Bloomit

Blomsterkranse og hjerter

Blomsterkranse og blomsterhjerter leveres over hele landet

Gør afskeden smuk få blomsterne smukt dekoreret i en krans eller i et hjerte. Vi skaber din hilsen efter dine ønsker, og leverer i god tid før begravelsen.

 

Send blomsterkransen eller hjertet med din personlige hilsen på et smukt kort eller et flot bånd. Se vores guide, hvis du har brug for hjælp, eller kontakt os på telefon 35 85 80 12 for personlig betjening.

Filter

Der fås mange forskellige slags blomster til begravelse.

Uanset hvilken relation du har haft til afdøde, kan vi altid hjælpe med en blomsterhilsen der passer til dit behov. Vi tilbyder alt indenfor blomster til begravelse. Her på siden ser du et udvalg af begravelseskranse og begravelseshjerter. I både kranse og hjerter ligger der noget symbolik.

 

Kransens form symboliserer det uendelige - kransens bevægelser stopper aldrig. Der vil altid være en bevægelse rundt.

 

Hjerter symboliserer kærlighed. Ved at vælge et begravelseshjerte udtrykker man et stærkt kærlighedssignal.

 

Vælg blomsterhjertet eller blomsterkransen efter personlighed.

Når du vælger den helt rigtige afskedsgave, eksempelvis i form af et blomsterhjerte, er tradition vigtigt. Hvad der er langt mere vigtigt, er dog dit forhold til afdøde og personens egne ønsker. Var du meget tæt på afdøde, er hjertet således et godt valg, fremfor kransen.

 

Derudover kan og bør du helt selv udvælge farverne. Vi har mange gode farvekombinationer, der giver et rigtigt flot udtryk.

 

Vælg en af disse blomsterkranse eller blomsterhjerter og bed os eventuelt om at lave små justeringer, så valget af farve, blomster og så videre passer helt perfekt til din bedste ven eller et helt igennem fantastisk familiemedlem og menneske.

 

Vi har mange muligheder og gør alt hvad vi kan, for at hjælpe dig godt på vej!

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Blomsterlevering til ind- og udland

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister – også udenfor byerne. Derudover bringer vi ud til de fleste udenlandske adresser.
SEND TIL DANMARK SEND TIL UDLANDET