Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Vingaver

Levering af vin som gave

Få vin leveret sammen med din personlige hilsen. Vinen kan pyntes med blomster, eller ledsages af en buket eller indgå i en dekoration. Vinen kan pakkes i en kurv med f.eks. chokolade og lakrids. Find den helt rigtige vingave i vores sortiment nedenfor og bestil gaven i dag.

Filter

Særlige lejligheder kræver et godt glas vin.


Om det skal være et glas rødvin, hvidvin eller mousserende vin - det bestemmer du.

Vælg blandt vores forskellige produkter, som alle findes her på siden.

Giv vin og chokolade til Mors dag, for det behøver ikke altid at være blomster mor skal have. Giv far vin og chokolade til Fars dag, han bliver altid glad for at blive mindet om, at han er den bedste far i verden.

 

Stort udvalg i vingaver til mange lejligheder

Det er meget forskelligt, hvad vores kunder forventer sig af en vingave. Derfor har vi valgt at udbyde et stort udvalg af diverse spændende kombinationsmuligheder.

Dette giver dig mulighed for at finde frem til en vingave, der passer til lige akkurat dine ønsker, og få den sendt til døren. Gaven kan indeholde alt fra rødvin alene, til en blanding af vin, lakrids, chokolade, blomster og meget andet.

Du har stor medbestemmelse og kan med fordel vedlægge ønsker, da hver florist blander, afhængigt af deres sortiment. Derudover udformes gavekurvene afhængigt af den valgte pris.

Du vælger selv størrelsen på vingaven, på hver enkelt produktside.

 

Søde tanker vinder mange hjerter

Vind kærestens, svigermors eller en helt andens hjerte, når du køber dem en lækker gave. Det er tanken, der tæller - så udvælg gavens indhold med omhu, og få masser af glæde og store smil retur.

 

Udvalgte, lækre vine

Vinen der afsendes er nøje udvalgt af floristen og falder i langt de flestes smag. Et lækkert produkt, i form af en vin, som hverken er for sur eller tør.

 

Samme-dags levering

Afhængigt af, hvor i landet du bestiller din vingave til, kan det være, at samme-dags levering er aktuelt for dig. Du ser her på siden, hvornår din gave kan være ude. Dette afhænger af, hvornår du bestiller den og, hvor den skal sendes hen.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU