at skulle vælge mellem mange forskellige blomsterforhandlere i Århus, som du ikke kender i forvejen. Vi har nemlig selv nøje udvalgt vores samarbejdspartnere overalt i Danmark, så vi kan være sikre på, at den heldige modtager får en god oplevelse hver eneste gang.

 

Det eneste, du skal gøre, er bare at fortælle os:

 

1.    Hvilken buket, den heldige modtager skal have + evt. ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

3.    Afgive din bestilling

 

Så har du gjort din del for at skabe glæde!

 

Send blomster til Århus i dag

 

Vi bringer blomster ud til hele Danmark, og tilbyder derfor naturligvis også blomsterlevering i Århus. Du kan indtaste dit postnr. her for at se, om leveringen kan nå ud til Århus i dag.

 

Vi sørger altid for, at udbringningen af blomster foregår forsvarligt, og uanset hvortil du ønsker din blomster levering, så klarer vi opgaven!

 

Vi gør Århus skønnere med blomster

Hos Bloomit går vi op i at gøre Smilets By skønnere med blomster. For blomster giver farve og glæde til hverdag og fest, og de pynter både i hjemmet og på arbejdspladsen - ethvert livsløst rum kan hurtigt bringes til live med blomter. Kun fantasien sætter grænser for bukettens farver, størrelse og form.

 

Vi står derfor altid klar til at binde smukke buketter til dig og dine kære hos Bloomit. Vi samarbejder nemlig med Århus’ dygtigste og mest erfarne florister, som altid er fulde af kreative idéer til sammensætninger og -arrangementer. Derfor kan vi altid garantere, at du får leveret flotte og friske buketter og dekorationer bundet lige efter din smag.

 

Hvad enten du ønsker at overraske din kollega med en sød vennebuket, give din gravide veninde en farverig lykønskningsbuket eller sige farvel til en elsket med en smuk bårebuket, så kan Bloomit altid sammensætte den perfekte buket til anledningen og sæsonen.

 

Det lille lækre ekstra

Du kan også vælge at tilføje det lille ekstra og sende chokolade eller vin sammen med din blomstergave og på den måde glæde dine kæres øjne og ganer.

 

Vi tilbyder både simple men smukke chokolade- og vingaver dekoreret med blomster og lækre gavekurve, som nærmest flyder over som overdådighedshorn.

 

Tag derfor gerne et kig på vores udvalg, og bliv inspireret til din næste blomstergave, uanset om du vil glæde en af dine nærmeste eller bare vil forkæle dig selv.

Vi sender også blomster til København & Odense.

 

Vælg blomster der taler på dine vegne

Blomster er perfekte at give som gaver, fordi de taler for sig selv. Og grunden til man kan sige mange – ofte usagte - ting med blomster, er fordi der er stor symbolik forbundet med dem. Blomstens art og farve påvirker i høj grad dens symbolske betydning.

 

Ved du ikke, hvilke blomster du skal vælge, og vil du gerne vælge nogle, som klart og tydeligt udtrykker dine følelser? Så læs videre neden for og få et overblik over de mest gængse blomstertyper og deres betydning.

 

Roser: Roser er uden tvivl kærlighedens blomst, og vi vil påstå, at næsten alle mennesker på jorden forbinder røde roser med kærlighed. En populær variant er hvide roser, som oftes forbindes med respekt og elegance.

 

Liljer: Mange tænker automatisk på den hvide lilje, når man taler om liljer, og den hvide blomst forbindes ofte med ungdom, renhed og uskyld. Man ser derfor ofte liljer i konfirmationsbuketter og -dekorationer.

 

Gerbera: Denne søde blomst fås i mange forskellige farver, men generelt forbinder man gerbera med glæde og livslyst. Det er en pæn og alsidig blomst, som passer ind i enhver buket eller anretning.

 

Nelliker: Den lyserøde variant er meget populær – og med god grund. Lyserøde nelliker symboliserer nemlig kærlighed og forelskelse. Dette minder meget om røde roser, og lyserøde nelliker er derfor smukke alternativer til røde roser.

 

Pæoner: Mange forbinder pæoner med rigdom, velvære og lykke. Dette er forståeligt, da blomstens mange store, frodige kronblade leder tankerne hen på overflod og rigdom. Pæoner er meget populære i brudebuketter og bryllupsdekorationer.

 

Krysantemum: Blomstens betydning svinger alt efter kultur, men det gennemgående symbolske tema er liv og død. I asiatiske kulturer symboliserer den døden, mens den i vestlige kulturer symboliserer venskab og glæde.

 

Som du se, har blomstens farve stor betydning for det usagte, som siges. Derudover har antallet af blomster også betydning for symbolikken. Læs mere om dette i vores guide over blomstersymbolik.