Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Blomster Heksen

Blomster Heksen

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00

Send blomster i Frederiksværk

Blomsterbutikken Blomster Heksen ligger i Frederiksværk. Du kan købe alt lige fra buketter, dekorationer og planter til gavekurve med en masse lækkerier.

 

Blomster Heksen leverer kvalitetsprodukter til hele Frederiksværk, så har du brug for at få bragt din hilsen ud, så klarer vi også det.

 

Vi er kvalitetsbevidste og arbejder kreativt med blomsterne ud fra kundens ønsker og tanker.

 

Blomster Heksen leverer din blomsterhilsen

I Blomster Heksen har vi stor erfaring med at levere blomster til alle anledninger både privat og erhverv.

 

Vi leverer alt lige fra buketter til dekorationer og gavekasser. Vi kan sammensætte lige efter dine ønsker og du kan nemt bestille online her, så leverer vi den dag, det passer dig.

 

Nogle af de mest populære blomster i Frederiksværk, er dem du kan se herunder. Tryk på den buket du ønsker at bestille, så leverer vi din hilsen direkte til modtageren.

 

Som Bloomit partner, kan du også bestille til levering i resten af landet, hvor dygtige florister binder unikke binderier lige efter dine ønsker.

 

Blomster til begravelse i Frederiksværk

Kender du én, der er gået bort, så hjælper vi meget gerne med at levere din personlige sidste hilsen. Vi binder både bårebuketter, båredekorationer, kranse og kistedekorationer. Vi sammensætter alt efter vores kunders ønsker og behov og tager altid afsæt i årstidens blomster. Det betyder at du altid får leveret kvalitetsprodukter, når du bestiller hos Bloomit eller direkte hos os i Blomster Heksen.

Lyserød krans

Bestiller du til levering, så sørger vi altid for at din ordre bliver leveret i god tid inden begravelsen begynder, så du kan være helt tryg ved at vælge os til at levere for dig.

 

Vi har dygtige chauffører til at levere vores begravelsesblomster, og alt bliver håndteret nænsomt og ordentligt, så blomsterne fremstår lige så flot som da de forlod os i blomsterbutikken.

 

Vi leverer til alle kirker i Frederiksværk og omegn.

 

Bryllupsblomster i Frederiksværk

Skal du giftes, så har du nok gjort dig tanker om hvordan blomsterne skal se ud til dit bryllup. Blomster Heksen hjælper gerne, for vi er uddannede blomsterdekoratører, der både kan vejlede indenfor brudebuketter, brudepigebuketter, knaphulsblomster, kirkepynt og bordpynt til festen.

 

Kig ind forbi, så kan vi tage en dialog om dine ønsker og behov, så du kan få bundet smukke blomster til dit drømmebryllup. Vi er klar til at hjælpe dig til at gøre dit kommende bryllup til en blomstrende og mindeværdig dag.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Blomster Heksen