Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Studenterblomster og -gaver

Studenterne skal fejres - gør det med blomster

Efter måneders slid vil det med garanti bringe stor glæde hos studenten at modtage friske blomster.
Skal det være noget ud over det sædvanlige, så lad blomsterne få følgeskab af en flaske mousserende vin, noget chokolade eller udsøgt lakrids og gør studentertiden til noget helt særligt.

Vi kan levere for dig direkte til studenten, der har fået huen på.

 

 

 

Filter

Hvad gives i studentergave?

Der er flere ting at tage højde for, når du skal vælge den helt rigtige studentergave at give til den nyudsprungne student. Vi har her samlet et udvalg af skønne og festlige studentergaver til at fejre årets studenter. Om det skal være den klassise røde rose pakket i cellofan, eller det skal være en større gave, er helt op til dig. Muligheden er der, for vi har lavet et stort udvalg, så der er meget at vælge imellem, hvis du vil gøre lidt mere ud af det og har lyst til at vælge en kreativ og personlig gave.

 

En blomstrende personlig gave til studenten

En personlig studentergave kunne være en buket bundet af studentens yndlingsblomster. Det kunne fx være denne buket blandede roser i skønne farver. Det er sødt at give blomster, men du kan også kombinere din blomsterhilsen med et skønt smykke, studenten kan beholder i længere tid. 

VI har et stort og blandet udvalg af forskellige blomster enten til dagen hvor huen skal på, eller til studentergildet som afholdes senere.

 

Forkælelse på højt plan til studenterfesten

Et oplagt valg som studentergave er en gavekasse med forskellige lækkerier såsom mousserende vin, specialøl eller chokolade. Vælg blandt de udvalgte studenterblomster og -gaver her på siden, der egner sig rigtig fint til studenterfesten.

Udvalget af studentergaver har aldrig været større og vi hjælper gerne dig med at sprede glæde i denne skønne tid hvor vi fejrer alle studenter og bidrager til en masse skønne studentergilder rundt omkring i hele Danmark.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU