Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Bryllupsdagsgaver

Tjek om din bestilling kan nå at blive leveret i dag/i morgen.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.

Bryllupsdagsgaver

Det er altid noget helt specielt, når to mennesker vælger at gifte sig. Et bryllup, er for mange en festlig begivenhed, der ligger øverst på listen over de fester man bare SKAL deltage i. Årene efter, er bryllupsdagen også noget særligt og en dag, der ofte bliver fejret. Overrask brudeparret på deres bryllupsdag med en flot og lækker bryllupsdagsgave. En gavekurv eller en smuk buket, er oplagte valg og vil med garanti skabe glæde på mærkedagen. Vi har gjort det nemt for dig og lister herunder de mest populære bryllupsdagsgaver.

 

Filter

Blomster og gavekurve til bryllupsdagen

Bryllupsdage og gaver hænger ofte sammen. Det er dog vidt forskelligt hvordan og hvor meget det enkelte brudepar går op i at fejre de følgende års bryllupsdage. Om du skal finde en bryllupsdagsgave til ham eller til hende, og om det er gave til bryllupsdagen det første år eller 5 års bryllupsdagsgave, du skal finde, så er du kommet det helt rette sted.

 

Udvalget af bryllupsdagsgaver spænder bredt, så der er noget for enhver smag.

 

Du kan både finde smukke buketter og fint sammensatte gavekasser, der indeholder noget for enhver smag og i prisklasser hvor alle kan være med og finde den rigtige bryllupsdag gave. Hver gave er unik og bliver sammensat af en dygig blomsterdekoratør, der står for at pakke din bryllupsdagsgave fint ind til anledningen.

 

Forkæl din partner med en bryllupsdagsgave

Måske har du selv bryllupsdag og vil gerne fejre dagen med en gave til din partner. En rigtig forkælelsesgave, er oplagt på en dag som denne. En dag, hvor I mindes selve brylluppet og fejrer kærligheden til hinanden.

 

Er du på udkig efter en romantisk bryllupsgave til hende, så vælg en buket eller en gavekurv med en buket. Den vil helt sikkert sprede glæde og hun vil føle sig værdsat på jeres bryllupsdag.

 

Måske er din partner en mand og du vil gerne overraske ham på jeres bryllupsdag med en lækker gave, så er det oplagt at vælge en af vores gavekurve. Gavekurvene indeholder alt lige fra vin, specialøl, chokolade, snacks, lakrids og meget andet. Alt sammen er det kvalitetsprodukter, der nøje af udvalgt af den lokale florist, i det område hvor du ønsker at få leveret bryllupsdagsgaven.

 

Overrask med en bryllupsdagsgave fra Bloomit. Du bestemmer hvornår vi skal levere, så gaven kan blive leveret på jeres bryllupsdag.

 

Personlige bryllupsdagsgaver er en vinder

En buket er unik, for ingen buketter er ens. Vælg en personlig bryllupsdagsgave, og bestil en buket blomster til levering direkte til din hustru eller mand. Fejr dagen og gør den til noget speciel med en personlig bryllupsgave, der helt sikkert vil gøre din partner virkelig glad og føle sig elsket.

 

Finder du ikke det, du kunne tænke dig at forære i bryllupsdagsgave til hende eller ham, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon på 35 85 80 12 – vi er klar til at hjælpe dig og rådgive dig til den helt rigtige bryllupsdagsgave uanset om I har 30 års bryllupsdag, 5 års bryllupsdag eller noget helt tredje.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.