Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til bryllup

Find dine yndlings bryllupsblomster til den store dag

Skal du giftes, og ønsker at fuldende den store dag med de smukkeste blomster og blomsterdekorationer til dit bryllup, er du kommet det helt rigtige sted hen.

Vi leverer både brudebuketter, knaphulsblomster, brudepigebuketter og bordekorationer til dit bryllup. Det meste kan bestilles online, og hvis ikke du finder det du ønsker, så kontakt os på 35 85 80 12, så vejleder vi dig gerne indenfor blomster til bryllup.

Kender du nogen der skal giftes, finder du helt sikkert en fin bryllupsgave hos Bloomit. Vi leverer direkte til brudeparret på bryllupsdagen. Se udvalget af bryllupsgaverne her.

Filter

De fineste blomsterdekorationer til bryllup

Dit bryllup vil blive husket resten af livet, af alle der har været med på den store dag. Derfor er det vigtigt at alting er blevet tilrettelagt af brudeparret, så hele dagen og festen afspejler parret og ting de sætter pris på.

 

En ting er selve brudebuketten, men for at festen ser gennemført ud, er det mindst lige så vigtigt at der pyntes med fine blomsterdekorationer i både kirken, til receptionen (hvis sådan en holdes) og naturligvis til bryllupsfesten og i de lokaler hvor den holdes. Alt sammen er blomsterne med til at binde en rød tråd igennem hele dagen og gøre den helt gennemført.

 

Lad Bloomit hjælpe med at gøre dit bryllup gennemført og lave blomsterdekorationer og bryllupsbuketter lige efter din stil og ønsker.
 

Fuldend dit look, med den rette brudebuket

Når der skal planlægges op til et forestående bryllup, er det som oftest brudekjolen de fleste tænker på først, og brudebuketten og blomster til brylluppet til sidst, selvom de måske egentlig er mindst lige så vigtige.

 

Brudebuketten fuldender brudens look og skaber sammenhæng mellem brudens personlighed, udseende og udstråling, og hendes kjole. Bryllupstraditionerne foreskriver, at det er brudgommen der står for at udvælge og købe brudebuketten til sin kommende hustru.

 

Men det er ingen let sag, da der mange ting der skal tages højde for. I dag er det vigtigt at kjole, tilbehør og farverne går op i en højere enhed, hvorfor det sjældent er gommens egen smag der går forud for brudebukettens endelige udtryk. Flere og flere brude ønsker nemlig selv at være med til at bestille brudebuketten.

 

Måske er det dig, der står for at bestille brudebuketten og blomster til jeres bryllupsdag, så find inspiration her på siden eller i vores blogpost her: Brudebuketten – en hel speciel buket
 

Skab sammenhæng med de rette bryllupsblomster

Udover at bestille en brudebuket, er der flere der vælger at købe hårpynt. At lade friske blomster indgå i frisuren hos bruden er utroligt smukt og lækkert. Brudepigebuketter er også noget flere par vælger at bestille. Nogle vil kalde det ligegyldige detaljer, men det er uden tvivl detaljer, der er med til at smykke bryllupsdagen og give en flot sammenhæng brudeparret og brudepigerne i mellem. Det ser også super flot ud på billeder, hvis I har hyret en fotograf til at forevige dagen.

 

Udover hårpynt og brudepigebuketter, så findes der andre typer binderier og blomster til et bryllup.

 

Knaphulsblomster til gommen, forloveren og andre mandlige deltagere på den store dag, er meget almindeligt i Danmark. Det er et smykke til mændene og en måde at binde brudeparret endnu mere sammen og skabe samhørighed ikke bare på kærlighedsfronten, men også rent æstetisk og stiligt – det ser bare flot ud, når blomsterne matcher parret imellem.

 

Blomsterdekorationer til et bryllup er også vigtige. De er med til at sætte stemningen i festlokalet, og det er derfor oplagt at bestille dem samme sted hvor brudebuketten og de andre bryllup blomster bliver lavet.
 

Er du i tvivl om blomsterne til dit bryllup?

Måske er I ikke helt enige om farverne og stilen til jeres kommende bryllup, og har brug for noget mere inspiration til hvordan en blomsterdekoration til bryllup kan se ud. Der findes et utal af muligheder, og her på siden findes et lille udvalg af alt det vi kan binde og levere til jeres kommende bryllup.

 

Både her på siden og i Bloomit Blog, kan I søge og finde inspiration til brudebuketten, brudepigebuketter, knaphulsblomster mv. Tjek vores blog her.

 

Blomsterne til brudebuketten kan du finde endnu mere inspiration til i vores blogpost her.
 

Find inspiration til bryllups blomsterdekorationer

Har du brug for endnu mere inspiration til valg af dekorationer til bryllupsfesten, så læs vores blogpost her om præcist dette emne.

 

Gå på opdagelse i blandt vores bryllups-produkter og find de blomster I ønsker jer til jeres bryllup. Det udvalg der er vist her på shoppen, er blot et lille udvalg af det vi kan arrangere.

Finder I ikke lige det online, I søger, så kontakt os på 35 85 80 12, så er vi klar til at rådgive jer, så I kan få leveret præcist det I ønsker jer til jeres kommende bryllup.

 

I kan trygt vælge Bloomit til at levere blomster, bordpynt, og buketter til jeres bryllup, for vi har mange års erfaring med netop bryllupsbinderier, og leveringen står vi også gerne for.

Vi leverer præcist til den ønskede adresse, så I kan nyde dagen i hinandens og jeres gæsters selskab.

 

Bloomit ønsker jer et rigtig dejligt bryllup!

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU