Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til Svendborg

Mangler du at få sendt en buket til Svendborg? Eller kender du en, der skal begraves eller bisættes i Svendborg og omegn, så er vi også klar til at hjælpe dig med det.

Her på siden finder du en masse sæsonaktuelle buketter, der egner sig til de fleste anledninger. Har du spørgsmål til noget, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller her, så vil vi besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

Filter

Send blomster til Svendborg

I Svendborg har vi udvalgt de bedste samarbejdspartnere, der alle er faguddannet og har erfaring i blomsterbranchen. Således er du sikker på, at når du bestiller blomster til levering i Svendborg, så kan du trygt og roligt regne med at din blomsterhilsen når frem i tide.

Friske blomster der holder

Vi går meget op i at blomsterne er helt friske, at de bliver bundet efter det produktbillede, du har bestilt, og at blomsterne bliver pakket ind til anledningen. Så har du bestilt en festlig buket til levering i Svendborg, så bliver buketten pakket festligt ind. Vi pakker alle buketter med lidt vand, så de kan holde sig friske længe efter at vi har leveret dem til modtageren.

 

Bloomit sørger for at dine blomster bliver leveret korrekt

Når du afgiver din ordre, så er det vigtigt at du oplyser os de korrekte informationer på modtageren, så vi kan lykkes med at levere din blomsterhilsen i Svendborg korrekt. Dobbelttjek derfor altid din ordre, så du ved, at vi har fået de rigtige oplysninger på modtageren.

Sådan bestiller du blomster til Svendborg

  1. Find det produkt, du gerne vil have leveret i Svendborg
  2. Vælg din pris og skriv en personlig hilsen i et kort
  3. Indtast alle oplysningerne på modtageren og på dig
  4. Gå til betaling
  5. Når du har betalt modtager du en ordrebekræftelse som meget gerne må gennemgå for evt. fejl og mangler
  6. Bloomit sørger for resten

Det bliver ikke meget nemmere at sende en blomsterhilsen til Svendborg.

 

Send bårebuket til Svendborg

Er det en sørgelig begivenhed, du skal sende blomster i anledning af, så klarer Bloomit også det. Vi binder alt indenfor begravelsesbinderi, så du både kan få sendt en bårebuket, båredekoration, begravelseskrans eller kistepynt ud i Svendborg. Vi har stor erfaring med alt i begravelsesbinderi.

Blomster til kirker i Svendborg

Bloomit er vant til at levere blomster til begravelser og bisættelser i hele landet. Derfor kan du roligt bestille bårebuketter osv. hos os. Vi ved, at det er af største vigtighed, at blomsterne ankommer til kirken i god til inden ceremonien begynder. Vi sætter en ære i, at levere alt til tiden.

Mangler du blomster til Vor Frue Kirke i Svendborg, blomster til Sankt Jørgens Kirke eller måske til Fredens Kirke i Svendborg, så er vi klar til at hjælpe dig. Bestil din hilsen til begravelse i Svendborg her.

Vi leverer til hele landet, så har du brug for blomsterudbringning til Odense eller Aarhus, så klarer vi også det.

 

Bloomit blomsterbutikker i Svendborg

Nær Svendborg ligger Blomsterhuset Villa Flora, der binder de smukkeste binderier og som tilmed leverer på hele Sydfyn. Læs mere om Blomsterhuset Villa Flora her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU