Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Gavekurve

Gavekurv til ham

Mangler du den perfekte gave til manden, som har alt? Så send ham en gavekurv, som både kan indeholde vin, øl, chokolade, lakrids, kaffe eller te - alt efter hvad han godt kan lide. Se udvalget her, og vælg den gavekurv du vil sende til den mand, som fortjener det.  

Filter

Send den perfekte gavekurve til manden, som har alt.

Hos Bloomit kan du være sikker på at finde gaven til manden der har alt. Her finder du et udvalg af gavekurve, der indeholder chokolade, vin, specialøl, lakrids, blomster og meget mere. Gavekurve kan gives til alle anledninger. Vi har både gavekurve til hende og gavekurve til ham. Bestil nemt en gavekurv her på siden.

 

Vælg den gavekurv, du ønsker, så sender vi den til modtager. Husk vi leverer til hele Danmark.

 

Gaver til ham

Mænd er notorisk svære at finde gaver til, fordi de tit ikke ønsker sig noget. Og når man beder dem om at finde på gaveønsker, kan de have svært ved at finde på noget, der er lækkert og ønskværdigt, og som oser af selvforkælelse. Men bare fordi de er dårlige til at lave ønskesedler, betyder det ikke, at du er nødt til at undlade at købe noget til de mænd, der betyder noget for dig.

 

Mange er måske tilbøjelige til at tænke på gaver til kvinder, når samtaleemnet bliver drejet ind på chokolade, blomster og vin. Men disse lækkerier kommer i mange forskellige varianter i forhold til smag og farver og kan derfor nydes af både mænd og kvinder.

 

Alle elsker at få gaver og modtage de kærlige, varme tanker, som følger med. Og hvis manden i dit liv ikke er så god til at diske op med gaveforslag til sig selv, kan du i stedet vælge at tage sagen i egen hånd og give ham en af vores dejlige gavekurve.

 

Vi har gjort det nemt for dig at sprede glæde, uanset om din mand, bror, far eller mandlige bekendtskab er til øl, vin, søde sager eller noget helt fjerde. For gaver til mænd behøver slet ikke være svære at finde, og på vores webshop kan du finde inspiration til fødselsdags-, jubilæums-, årsdags- og julegaven til manden der har alt. Uanset hvilken kurv du vælger, vil din mandlige modtager sætte stor pris på tankerne og omsorgen bag gaven.

 

Vi har gavekurve til enhver smag – og selvfølgelig også den perfekte gave til manden

Gavekurve er gode gaveløsninger, fordi deres indhold kan tilpasses efter ham, som skal have den. Så er det snart Fars dag, og ved du, at din far er en slikmund med en stor forkærlighed til lakrids, kan du give ham vores gavekurv, som har lakridstema.

 

Har din bror snart fødselsdag, og er han vild med at afprøve specialøl, har vi i vores sortiment også en gavekurv, som er rettet mod ølentusiaster - den vil være en perfekt fødselsdagsgave til ham!

 

Siger kalenderen, at det snart er valentinsdag? Og vil du glæde manden i dit liv med lidt lækkert til ganen, kan du give ham en gavekasse bestående af god vin og eksklusiv chokolade – hvem ved, måske ender han med at dele lækkerierne med dig senere på aftenen?

 

Er din mandlige gavemodtager ikke så vild med blomster? Så har vi naturligvis også gavekasser uden blomsterdekorationer, men som til gengæld er fyldt til randen med spiselige og drikkelige specialiteter. Vi har også en alkoholfri gavekurv til ham, som ikke drikker alkohol.

 

Du vælger selv prisen på hans gavekurv

Hos Bloomit mener vi, at der skal være noget for enhver smag – og noget for ethvert budget. Så når du køber gavekurve hos os, kan du selv vælge prisen på din gave. Gavekassens indhold varierer, alt efter hvilket prisleje du har valgt.

 

Vi bruger dog altid specialprodukter, når vi sammensætter gavekurve, så du kan være sikker på altid at få en lækker og eksklusiv gavekurv, uanset hvad du vælger at betale for din kurv.

 

Send kærlige tanker med et gavekort

Har du kigget vores sortiment igennem, og er du stadig i tvivl om, hvilken gavekasse han bedst vil synes om? Så kan du i stedet vælge at give ham et gavekort til vores webshop, så han selv kan vælge den kurv, han bedst kan lide.

 

Denne løsning er også god, når du skal finde en gave til et perifert bekendtskab for eksempel en kollega, som du ikke har arbejdet så meget sammen med. På den måde kan du helgardere dig men samtidig bringe glæde, selv når du ikke kender din mandlige gavemodtager så godt.

 

Vi bringer også gavekurve ud

Er du forhindret i selv at give din mand hans gave, kan du gøre brug af vores leveringsservice. Vi bringer blomster og gavekurve ud i hele landet, og i næsten alle tilfælde kan vi levere gaven samme dag, som du har bestilt den. Dette kræver blot, at du lægger din bestilling tidligt på dagen, så vi kan nå at sætte gavekassen sammen og køre den ud.

 

Du kan derfor bestille hans gavekurv i god tid, men har du lyst til at være spontan, kan du overraske ham i dag med en gavekurv.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU