Bloomit

Kistepynt

Kistepynt en smuk afsked

Blomsterdekorationen, der pynter på kisten, kaldes kistepynt. Kistepynten afpasses efter kistens størrelse så proportionerne passer. Kistepynten kan dække en del af kistens låg eller hele låget og kan laves i det udtryk, der måtte ønskes.

Se vores udvalg her eller kontakt os for en personlig samtale på telefon 35 85 80 12. Vi svarer i hele vores åbningstid. For betjening af faguddannet personale kontakt os på hverdage eller lørdage. 

Filter

Vi opfylder gerne specifikke ønsker til oppyntningen af kisten.

Husk at vi leverer kistepynten og pynter kisten minimum en time før ceremonien finder sted. På shoppen finder du et lille udvalg af det vi kan udføre. Kreativitet og kvalitet er nøgleordene når vi laver en kistepynt. En kistepynt afspejler ofte den afdøde. Enten i form og farve, eller stil og udtryk.

 

Finder du ikke lige den kistepynt du ønsker at bestille her på shoppen, kan vi kontaktes pr. telefon og mail og hjælpe med at få sammensat en kistepynt der svarer til dine ønsker og behov. Vi bestræber os på at besvarer mails inden for 24 timer og vi besvarer telefonen på 35 85 80 12 i vores åbningstid.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Blomsterlevering til ind- og udland

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister – også udenfor byerne. Derudover bringer vi ud til de fleste udenlandske adresser.
SEND TIL DANMARK SEND TIL UDLANDET