Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Tulipaner

Friske og sprøde tulipaner bundet til flotte buketter!

Mange af os elsker tulipaner, og særligt når de kommer frem i det sene efterår/tidlige vinter, så står vi på spring til at binde en masse smukke tulipanbuketter.

Her på siden finder du vores udvalg indenfor tulipanbuketter som vi leverer i hele Danmark.

 

Filter

Tulipanbuketter der glæder enhver

Tulipaner er en af vinterens og forårets helt store farvoritter, og er meget populære i tulipan buketter, men også sammen med andre skønne blomster der er i sæson , som f.eks. med ranunkler, franske anemoner eller med hyacinter. Alt sammen nogen af årstidens helt store yndling blomster. 

Hvis du ønsker at glæde andre med en skøn tulipanbuket ser du hele udvalget samlet her på siden. Der er noget for enhver smag, og de skaber med garanti altid glæde. Husk at nyde de skønne og sprøde tulipaner mens de er i sæson hos blomsterhandleren.

 

Vi tilbyder bl.a. hvide tulipaner, gule tulipaner, lyserøde tulipaner - de fås i et væld af farver

Hos Bloomit kan du bestille en smuk buket blandede tulipaner, men det er også muligt at vælge tulipanerbuketter bundet af tulipaner i samme farve. Fx en buket tulipaner i lyserød, orange eller lyslilla, bare for at nævne nogle af dem. OBS! Der kan forekomme begrænset udvalg på bestemte farver tulipaner.

 

Tulipaner findes i et hav af smukke og klare farver og varianter, enkelte, dobbelte, og endda også tulipaner med flossede kanter. Alle sammen med hver sin charme og skønhed. Smukke hvide tulipaner er altid et hit, men der er også gule tulipaner bundet i flot buket eller de røde tulipaner, men se også de andre skønne tulipanerbuketter her på siden. 

 

Send en smuk tulipanbuket fra Bloomit

Hos os kan du købe en tulipanbuket eller en anden forårsskøn buket som også indeholder tulipaner og få den sendt ud som en skøn gavehilsen. Vi leverer i hele landet via skønne lokale florister. Få sendt din hilsen allerede i dag med vores samme-dags levering, ved bestilling før deadline. Du kan også bestille din hilsen og få den leveret på en valgfri dag i fremtiden, på en dato du helt selv bestemmer. Du kan se og tjekke vores deadline på forsiden af shoppen, og se hvor hurtigt vi kan leverer din blomsterhilsen.   

 

Se vores udvalg af flotte Forårsblomster og buketter, vores ranunkeludvalg eller almindelige buketudvalg der er noget for enhver smag og til enhver anledning. 

 

Vi er også klar til at hjælpe dig via vores kundeservice hvis du har spørgsmål eller udfordringer med bestillingen. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 35858012 på alle hverdage mellem 9-16 og på lørdage fra 9-13. Vi ser frem til at hjælpe din blomsterhilsen ud til en adresse her i Danmark, og vi håber du finder din helt perfekte blomster eller gavehilsen. 
 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU