Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
NYT! Få leveret julehilsner i juledagene

NYT! Få leveret julehilsner i juledagene

Dec 11, 2020 | Inspiration

En anderledes jul i 2020

Julen er hjerternes fest. Familien samles og mødes med familiemedlemmer, der måske bor lidt på afstand. Der bliver hygget og spist god mad. Men i år, er scenariet anderledes for en del mennesker grundet Covid-19. Det kan være trist at tænke på, at nogle bliver afskåret fra de faste traditioner og den kærlige og hyggelige atmosfære, der bliver skabt i julen, når vi mødes med familien og dem, vi elsker og måske ikke ser så ofte.

 

Er du en af dem, der må blive der hjemme eller ikke kan invitere alle de familiemedlemmer du plejer at holde jul sammen med, så vil vi, i Bloomit, rigtig gerne hjælpe dig. For det er muligt at vise dit nærvær, selvom du ikke har mulighed for at møde op personligt. 

 

Send en julehilsen

Du kan sprede julestemning ved at sende en julebuket eller julekurv, og på den måde vise dit nærvær overfor dem, du holder af, men ikke kan holde jul sammen med i år.

 

Ønsker du at sende julehilsner til dem, du har kær, så er vi klar til at hjælpe.

 

Vi har et godt udvalg af både julebuketter og gavekurve, der er sammensat præcist til at sprede hyggelig julestemning hos dem, du ønsker at overraske med en personlig julehilsen.

 

Du kan se hele udvalget af julegaver her.

 

Vi leverer i hele Danmark.

Bestil i god tid, så du er sikker på at din ordre bliver leveret på den dato, du ønsker. Deadlines er nogle steder i landet forskellige fra hverdagens deadlines, så bestil i god tid, så du er sikker på at du kan nå at få din julehilsen bragt ud.

 

Vi forventer rigtig mange ordrer i år grundt Covid-19, og for at vi kan være sikker på at alle julehilsner bliver leveret i ordentlig tid på de korrekte leveringssdatoer, så beder vi jer om at bestille i god tid.

 

Er det vigtigt for dig at få leveret julehilsnerne i juledagene, så kan vi måske også hjælpe dig med det.

 

 

Få bragt din julehilsen ud op til jul eller i juledagene

 

Som noget helt nyt, så tilbyder vi at levere dine julehilsner i juledagene i dele af landet.

 

Vi bestræber os på at levere alle ordrer, der er bestilt til levering d. 24. + 25. + 26., inden kl. 15.00.

 

Tjek om vi kan levere for dig i juledagene her --> bloomit.dk

 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Og som altid, er vi klar til at hjælpe dig, hvis du måtte have spørgsmål til noget. Du kan ringe til os på tlf. 35858012 eller skrive en mail til [email protected]