Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Blomster til bryllup

Tjek om din bestilling kan nå at blive leveret i dag/i morgen.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.

Find dine yndlings bryllupsblomster til den store dag

Skal du giftes, og ønsker at fuldende den store dag med de smukkeste blomster og blomsterdekorationer til dit bryllup, er du kommet det helt rigtige sted hen.

Vi leverer både brudebuketter, knaphulsblomster, brudepigebuketter og bordekorationer til dit bryllup. Det meste kan bestilles online, og hvis ikke du finder det du ønsker, så kontakt os på 35 85 80 12, så vejleder vi dig gerne indenfor blomster til bryllup.

Kender du nogen der skal giftes, finder du helt sikkert en fin bryllupsgave hos Bloomit. Vi leverer direkte til brudeparret på bryllupsdagen. Se udvalget af bryllupsgaverne her.

Filter

De fineste blomsterdekorationer til bryllup

Dit bryllup vil blive husket resten af livet, af alle der har været med på den store dag. Derfor er det vigtigt at alting er blevet tilrettelagt af brudeparret, så hele dagen og festen afspejler parret og ting de sætter pris på.

 

En ting er selve brudebuketten, men for at festen ser gennemført ud, er det mindst lige så vigtigt at der pyntes med fine blomsterdekorationer i både kirken, til receptionen (hvis sådan en holdes) og naturligvis til bryllupsfesten og i de lokaler hvor den holdes. Alt sammen er blomsterne med til at binde en rød tråd igennem hele dagen og gøre den helt gennemført.

 

Lad Bloomit hjælpe med at gøre dit bryllup gennemført og lave blomsterdekorationer og bryllupsbuketter lige efter din stil og ønsker.
 

Fuldend dit look, med den rette brudebuket

Når der skal planlægges op til et forestående bryllup, er det som oftest brudekjolen de fleste tænker på først, og brudebuketten og blomster til brylluppet til sidst, selvom de måske egentlig er mindst lige så vigtige.

 

Brudebuketten fuldender brudens look og skaber sammenhæng mellem brudens personlighed, udseende og udstråling, og hendes kjole. Bryllupstraditionerne foreskriver, at det er brudgommen der står for at udvælge og købe brudebuketten til sin kommende hustru.

 

Men det er ingen let sag, da der mange ting der skal tages højde for. I dag er det vigtigt at kjole, tilbehør og farverne går op i en højere enhed, hvorfor det sjældent er gommens egen smag der går forud for brudebukettens endelige udtryk. Flere og flere brude ønsker nemlig selv at være med til at bestille brudebuketten.

 

Måske er det dig, der står for at bestille brudebuketten og blomster til jeres bryllupsdag, så find inspiration her på siden eller i vores blogpost her: Brudebuketten – en hel speciel buket
 

Skab sammenhæng med de rette bryllupsblomster

Udover at bestille en brudebuket, er der flere der vælger at købe hårpynt. At lade friske blomster indgå i frisuren hos bruden er utroligt smukt og lækkert. Brudepigebuketter er også noget flere par vælger at bestille. Nogle vil kalde det ligegyldige detaljer, men det er uden tvivl detaljer, der er med til at smykke bryllupsdagen og give en flot sammenhæng brudeparret og brudepigerne i mellem. Det ser også super flot ud på billeder, hvis I har hyret en fotograf til at forevige dagen.

 

Udover hårpynt og brudepigebuketter, så findes der andre typer binderier og blomster til et bryllup.

 

Knaphulsblomster til gommen, forloveren og andre mandlige deltagere på den store dag, er meget almindeligt i Danmark. Det er et smykke til mændene og en måde at binde brudeparret endnu mere sammen og skabe samhørighed ikke bare på kærlighedsfronten, men også rent æstetisk og stiligt – det ser bare flot ud, når blomsterne matcher parret imellem.

 

Blomsterdekorationer til et bryllup er også vigtige. De er med til at sætte stemningen i festlokalet, og det er derfor oplagt at bestille dem samme sted hvor brudebuketten og de andre bryllup blomster bliver lavet.
 

Er du i tvivl om blomsterne til dit bryllup?

Måske er I ikke helt enige om farverne og stilen til jeres kommende bryllup, og har brug for noget mere inspiration til hvordan en blomsterdekoration til bryllup kan se ud. Der findes et utal af muligheder, og her på siden findes et lille udvalg af alt det vi kan binde og levere til jeres kommende bryllup.

 

Både her på siden og i Bloomit Blog, kan I søge og finde inspiration til brudebuketten, brudepigebuketter, knaphulsblomster mv. Tjek vores blog her.

 

Blomsterne til brudebuketten kan du finde endnu mere inspiration til i vores blogpost her.
 

Find inspiration til bryllups blomsterdekorationer

Har du brug for endnu mere inspiration til valg af dekorationer til bryllupsfesten, så læs vores blogpost her om præcist dette emne.

 

Gå på opdagelse i blandt vores bryllups-produkter og find de blomster I ønsker jer til jeres bryllup. Det udvalg der er vist her på shoppen, er blot et lille udvalg af det vi kan arrangere.

Finder I ikke lige det online, I søger, så kontakt os på 35 85 80 12, så er vi klar til at rådgive jer, så I kan få leveret præcist det I ønsker jer til jeres kommende bryllup.

 

I kan trygt vælge Bloomit til at levere blomster, bordpynt, og buketter til jeres bryllup, for vi har mange års erfaring med netop bryllupsbinderier, og leveringen står vi også gerne for.

Vi leverer præcist til den ønskede adresse, så I kan nyde dagen i hinandens og jeres gæsters selskab.

 

Bloomit ønsker jer et rigtig dejligt bryllup!

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.