Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Send blomster til Frederiksberg

Send blomster til Frederiksberg - samme dags levering

Med Bloomits blomsterleveringsservice kan du sende smukke blomster til Frederiksberg på få minutter. Vælg blandt vores blomster og gavekurve, og glæd en særlig person i dag.

Bestilling af blomster til Frederiksberg er enkelt og bekvemt. Vælg din foretrukne blomstergave, betal online, og oplys os modtagerens adresse. Vi sørger for levering samme dag.

Send en fantastisk blomstergave til Frederiksberg. Bestil hos Bloomit, din pålidelige blomsterhandler på Frederiksberg.

Filter

Den bedste blomsterhandler på Frederiksberg - Send blomster med Bloomit

Vi har håndplukket de bedste blomsterforhandlere i Frederiksberg, så du kan være sikker på, at din buket er håndplukket og indpakket af den bedste blomsterbutik i nærheden af modtageren. På den måde risikerer du aldrig at sprede andet end god stemning i hovedstadsområdet, når du sender blomster med Bloomit.

 

Ved du endnu ikke hvilken blomst, du vil sende?

 

Eller har du andre spørgsmål vedrørende din bestilling? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på vores telefon eller mail i vores åbningstid.

 

Har du specielle ønsker til din blomsterudbringning til Frederiksberg, kan du også ringe direkte til butikken og snakke med vores blomsterdekoratører om dine ønsker.

 

Så nemt er det at sende blomster til Frederiksberg

Hos Bloomit vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt at sende glæde til dine kære. Vi har derfor sparet dig for besværet med at vælge mellem hundredevis af forskellige københavnske florister, som du ikke kender i forvejen. Vi har nemlig nøje udvalgt vores samarbejdspartnere overalt i Danmark, så vi kan være sikre på, at den heldige modtager får en smuk blomsterbuket hver eneste gang. 

 

Det eneste du skal gøre når du bestiller er at vælge:

  1. Hvordan buketten til den heldige modtager skal være, med eventuelle ekstra lækkerier.
     

  2. Hvor og hvornår modtageren skal modtage buketten.
     

  3. Afgive din bestilling.

 

Så har du gjort din del for at skabe glæde! Vælg Bloomit og lad os levere skønheden på Frederiksberg.

 

Kan min blomst nå til Frederiksberg i dag?

Vi bringer blomster ud til hele Danmark, og du kan indtaste dit postnr. her for at se om din blomsterlevering kan nå ud til Frederiksberg i dag.

 

Uanset hvortil du vil sende blomster – klarer vi opgaven!

 

Udbringning af blomster og glæde til Frederiksberg

Hos Bloomit ønsker vi at gøre verdenen til et skønnere sted med blomster. Blomster giver farve og glæde i hverdagen, og mange berømte kunstnere har fundet inspiration i dem, for en enkel smuk blomst kan få et livløst rum til at lyse op.

 

Blomster er lige så forskellige som mennesker, og de kommer i mange forskellige farver, former og størrelser. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser for en bukets opbygning og udseende.

 

Når du vælger at købe blomster fra os, kan du være sikker på, at du altid får bundet skønne og friske buketter. Vores samarbejde med de dygtigste og mest kreative blomsterforhandlere i Frederiksberg betyder, at du med garanti får leveret smukke blomsterdekorationer og buketter lige efter din smag.

 

Vi sørger også for at tilpasse dine blomster til anledningen, så du får en perfekt buket, hvadenten du vil give din kollega en jubilæumsgave, en fødselsdagsblomst til din søster eller en bårebuket til en elsket.

 

Giv din modtager en ekstra lækker gave

Som prikken over i’et i din blomstergave kan du vælge at medsende en lille ekstra gave til din modtager. Vi har både lækre chokolade- og vingaver, og i vores sortiment finder du alt lige fra simple men søde gaveidéer til store og overdådige gavekurve. Tag et kig på vores hjemmeside og få inspiration til din næste blomstergave!

 

Vi sender også blomster til Aarhus, Odense og hele landet.

 

Din lokale blomsterbutik på Frederiksberg

Vi samarbejder med lokale blomsterbutikker over hele landet og på Frederiksberg i København, har vi et rigtig godt samarbejde med dygtige blomsterbutikker, der leverer i og omkring Frederiksberg:

 

Plantehallen

 

Bispebjerg Blomster

 

Aroma Blomster

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU