Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Ølgaver

Levering af øl som gave

Få øl leveret sammen med din personlige hilsen. Lækker specialøl kan pyntes med blomster, eller ledsages af en buket. Specialøllen kan pakkes i en kurv med f.eks. chokolade og lakrids. Find den helt rigtige ølgave i vores sortiment nedenfor og bestil gaven i dag.

Et eksempel på brug er som et sjovt indskud til manden, der har alt. Tag en lækker ølgave under armen og gør manden i huset ovenud lykkelig.

Filter

Specialøl er den perfekte gave til ham

Danskerne er helt vilde med øl; vi drikker øl til store, festlige begivenheder, såsom bryllupper, konfirmationer og jubilæumsreceptioner; vi drikker øl, når vi ser både nære og fjerne venner; og vi kan også finde på at drikke en kold øl, når vi kommet hjem efter en lang arbejdsdag og synes, at ganen skal forkæles med lidt koldt.

 

Vi danskere er rigtig gode til at nyde vores øl, og kender du en ølentusiast, som fortjener lidt forkælelse og luksus, kan du med fordel give ham eller hende en af vores ølgaver. Hos Bloomit kan du hurtigt og enkelt bestille og sende ølgaver. Vores levering er landsdækkende, og i næsten alle tilfælde kan vi faktisk også bringe din gave ud samme dag, som du lægger din ordre.

 

Alle vores ølgaver er selvfølgelig pakket flot og forsvarligt ind, så din gave også bringer glæde, når den bliver udleveret til din modtager.

 

Så bliver det ikke nemmere at sprede ølglæde.

 

Hos Bloomit har vi et bredt udvalg af ølgaver

Vi fører et stort udvalg af ølgaver, som fås både med og uden chokolade, konfekt og blomster. Vores gaveløsninger med flere forskellige specialøl er ideel til modtagere, som elsker at gå til ølsmagning og afprøve forskellige øl.

 

Vores ølgaver fås også med og uden blomster, hvilket er perfekt til for eksempel mænd, som foretrækker at modtage spiselige eller drikkelige gaver. Vi har også ølgaver, hvori der medfølger en æske chokolade eller lakrids. Så bliver din modtager tørstig, efter han eller hun har spist den lækre konfekt, kan din modtager skylle tørsten væk med en god øl.

 

Finder du ikke, hvad du leder efter på vores hjemmeside, er du også velkommen til at kontakte os. Produkterne i vores webshop er kun eksempler på, hvad vi kan lave, og har du særlige ønsker til øl, blomst, konfekt eller andet tilbehør til gaven, hjælper vi dig gerne med at opfylde dine ønsker. Kontakt os per mail eller telefon i vores åbningstid, så vi i fællesskab kan finde frem til en god løsning.

 

Særlige lejligheder kræver et godt glas øl


Næsten alle kan lide en god øl, og det kan bruges i alle anledninger. Derfor er en ølgave ikke nødvendigvis det normale valg overfor en gavekurv med vin - ikke desto mindre, er det dog et mindst lige så fungerende valg.

 

Værtsgaven

Når der er tale om en vært (af hankøn), er der ikke noget, som passer ret meget bedre ind, end et par gode flasker øl.

Skil dig en smule ud fra mængden, ved at være den eneste eller blandt de få, som kommer med en god øl fremfor vinen.

 

Ølgave: Fødselsdagsgaven til manden der har alt.

Manden du en god fødselsdagsgave til manden, der har alt? Så kan en ølgave med lækre specialøl, lidt chokolade og en blomst være et ganske godt bud.

Gaver behøver ikke altid være ting der varer ved - det kan godt være en lækker gavekurv, som manden selv eller hele familien kan få glæde af.

 

Fars dag

Den måske mest brugte dag at købe ølgaver, er naturligvis fars dag. Dagen falder, hvert år, på grundlovsdag, og det er derfor ganske nemt at huske, at få købt en lækker ølgave eller en æske chokolade d. 5. Juni.

