Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Brudebuketter

Brudebuketten er brudens vigtigste accessorie.

For at vælge en brudebuket, der passer til bruden og brudens kjole er der flere forhold at tage stilling til. Bukettens form, farve, stil og valg af blomster.

Se vores udvalg her og lad dig inspirere og kontakt os gerne for personlig betjening på telefon 35 85 80 12. For betjening af faguddannet personale kontakt os da mandag til fredag mellem 08.30 og 17.00 samt lørdage indtil kl. 12.00.

Se på brudebuket, pris, type og størrelse -  Se hele sortimentet nedenfor.

Filter

Sådan vælger du den rigtige brudebuket til dit bryllup

Overvejer du en enkel brudebuket eller noget større og flerfarvet? Udvalget og mulighederne er nærmest ubegrænsede. Uanset om du ved hvad du søger eller ej, så vil du kunne drage stor gavn af at læse dette blogpost med inspiration til valget af din brudebuket.

 

Hos Bloomit kan du vælge mellem vores store udvalg af brudebuketter, eller finde inspiration til blomstervalg, form, farve og bånd og så sammensætter vi en smuk buket til dig herudfra.

Brudebuketten er brudens vigtigste tilbehør og det kan måske virke uoverskueligt at tage stilling til alle de spørgsmål, vi som blomsterdekoratører stiller når du skal bestille en brudebuket. Vi leverer blomster til Århus, København, Odense og resten af Danmark.

 

Derfor er det vigtigt at du, inden du bestiller brudebuketten, har stiftet bekendtskab med nogle af begreberne vi arbejder med i blomsterbranchen og som er afgørende for hvordan din kommende brudebuket kommer til at se ud.

 

Dette skal du vide når du bestiller en brudebuket

En brudebuket er bygget op ud fra helt fagtekniske opbygningsmuligheder. Det er rart for dig som skal bestille drømme brudebuketten at vide lidt om hvordan en brudebuket er opbygget. Vi gennemgår derfor det vigtigste her:

  • Brudebukettens form
  • Blomstervalget – brudebuketter med Roser, Bonderoser mv.
  • Brudebukettens størrelse
  • Brudebuket pris
  • Håndtaget på brudebuketten

Brudebukettens form skal passe til brudens stil og udtryk

Bukettens form er vigtig at tage stilling til, da den ligesom brudekjolen, smykkerne osv. naturligvis skal passe til brudens stil og udtryk.

Skal brudebuketten være rund, dråbeformet, hjerteformet mm. Formen på buketten er med til at understrege buket, kjole, brud osv. alt efter hvilken form du vælger.

 

Brudebuketter med Roser, Bonderoser, Liljer eller hvad du ønsker

Blomstervalget i brudebuketten er også vigtig og netop blomsterne er der rigtig mange, der lægger særligt mærke til. Når blomsterdekoratører sammensætter blomster i en brudebuket så tager de højde for form, farve og overflade på hver enkel blomst og løv. Blomsterne skal passe til brudens udstråling, kjolens snit, farver og mønstre. En brudebuket med hvide roser er en klassiker, og det samme gælder også buketter med røde eller pink roser. Er bruden til et mere sprudlende udtryk, kan man gå efter blomstertyper som pæoner, nelliker, dahlia osv. Valget af blomster kan også tage udgangspunkt i sæsonen og brudens favoritblomster.

 

Måske ønsker du en brudebuket med liljer eller bonderoser eller en enkel brudebuket. Det er også meget trendy med evighedsblomster (også kaldet tørrede blomster) i en brudebuket og brudebuketter, der ligner at de er plukket i vejkanten eller er bundet af markblomster. Vi hjælper gerne med at sammensætte den perfekte brudebuket til dig og er lydhør overfor dine ønsker. Vi lover ikke at alt kan lade sig gøre, men vi ser muligheder og vejleder dig ud fra dine ideer og ønsker. Tit er det årstiden, der afhænger af om vi kan skaffe den type blomster som du ønsker. Bonderoser hører til foråret og begyndelsen af sommeren og georginer i slutningen af sommeren og ind i efteråret.

 

Herunder har vi listet de mest populære sæsonblomster til brudebuketter og beskrevet hvornår de er i sæson
 

Blomstertype

Sæson

Roser

Hele året

Liljer

Hele året

Bonderoser

Forår/sommer

Georginer

Sensommer/efterår

Brudeslør

Hele året

Franske Anemoner

Vinterhalvåret

Ranunkler

Vinter/forår

Tulipaner

Vinterhalvåret

 

Udover blomsterne, så er det også vigtigt at tage stilling til brudebukettens afsluttende bladkrans. Bladkransen kan enten være synlig eller usynlig set forfra. Typisk afsluttes en brudebuket med en lille synlig bladkant af salal-blade, men der findes også alternativer. Her på siden kan du se brudebuketter med og uden synlig bladkrans.

 

Bukettens størrelse i forhold til bruden

Størrelsen på brudebuketten påvirker også en brudebukets pris. En yndig, lille brudebuket vil oftest være billigere end en overdådig, prangende buket med en høj detaljegrad. En billig brudebuket betyder dog ikke, den er mindre køn end en stor brudebuket – det afhænger helt af floristens håndværksmæssige evner og hvor stor frihed der er til at være kreativ og til at sammensætte blomsterne.

I Bloomit kan vi både lave billige brudebuketter, brudebuketter til rådhus- og kirkebryllupper og få det til at passe præcis til dine ønsker.

 

Håndtaget på brudebuketten

Bukettens håndtag er en vigtig del, hvis du som brud ønsker at bære brudebuketten det meste af dagen. En brudebuket kan nemlig være tung, hvis den ikke bliver bundet korrekt. Hvis håndtaget ikke er slankt og beklædt med noget kvalitetsbånd, så kan det blive tungt og være ubehageligt at bære brudebuketten en hel dag.

 

Husk på at brudebuketten er et smykke, der bør bæres det meste af dagen, ligesom din halskæde eller øreringe som du også bærer hele dagen. Brudebuketten er for mange brude "prikken over i'et", når det kommer til brudens udstråling og udseende på den store dag.

Lad os hjælpe dig med at gøre prikken over i’et helt perfekt så det matcher dig og den du er.

 

Få hjælp til den perfekte brudebuket

Synes du det er svært at vurdere hvilken størrelse buket der vil passe til dig og din kjole, hvilke blomster den bør indeholde osv. så husk at hos Bloomit står vores passionerede blomstereksperter altid klar til at give dig med rådgivning og vejledning, bygget på mange års erfaring og ekspertise.

 

Du kan kontakte os på telefon 35 85 80 12 eller mail [email protected], hvis du er i tvivl om valget af brudebuket, og så hjælper vi dig gerne.

 

Er en brudebuket måske ikke lige jer? - Se vores sortiment af brudesmykker her, eller kontakt os via telefon for at høre mere om blomstrende brudesmykker.

 

Mangler du mere inspiration, så læs vores blogindlæg om Blomster til brudebuketten her.
 

 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU