Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til Vordingborg

Blomsterudbringning i Vordingborg samme dag

Har du brug for at sende blomster og skabe lidt ekstra glæde i Vordingborg? Hos Bloomit har vi håndplukket de absolut bedste blomsterhandlere, der tilbyder uovertruffen kundeservice. Du er dermed sikret en frisk, håndbundet buket – hver gang.
Har du brug for at medsende lidt ekstra forkælelse som vin, chokolade eller gavekurve, ja, så klarer vi også den med vores udvalgte samarbejdspartnere.

Bloomit.dk kan også tilbyde at udbringe samme dag som du bestiller!

Hos Bloomit vil vi gøre det så nemt og så hyggeligt at sende blomster, at du slet ikke behøver anden anledning end lysten til at gøre nogen glad.

Filter

Din lokale blomsterhandler i Vordingborg

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at se hele sortimentet her.

Ved du endnu ikke, hvilken blomst du vil sende?

Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling?
Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på vores telefon eller mail i vores åbningstid.

Har du specielle ønsker til din blomsterlevering i Vordingborg, kan du også ringe direkte til kundeservice og snakke om dine ønsker.

 

Så nemt er det at sende blomster til Vordingborg

Hos Bloomit vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt at sende glæde til dine kære. Vi har derfor sparet dig for besværet med at skulle vælge mellem mange forskellige blomsterforhandlere i Vordingborg, som du ikke kender i forvejen. Vi har nemlig selv nøje udvalgt vores samarbejdspartnere overalt i Danmark, så vi kan være sikre på, at den heldige modtager får en god oplevelse hver eneste gang.

Det eneste, du skal gøre, er bare at fortælle os:

1.    Hvilken buket, den heldige modtager skal have + evt. ekstra godter

2.    Hvor og hvornår modtageren skal have den

3.    Afgive din bestilling

Så har du gjort din del for at skabe glæde!


Send blomster til Vordingborg i dag

Vi bringer blomster ud til hele Danmark, og tilbyder derfor naturligvis også blomsterlevering i Vordingborg. Du kan indtaste dit postnr. her for at se, om leveringen kan nå ud til Vordingborg i dag.

Vi sørger altid for, at udbringningen af blomster foregår forsvarligt, og uanset hvortil du ønsker din gave leveret, så klarer vi opgaven!


Vi gør Vordingborg skønnere med blomster

Hos Bloomit går vi op i at gøre Vordingborg skønnere med blomster. For blomster giver farve og glæde til hverdag og fest, og de pynter både i hjemmet og på arbejdspladsen - ethvert livsløst rum kan hurtigt bringes til live med blomter. Kun fantasien sætter grænser for bukettens farver, størrelse og form.

Vi står derfor altid klar til at binde smukke buketter til dig og dine kære hos Bloomit. Vi samarbejder nemlig med Vordingborgs dygtigste og mest erfarne blomsterbutikker, som altid er fulde af kreative idéer til sammensætninger og -arrangementer. Derfor kan vi altid garantere, at du får leveret flotte og friske buketter og dekorationer bundet lige efter din smag.

Hvad enten du ønsker at overraske din kollega med en sød vennebuket, give din gravide veninde en farverig lykønskningsbuket eller sige farvel til en elsket med en smuk bårebuket, så kan Bloomit altid sammensætte den perfekte buket til anledningen og sæsonen.


Det lille lækre ekstra

Du kan også vælge at tilføje det lille ekstra og sende chokolade eller vin sammen med din blomstergave og på den måde glæde dine kæres øjne og ganer.

Vi tilbyder både simple, men smukke chokolade- og vingaver dekoreret med blomster og lækre gavekurve, som nærmest flyder over som overflødighedshorn.

Tag derfor gerne et kig på vores udvalg, og bliv inspireret til din næste blomstergave, uanset om du vil glæde en af dine nærmeste eller bare vil forkæle dig selv.

Vi sender også blomster til København & Odense.
 

Bloomit partnerflorister i Vordingborg

Vi har et rigtig godt samarbejde med vores udvalgte partnerflorister og når du handler hos Bloomit, så støtter du din lokale blomsterhandler der leverer i Vordingborg:

 

Hos Anna

Strandgårdens Gårdbutik og Blomster

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU