Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Gaveideer til årets julefrokoster

Gaveideer til årets julefrokoster

Nov 05, 2022 | Inspiration

Senest opdateret den 6. november 2023.

 

Det er sæson for årets julefrokoster. Du skal garanteret også til et par stykker, og måske mangler du den gode gaveidé til værten og værtinden. Vi giver her vores 5 bud på perfekte gaveideer til årets julefrokoster, så du kan finde det helt rigtige valg.

 

Det er november, og det betyder, at julen er på vej! Mange julefrokoster ligger allerede i november, ofte fordi december hurtigt kan blive en meget travl måned, hvor der er fokus på familie.

 

Det betyder dog også, at der snart skal købes gaver til de søde værter og værtinder, der står for julens festligheder. Men hvad skal man give? Vi guider dig til vores favoritter, og hvem de vil passe perfekt til.

 

1. Den klassiske julebuket

Hvid julebuket med hvide/sølv julekugler, grene og grankogler

 

En fin julebuket er en klassiker af en grund! Den pynter fint på bordet til årets julefrokoster, hvor den vil fylde alle med juleglæde. Den kan altid kombineres med andre gaver, hvis du har et større budget, men står også flot på egen hånd. 

 

Er du ikke til det klassiske look? Så har vi også noget til dig! Vi har bundet en blanding af klassiske og lidt anderledes julebuketter i et stort udvalg af farver. Her er vores favoritter:

 

 

2. En festlig julegavekurv

Julegavekasse i rød med hjerteæske, lakrids, chokolade og blomsterløg

 

Der er ikke noget bedre end at modtage en gavekurv, der både er smuk at se på, men også fyldt med lækkerier. Når du vælger en gavekurv, er du næsten sikret at ramme plet.

 

Vil du virkelig forkæle dine værter? Vælg en gavekurv, der både indeholder masser af lækkert til ganen, og en smuk buket eller plante. På den måde kan de heldige modtagere få pyntet bordet samtidigt med, at de nyder de eksklusive godter. 

 

 

3. En moderne juledekoration

Moderne juledekoration i sølv og bronze med et blåt bloklys

 

Juledekorationer findes i et utal af former, farver og udtryk. Fælles for dem alle er dog, at man aldrig kan få for mange af dem! Derfor er en juledekoration også en perfekt gave til værterne.

 

En moderne juledekoration med evighedsmaterialer kan bruges år efter år, men for mange er duften af gran en vigtig del af juledekorationen. Her kan man dog stadig bruge den fine potte bagefter.

 

Find din favorit her!

 

 

4. En fin hatteæske

Jule blomsteræske

De fine hatteæsker er blevet taget imod med stor glæde, så der er selvfølgelig også flere juleversioner! Er du mest til det klassiske, røde udtryk, den skønne, naturlige variant eller en dekoration, der kan bruges år efter år?

 

Hatteæskerne er lette at tage sig af, da de blot skal vandes ind i mellem, hvis de er lavet af friske blomster og materialer. Var tilbyder også hatteæsker med tørrede materialer og der slipper modtageren helt for at vande.

Hatteæskerne er meget populære og er også et oplagt valg som en flot værtsgave her til jul, og de vil pynte på julefrokostbordet.

 

5. Tilføj bobler!

En flaske pinot chardonnay mod hvid baggrund 

Føler du ikke, at din gave er nok i sig selv? Tilføj en flaske bobler! En smuk flaske kan få enhver gave til at virke luksuriøs - også helt på egen hånd, hvis du ikke ønsker at give en stor overraskelse. 

 

Er bobler ikke det rigtige valg til din vært? Her får du vores andre bud på små tilføjelser til din gave - eller en lille gave for sig selv:

 

Se flere værtsgaveideer her >>

 

Se Bloomits bud på julegaver 2023 lige her >>