Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Blomster i æske

Ønsker du at sende smukke blomster i en æske, så finder du det største udvalg her.

Blomsterne ligner en buket i en æske, men de er i stedet stukket i oasis, så de står flot rigtig længe.

Modtageren skal blot hælde vand i æsken med jævne mellemrum, og så vil blomstergaven gøre lykke i flere dage.

Dekorationerne varierer i udtrykket og farverne, og passer til årstiden, så du finder helt sikkert en blomsteræske, du kan lide.

Filter

Send en æske med blomster

Ønsker du at glæde nogen, du kender, med blomster, så er det oplagt at vælge en dekoration af blomster, der er fint arrangeret i en æske. Det ser ikke bare smukt ud, men det er også nemt for modtageren at holde. Der skal ikke skiftes vand i en vase som ved en buket. I en æske, skal der blot tilføres vand med jævne mellemrum, da blomsterne er stukket i oasis.

 

Blomsterne i æsken sammensættes af dygtige lokale blomsterhandlere, så du er sikker på at få leveret kvalitetsblomster, der er pakket fint ind til anledningen, du giver blomsterne i.

 

Her på siden kan du se udvalget af blomster i æske, og vælge præcis dén, du bedst kan lide, og ønsker at sende til nogen, du har kær. Bestiller du inden deadline, kan du få leveret samme dag som du bestiller.

 

TJEK DEADLINE PÅ FORSIDEN HER

 

Blomsteræsker er et hit

Indenfor blomsterbranchen, er der forskellige trends - og lige nu er det blomster i æske, der er en sikker vinder. Dekorationer i en æske, er perfekte at give, hvis du gerne vil give friske blomster, men samtidig vil gøre det nemt for modtageren at have blomsterne stående længe og være fine, uden de kræver en masse vedligehold. Blomster i æske skal nemlig kun tilføres vand med jævne mellemrum og intet andet. 

 

Selve blomsteræsken kan genanvendes til andre ting, fx opbevaring eller en ny dekoration. Låget følger nemlig med, så modtageren kan gøre brug af æske fremover. Det er kun kreativiteten, der sætter begrænsningen. 

 

Få leveret en blomsteræske i dag

Ligesom alle andre produkter på shoppen, er det muligt at få leveret blomster i æske samme dag som du bestiller. Bestil før deadline, så kan din blomsterhilsen være på vej til modtageren allerede samme dag som du bestiller.

 

Har du spørgsmål, så skriv eller ring til os, så vil vi være behjælpelige med at besvare alle dine spørgsmål.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU