Bloomit

Kistepynt

Tjek om din bestilling kan nå at blive leveret i dag/i morgen.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.

Kistepynt en smuk afsked

Blomsterdekorationen, der pynter på kisten, kaldes kistepynt. Kistepynten afpasses efter kistens størrelse, så proportionerne passer. Kistepynten kan dække en del af kistens låg eller hele låget og kan laves i det udtryk, der måtte ønskes.

Se vores udvalg her eller kontakt os for en personlig samtale på telefon 35 85 80 12. Vi svarer i hele vores åbningstid. Ønsker du personlig betjening og rådgivning af faguddannet personale, kan du kontakte os på alle hverdage og lørdage. 

Filter
Kistepynt i årstidens blomster
5 varianter
Fra1.100,-
5 varianter
4 varianter
Fra7.000,-
4 varianter
Kistepynt - frisk og fyldig
3 varianter
Fra1.300,-
3 varianter
Kistepynt, floristens valg
5 varianter
Fra1.000,-
5 varianter
5 varianter
Fra1.500,-
5 varianter
Kistepynt, grupperet
3 varianter
Fra1.700,-
3 varianter
Kistepynt, natur
4 varianter
Fra2.500,-
4 varianter
Kistepynt - fyldig
4 varianter
Fra9.000,-
4 varianter

Hvad er kistepynt?

Kistepynt er et unikt blomsterbinderi, som benyttes til at lægge på kisten til en begravelse. Den klassiske kistedekoration er kistepynten, som er bundet op i en pyramide, men som set oppefra også kan ligne et kors. Blomsterne på kisten er typisk forholdsvis store binderier, som fylder 2/3 dele af eller hele kistelåget og falder smukt ned omkring kistens kanter. Har du en særlig kiste, som for eksempel har smukke dekorationer, som du ønsker skal være synlige, kan du også få en tilpasset kistepynt, som fylder mindre. Kistepynten laves altid, så den er både smuk og elegant og dermed er en rigtig fin måde, hvorpå dem, der har stået den afdøde nær, kan tage en sidste afsked.

 

Hvordan laver man kistepynt?

En kistedekoration er, som nævnt ovenfor, ofte formet som en pyramide, men fås i mange forskellige stilarter, former, farver og størrelser. Kistepynten er i de fleste tilfælde opbygget meget traditionelt og med dekorationens blomster fordelt jævnt, så de følger en jævn rytme, men også så de enkelte blomster hver især kommer til deres ret. De blomster, der typisk bruges til kistepynt, er nelliker, krysantemum, roser og gerbera, men du kan selv sætte dit præg på den kistepynt, du har i tankerne. Det gælder også, hvis du for eksempel ønsker at inkludere den afdødes favoritblomster.

 

Kistebuketter og dekorationer – perfekt til en smukt pyntet kiste

Er du i den sørgelige situation, at du skal tage afsked med en af dine kære, er kistepynt en rigtig smuk måde at vise din kærlighed til den afdøde. Du kan få smukke og elegante kistedekorationer i mange forskellige former og farver og i forskellige prisklasser, så du kan finde en kistepynt, der passer til jeres situation. Her på siden finder du et udvalg af vores ideer til smuk kistepynt med forskellige blomster og i forskellige farver og sammensætninger. Du kan blandt andet få en kistebuket, som er frisk i farven og fyldig i formen, eller du kan vælge en kistepynt med et meget naturligt præg. Finder du ikke den kistepynt, som du havde i tankerne, her på siden, er du velkommen til at kontakte os pr. mail eller at ringe til os. Så sørger vi sammen for at skabe en kistepynt, der opfylder dine behov.

 

Vi opfylder gerne specifikke ønsker til oppyntningen af kisten

Husk, at vi leverer kistepynten og pynter kisten minimum en time før ceremonien finder sted. På shoppen finder du et lille udvalg af de typer kistepynt, som vi kan udføre, men vi tilbyder også muligheden for at skræddersy kistepynten efter dine ønsker. Kreativitet og kvalitet er nøgleordene, når vi laver en kistepynt, og det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad vi kan lave. Sammen med sæsonen og årstiden, som er med til at bestemme hvilke blomster, der kan skaffes, selvfølgelig. En kistepynt afspejler ofte den afdøde, og derfor vælges kistepynten typisk af personer, der har stået den afdøde nær. Kistepynten kan blandt andet tilpasses i enten i form og farve, eller stil og udtryk.

Finder du ikke lige den kistepynt, du ønsker at bestille her på shoppen, kan vi kontaktes pr. telefon og mail for personlig rådgivning. Når du kontakter os, vil vi hjælpe med at få sammensat en kistepynt, der svarer til dine ønsker og behov, så du får lige netop den pynt til kisten, som du har i tankerne. Vi bestræber os på at besvarer alle mails inden for 24 timer, og vi besvarer telefonen på 35 85 80 12 inden for vores åbningstid, som du også kan finde her på siden.

 

Bestil kistepynt til det sidste farvel

Det kan være rigtig svært at håndtere de mange overvejelser, der er i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse. Er du i tvivl om, hvordan kistepynten til dit sidste farvel skal se ud, og hvilke overvejelser, du skal gøre dig, når du skal vælge de blomster, der skal pryde kisten, har vi skrevet en guide til dig om, hvordan du finder den rigtige kistepynt til den sidste afsked. Ønsker du kistepynt med bånd, men er du i tvivl om, hvad du skal skrive på båndet, kan du også finde vores guide til, hvad du kan skrive på båndet til kistepynten her.

Når du bestiller din kistedekoration her på Bloomit.dk, er det naturligvis vores fornemmeste opgave, at din blomsterdekoration leveres til begravelsen i god tid og i perfekt behold, så du ikke skal bekymre dig om noget på dagen.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.