Vær opmærksom på, at fars dag (grundlovsdag) er en helligdag, hvormed levering af blomster ikke kan garanteres. Få dem i stedet leveret dagen før og overrask selv din far - på sengen eller i løbet af dagen.

 

Andre begivenheder

Andre begivenheder, hvor ølgaven fint kan passe ind, som en afveksling til vingaven, er blandt andet: Bryllup, jubilæum, påske, "God bedring", til studenten med flere.

Alt i alt, er der altså en hel del muligheder, for at give en god øl som gave.

 

Vælg blandt vores forskellige produkter, som alle findes her på siden.

 

Danskerne drak også øl i bronzealderen

Vi danskere drikker rigtig meget øl om året, men faktisk går vores øltraditioner langt tilbage. Det første spor af øl i Danmark blev fundet i Egtvedpigens grav, hvori der blev fundet en gæret frugtdrik: øl. I Middelalderen drak danskerne også øl, fordi drikkevandet direkte var sundhedsfarligt, mens øl var mere sikkert at drikke. Under fremstillingen af øl blev vandet nemlig kogt, og skadelige bakterier blev derfor slået ihjel.

 

Selv om vi i dag ikke skal være bange for forurenet drikkevand, er vi stadig gode til at åbne en kold én, bare fordi vi synes, at øl smager godt.

 

Mikrobryggerier skyder op overalt i landet

Hvor vi før i tiden ikke havde så stort et udvalg af øl og derfor måtte nøjes med at købe de samme produkter og mærker, dukker der nu hele tiden nye mikrobryggerier op rundt omkring i landet. Det giver os et større udvalg af specialøl og mere plads til at eksperimentere med de forskellige øl.

 

Men ølbrygning er ikke længere en hemmelig kunst forbeholdt munke og specialuddannede bryggere – med forekomsten af internettet kan alle ølentusiaster nu fremstille deres egen øl via udførlige guides, der trin for trin beskriver, hvad man skal gøre. Derudover er ingredienser og udstyr til brygning også blevet mere tilgængelig, så det ikke længere koster det hvide ud af øjnene.

 

Hvor det før i tiden blev anset som værende lidt uhumsk at brygge sin egen øl derhjemme, kan man nu nærmest fremstille øl inden for hjemmets fire vægge på samme niveau som professionelle bryggerier.

 

Øl passer ikke kun til hovedretten men også til desserten

Mange elsker at nyde øllen kold og for sig selv, men det er velkendt, at øl komplementerer mange madretter. Hvad mange ikke ved, er at øl faktisk også egner sig som drikkevare til desserter. Her er det dog vigtigt, at øllen passer til desserten, så den ikke overdøver eller direkte modarbejder dessertens smag.

 

Her kan man bruge den tommelfingerregel, som lyder, at jo kraftigere retten er, jo mørkere skal øllen være. Og jo lettere retten er, jo lysere skal øllen være. Dette gælder både hovedretter og desserter.

 

Derudover kan man ikke kun nyde øl til hovedret og dessert, man kan faktisk også bruge øl i madlavningen. Øl er en hyppig ingrediens i simreretter, fordi den medvirker til at gøre kødet mørt. Øl kan også bruges til desserter og kan for eksempel hældes i dej til pandekager og vafler for at sikre, at kagerne får en sprød overflade.

 

Send gave online – nem og hurtig bestilling og levering

Hos Bloomit kan du trygt og sikkert bestille din ølgave online. Mangler du hjælp til at få din gave leveret, kan du også roligt regne med os. Vi bringer blomster, gavekurve og andre gaveløsninger ud i hele landet.

 

Ofte kan vi også sørge for at bringe din gave ud samme dag, som du bestiller den. Her skal du bare være opmærksom på at lægge din ordre i god tid, så en af vores dygtige florister kan sammensætte din gave, og vores kurér kan køre din gave ud til din heldige modtager.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU