Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Fars dag gavekurve

Gavekurve til far

Mangler du en gave til manden, som har alt, så er en gavekurv det perfekte valg. Den kan både indeholde blomster, chokolade, vin, øl, kaffe eller te, så det er noget til enhver smag.

Se udvalget her, og vælg den gavekurv du vil sende til ham, som fortjener det. 

Far elsker overraskelser.

Filter

Gavekurve til Fars dag – Overrask din far med noget unikt!

Fars dag nærmer sig, og hvad er bedre end at overraske din far med en smukt sammensat gavekurv fra Bloomit? Vores gavekurve er fyldt med nøje udvalgte lækkerier, der vil forkæle og glæde enhver far.

 

Hvorfor vælge en Fars dag gavekurv?

Siden 1909 har Fars dag været dagen, hvor vi hædrer og forkæler alle fædre. En gavekurv fra Bloomit er ikke bare en gave, men en hel oplevelse pakket med kærlighed og omtanke. Vælg mellem forskellige typer gavekurve, hvor indholdet tager afsæt i chokolade, vin, specialøl eller smukke blomster, Der er et godt udvalg, så du kan finde den der passer bedst til din Fars smag og stil.

 

Tilpas med yndlingsdelikatesser

Ved du, hvad din far elsker? Chokolade, lakrids, smagfulde vine eller måske noget helt fjerde? Vores gavekurve kan tilpasses, så de indeholder præcis det, din far værdsætter mest. Hver kurv er en fejring af ham unikke smag og garanterer et smil på læben.

 

Personlig touch med en hilsen

Tilføj en personlig hilsen på et fint kort for at gøre gaven endnu mere speciel. En hjertevarm hilsen kan gøre en stor forskel og vil blive husket længe efter, at de lækre godter er nydt.

 

Friske og rettidige leveringer

Vi sørger for, at din gavekurv ankommer frisk og rettidigt, uanset hvor i landet din far befinder sig. Bestil allerede nu årets Fars dag gave og oplev vores effektive leveringsservice, der sikrer, at din gave kommer frem til Fars dag.

 

Noget for enhver pengepung

Vores gavekurve findes i alle prisklasser. Det har aldrig været nemmere at finde en smuk og tankevækkende Fars dag gave, der passer til dit budget og som ovenikøbet måske er én af dine Fars favoritter.

 

Opdag vores sortiment af Fars dag gavekurve her på siden og vælg den perfekte kurv, der vil få din far til at føle sig elsket og værdsat på ham specielle dag. Det er den ultimative måde at sige "Tak" og "Jeg elsker dig" på Fars dag.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU